מהם 5 השירים האהובים עליכם?

B E N 14

New member
מהם 5 השירים האהובים עליכם?

של גרין כמובן, ועל תיהיו מאעפנים ותגידו "אני אוהב את כולם....", תגידו! שלי: 1) Time of your life 2) Basket Case 3) Blvd of broken dreams 4) Jesus of suberbia 5) עוד לא החלטתי, אני עוד מתלבט.. תורכם...

WiseL

New member
שלי

כל הזמן מתשנה אבל עכשיו זה 1. one of my lies 2. jaded (ככה כותבים?) 3.waiting 4. poprock & coke 5. i was ther\basket case

yoseflotz

New member
גם שלי עדיין לא יציב.

1) wake me up when september ends 2) whatsername 3) time of your life 4) letterbomb 5) holiday

coullette

New member
MINE

1)BASKET CASE 2)WALKING CONTRADICTION 3)JADED 4)AMERICAN IDIOT 5)MACY'S DAY PARADE/TIME OF YOUR LIFE

Lironush1

New member
השירים שלי

השירים הם: 1) basket case- שיר ענקקקק 2) when I come around - השיר הזה, משום מה, תמיד מעודד אותי כשאני עצובה. 3) brain stew- שיר פצצה 4)she- אחלה שיר! אבל יש לי קליפ של הופעה של השיר הזה ושם זה נשמע הרבה הרבה הרבה יותר טוב ובזכות זה אני אוהבת את השיר כל כך 5) warning/minority - עוד לא ממש החלטתי אילו מבין שניהם אני באמתהכי אוהבת אבל בעיקרון אני אוהבת את כל השירים כי גרין דיי הם להקה טובה- פשוט טובה ואם אתה באמת אוהב להקה אז אתה אוהב את כל השיריםש להם לא משנה מה

Nitzanyo

New member
שששששששששלי

אז ככה 1. כמובן יהיה Hitchin' A Ride שהוא לפי דעתי השיר הכי הכי הכי טוב של גרין דיי 2. נראה לי Brain Stew סתם כי הוא יפה ויש לי הופעה של השיר הזה ושם זה ממש יפה. 3. Longview פשוט שנאתי את השיר הזה ואז התחלתי לשיר כל הזמן take me away to paredise ולא ידעתי מאיזה שיר זה ואז בטעות שמעתי את זה ומאז אני חורש עליו. 4. Panic Song נחמד בטירוף, כאילו איך שאני מתחיל לשמוע אותו אני רועד בגלל הקצב. 5. King for a Day סתם כי הוא ממש מצחיק, כאילו מה נסגר איתו? זהו, זאתי הרשימה הצנועה ביותר שלי נראלי שאני היחידי שאין לו את תיק סל ברשימה כולם אוהבים אותו וכולם גם איך שהם שומעים את השם גרין דיי ישר הם חושבים על השיר הזה טוב חאלס כמה זיינתי לכם ת'שכל בהודעה מסכנה על שירים אהובים.

darklighter

New member
די זה בחירה קשה....מנסה../images/Emo115.gif

1)Basket Case 2)Jesus of Suberbia 3)Wake me up when September ends/Time of your life 4)When I come around 5)Brain Stew לא סגורה על זה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifרק 5? זה נורא קשה...

1. BRAIN STEW 2. ARE WE THE WAITING 3. REDUNADANT 4. BLOOD SEX AND BOOZE 5. SCATTERED 6. DESENSITIZED הייתי חייבת לרשום אחד שישי... איך אפשר לרשום רק5 שירים? יש לי עוד מלא מלא מלא בראש... הנה עוד כמה... אלה שלמעלה הם במיוחד טובים... Prostheic head Pulling teeth The grouch Jesus of suburbia Worry rock King for a day Holiday Do da da Burnout 86 Warning Waiting Walking alone הנה.

MtvGD

New member
טוב אז...

1.Hitchin' A Ride 2.Brain Stew 3. Nice Guys Finish Last 4.Longview 5.Minority

clam

New member
כן

1. basket case 2. minority 3. having a blast 4. she 5. when i come around

st jimmy

New member
אז...

לא לפי הסדר.. 1.nice guys finish lest 2.minorty 3.hichws ride 4.when i come around 5.homcoming אבל זה לא סגור וכל הזמן משתנה וכל השירים ממש יפים...

Piece of Wood

New member
לא לפי סדר או משו...../images/Emo125.gif

Green Day - Holiday Green Day - Wake Me Up When September Ends Green Day - Jesus Of Suburbia Green Day- Nice Guys Finish Last Green Day - When I Come Around

למעלה