מהם 5 הקוקטיילים הנמכרים ביותר אצלכם בבר?

maxfain

New member
מהם 5 הקוקטיילים הנמכרים ביותר אצלכם בבר?

לא כולל סאוורים ודברים עם רד בול, טוניק, קרנבריז וכו'
 
לא עובד ברמן יותר אבל ....

רסטי נייל, אפל מרטיני, מוחיטו, אורגזמה ולא עולה לי עוד משהו שהזמינו הרבה...
 

Symbolic

New member
המממ

אפל מוחיטו אפל מרטיני קוסמו ליצ'י קאמפיישן ונילה מרטיני
 

D221

New member
מממ

קוסמו ראסטי נייל, מרטיני פסיפולה שיתוק סקס על החוף (כן אנשים עדיין מבקשים את זה) מוחיטו ליצ'י? נשמע מעולה! איך אתה עושה? (אם אפשר
) לכולם מכנה משותף - ראסטי!
 

ספיידי1

New member
איך את מכינה את המרטיני פאסיפלורה?

ובהנחה ואת משתמשת בפאסיפלורה אוטנטית... כמה לדעתך פסואה צריך לשים במקום הפאסיפלורה...?
 

D221

New member
ככה:

אני משתמשת בתרכיז פסיפלורה (כמו זה ששמים להכנת ברד במכונות ברד), לפעמים פשוט לוקחת ברד מהמכונה, יוצא מעולה, כולם מתים על זה, זה אחד השולטים אצלנו, גם מרטיני וגם מרגריטה פסיפלורה. אני שמה מנה וחצי וודקה (תלוי בלקוח לפעמים פחות אם רוצים חלש), 4\1 וורמוט, חצי טריפל סק,, מערבבת הכל בשייקר ומוזגת לכוס מרטיני. מעולה! אחד הקוקטיילי בית היותר מוצלחים שיש לנו. עם המרגריטה זה טיפה שונה כמובן אבל עדיין יוצא מעולה. אני מוציאה את זה לפעמים בצ'ייסרים ללקוחות על הבר כסתם פינוק (וכדי שילמדו להזמין עוד משהו חוץ מבירה ו וודקהרדבול) אין לי פסואה בבר.
 

Simj

New member
בקשר לוורמוט...

איזה מהם? וורמוט זה שם כולל..
 

or83

New member
אמממ

מרטיני לסוגיו (וודקה, ג'ין, מלוכלך או לא) מוחיטו\ליצ'י מוחיטו קוסמו מרגריטה מנהטן בקיץ מוסיפים לזה גם את הקפואים כמו דקירי תות, מרגריטה ליים וכו'. בימי ראשון כמובן המון בלאדי מרי, מימוזה ובליני על כל סוגיהם האפשריים במסעדה (תפוז, אפרסק, ליצ'י, אננס, אגס) קיר רויאל וקיר אימפריאל.
 
למעלה