מהמופע הזדהות לתושבי שדרות ... קובי...

1mayush

New member
מהמופע הזדהות לתושבי שדרות ... קובי...

כ ל הכבוד
אמנם לא הייתי .. כי לא היה לי איך להגיע ולחזור .. אבל .. נו אתה יודע
http://www.erevtovmsn.co.il/HTMLs/home2.aspx?C0=13268 ממ .. דעה שלי .. : נראה לי שבפעמים הבאות שאתה שר את התקווה קצת פחות סילסולים, אמנם זו הדרך שלך לשיר את זה, אבל קצת פחות סילסולים זה יישמע יותר יפה. ויש לי עוד משהו להגיד.. אבל לא מתאים \= .. וכל הכבוד לאמנים שבאו להופיע שם! רק לא הבנתי את הראל סקעת ממש למה הוא התכוון בסוף של הדיבור הקצר שלו ..

טיפקסית

New member
השאלה שלי היא

מה היה קורה אילו המופע היה קורה בשדרות,כמה מהאנשים שהגיעו לכיכר היו מסכימים להגיע,ובאמת היו מגיעים עד לשדרות? אני יודעת שהמופע נעשה מכוונה טובה,אבל וואלה אם המופע היה מתקיים בשדרות נראה לי שחצי מהאומנים לא היו מגיעים. אבל העיקר שהמופע התקיים גם אם בתל אביב,ואני שמחה שסוף סוף הצעקה של שדרות הגיעה גם למרכז,ואולי בזכות המופע הזה אנשים במרכז יבינו ולו לרגע את אלה שחיים את הקסאמים כבר כמעט 8 שנים.

המופע לא היה קורה בשדרות.

לא היינו מקבלים אישורים לכך מפיקוד העורף. מה היה קורה אם הייתה אזעקת "צבע אדום" באמצע המופע, לאן היו רצים ארבעים אלף איש? לגבי האומנים: חלק מהאומנים שהיו בכיכר כבר הופיעו בשדרות, טעות לצייר אותם כפחדנים. בשדרות צריכים פיתרון לבעיית הקאסמים, העיר מקבלת די והותר תרבות ואומנות, מזה לא חסר להם, רק שקט חסר להם. המסר הזה כוון כלפי העם והממסד, כדי שלא ישכחו את שדרות בתוך מציאות של "אש קטנה", עם שניים שלושה קסאמים ביום, שלא יחשבו שישראל תתרגל לחטוף כל בוקר. אנחנו לא נשלים עם זה, נזכיר לכולם שיש אנשים שסובלים.

טיפקסית

New member
קובי חזק ואמץ אחינו

אני חוויתי את הקטיושות נראה לי מגיל שלוש [זו הפעם הראשונה שאני זוכרת שהורידו אותנו למקלט בכל אופן],זה היה בשנת 1989. והמשכנו לסבול את זה עד שיצאנו מלבנון בשנת 2000,אחר כך חשבנו שזה נגמר,אבל חיזבאללה בדיוק כמו הפלסטינים הוא לא גוף פראייר. יש לנו ממשלה שנכנעת!!! כל השליחים הזרים שמגיעים לכאן לעולם לא יבינו מה זה לחיות תחת איום מתמיד,בחיים לא ידעו מה זה אומר לרוץ למקלט כשנשמעת אזעקה,ואנחנו עדיין ממשיכים להתקפל לפני האמריקאים!! כי אנחנו כל הזמן חושבים איך אנחנו נראה דרך העיניים שלהם. במקום לחשוב על פיתרון בטחוני שיש לספק לתושבי שדרות והנגב אנחנו מחפשים להיות הומנים. בחיים לא נצליח להיות חזקים כל עוד לא נספק לשדרות וליישובי הנגב פיתרון הולם!! ואני מבינה את התושבים שרוצים לעזוב כי מפחדים!! מה עם הכספים שהבטיחו למיגון? איפה התקציבים למקלטים ולחדרי ביטחון? עד מתי המדינה שלנו תשב בחיבוק ידיים!!! אני ממש מתנצלת שלא יכולתי להגיע לכיכר ולזעוק יחד אתכם!! אבל אני זועקת מכאן! שנה אחרי לבנון השנייה ושמונה שנים תחת איום הקסאם ועדיין אין פיתרון!

למעלה