מהם 10 האלבומים הנמכרים ביותר של מייקל

מהם 10 האלבומים הנמכרים ביותר של מייקל

ג'קסון ? וכמה מכר כל אחד מהם בעולם ?

abigaillovesmj

New member
מייקל הוציא 7 אלבומי סולו עד עתה

בתור סולן בוגר. יש כמובן את האלבומים שהוא הוציא כחלק מלהקת הג'קסון 5 וגם את האלבומים שהוא הוציא כחלק מלהקת הג'קסונים. בתקופה שהיה חבר בג'קסון 5 הוא גם הוציא אלבומי סולו. אני כותבת את המידע על אלבומי הסולו שלו בתור אמן בוגר, אם תרצי מידע גם על אלבומי הסולו שהוציא בתור ילד תגידי
Off The Wall- יצא ב- 1979 ועד עכשיו מכר כ- 20 מיליון עותקים בעולם. Thriller- יצא ב- 1982. הוא האלבום הכי נמכר בתולדות ההיסטוריה ומכר עד היום כ- 104 מיליון עותקים בעולם. Bad- יצא ב- 1987 ומכר עד עכשיו כ- 28 מיליון עותקים בעולם. Dangerous- יצא ב- 1991 ומכר עד עכשיו כ- 29 מיליון עותקים בעולם. History- יצא ב- 1995 ומכר עד עכשיו כ- 18 מיליון עותקים בעולם. Blood On The Dance Floor- הוא אלבום רימקסים שמכיל 5 שירים חדשים בנוסף לרימיקסים. מכר עד עכשיו כ- 6 מיליון עותקים בעולם. Invincible- יצא ב- 2001 ומכר עד עכשיו כ- 8 מיליון עותקים בעולם.

abigaillovesmj

New member
מאיפה מצאת את הנתונים האלו?

אני בודקת כל הזמן בכל מיני מקומות ועוד לא מצאתי מקום רשמי שיש בו נתונים על מכירות עולמיות. יש את ה- RIAA בשביל מכירות באמריקה וזה רשמי (למרות שהם לא טורחים לעדכן את נתוני המכירות של מייקל
). בכל מקרה מה שאתה כתבת נשמע הרבה יותר הגיוני

BrH

New member
אפשר בבקשה קישור לאתר הזה? (RIAA)

ולמקום בבילבורד בו אפשר לבדוק מכירות של אמנים?אני פשוט מחפשת אתרים כאלה כבר מלא זמן ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור לי. תודה רבה

abigaillovesmj

New member
איזה מוזר...

הייתי בטוחה שבאתר של RIAA יהיו נתונים על מכירות של אלבומים באמריקה, אבל לא הצלחתי למצוא... מצאתי כל מיני דירוגים וכו' אבל לא היה מצוין מספרי מכירות... הנה הלינק, אולי מישהו אחר כן יצליח לנווט באתר הזה ולמצוא את הנתונים
http://www.riaa.com/index.php. אם מישהו מוצא בבקשה שיחזור אלינו להגיד מה הוא מצא ואיפה
תודה
דרך אגב, באתר של BILBOARD אין נתוני מכירות, אלא רק מיקומים במצעדים. הנה הלינק לשם- ישר לחלק שמוקדש למייקל: http://www.billboard.com/bbcom/esearch/searchResult.jsp?configType=BBCOM_SIMPLEDEFAULT&pubList=Billboard&action=Submit&kw=&exposeNavigation=true&keyword=michael+jackson&searchType=ARTICLE_SEARCH

aMJel

New member
אני דווקא קראתי לא פעם אחת ש-

דיינג'רס מכר 3 מליון ובאד 36. חוצמיזה שדיינג'רס עקף את באד אז מה שכתבת לא הגיוני.

aMJel

New member
תכלס אי אפשר להוכיח.

כל אתר כותב משהו אחר, אין מקור אמין ומדוייק.

dancing gabriel

New member
בילבורד הכי אמין ומדוייק...

שכמובן הכל יחסי... והוא באמת טען שבאד עקף את דאנג'רס.

HOT4Umichael

New member
../images/Emo207.gif סתם אם זה מעניין מישו

אממ.. זו הכריכה של הספר של אפרודיטה ג'ונס על המשפט של מייקל והכל.. --------->> +ועוד משו קטן :)

HOT4Umichael

New member
ממה שאני יודעת- לא !!! אבל נסה בכל מני אתרים

שיש מצב מוכרים אותם... אבל לדעתי מי שלא מתכוון לקרוא אותו באמת, מיותר לקנות סתם...

VAMPhantom

New member
עדכון אחרון לבנתיים:

בכל אתרי הספרים בארץ לא קיים הספר! אבל: לא מזיק לפנות לרשת סטימצקי או צומת-ספרים ולבקש/לשאול על הזמנה מיוחדת!
2הרשתות הנ"ל מומחים ונדיבים בנושא...

HOT4Umichael

New member
לא קשור...

פשוט סתם רציתי להראות את הכריכה.. אני לא זוכרת שראיתי אותה אז....................

aMJel

New member
המעצב הגרפי חייב להיתלות בראש חוצות

מה זה התמונה הלא קשורה הזו? איזה נבעררררררררררר :\

למעלה