ככה:
אני משתמשת בתרכיז פסיפלורה (כמו זה ששמים להכנת ברד במכונות ברד), לפעמים פשוט לוקחת ברד מהמכונה, יוצא מעולה, כולם מתים על זה, זה אחד השולטים אצלנו, גם מרטיני וגם מרגריטה פסיפלורה. אני שמה מנה וחצי וודקה (תלוי בלקוח לפעמים פחות אם רוצים חלש), 4\1 וורמוט, חצי טריפל סק,, מערבבת הכל בשייקר ומוזגת לכוס מרטיני. מעולה! אחד הקוקטיילי בית היותר מוצלחים שיש לנו. עם המרגריטה זה טיפה שונה כמובן אבל עדיין יוצא מעולה. אני מוציאה את זה לפעמים בצ'ייסרים ללקוחות על הבר כסתם פינוק (וכדי שילמדו להזמין עוד משהו חוץ מבירה ו וודקהרדבול) אין לי פסואה בבר.