מהם 3 האלבומים הנמכרים ביותר של "נייטוויש" ? וכמה מכר כל אחד מהם בעולם ?
נ נוגה גרוס New member 5/8/07 #1 מהם 3 האלבומים הנמכרים ביותר של "נייטוויש" ? וכמה מכר כל אחד מהם בעולם ?
L lacrimosa girl New member 5/8/07 #2 וואנס, סנטורי צ'יילד, ווישמאסטר. וואנס מעל מליון עותקים נראה לי, לא יודעת כמה סנטורי, ווישמאסטר זכה באלבום זהב.... [שמים לב לדפוס? =/]
וואנס, סנטורי צ'יילד, ווישמאסטר. וואנס מעל מליון עותקים נראה לי, לא יודעת כמה סנטורי, ווישמאסטר זכה באלבום זהב.... [שמים לב לדפוס? =/]
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/8/07 #4 חחח לא להאמין, האלבום הכי פחות טוב שלהם מכר הכי הרבה,והאלבום הטוב ביותר שלהם נמצא רק במקום השלישי במכירות:/
חחח לא להאמין, האלבום הכי פחות טוב שלהם מכר הכי הרבה,והאלבום הטוב ביותר שלהם נמצא רק במקום השלישי במכירות:/
פ פונצית גירל האמיתית New member 5/8/07 #5 זה תמיד ככה... המכירות מראות רק על רמת הפופולריות, ולא על האיכות. וואנס הכי פופולרי אז זה לא מפתיע בכלל :/ בדרך כלל דווקא הדברים הכי פופולריים הם לא ההכי איכותיים אלא הכי קליטים. ככה זה.
זה תמיד ככה... המכירות מראות רק על רמת הפופולריות, ולא על האיכות. וואנס הכי פופולרי אז זה לא מפתיע בכלל :/ בדרך כלל דווקא הדברים הכי פופולריים הם לא ההכי איכותיים אלא הכי קליטים. ככה זה.
L lacrimosa girl New member 5/8/07 #7 לא מדויק האלבום הכי טוב שלהם לא עשה אפילו אלבום זהב [אושנבורן לאלו שתהו ]
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/8/07 #10 אפשר להתווכח על זה../images/Emo3.gif אושנבורן אמנם טוב,אבל ווישמאסטר הוא הכי טוב
T The Young Amyrlin New member 6/8/07 #13 כמו שהעונה השניה של הישרדות הייתה הנצפית ביותר. אנשים ראו את הראשונה וסיפרו לחברים שלהם כדי שיראו את העונה השניה.
כמו שהעונה השניה של הישרדות הייתה הנצפית ביותר. אנשים ראו את הראשונה וסיפרו לחברים שלהם כדי שיראו את העונה השניה.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 6/8/07 #14 הבת של עדנה גרוס?../images/Emo12.gif אני חושבת שאני יודעת מיהי