מהמושב מטורונטו שלום, אתה מזכיר נוהל הגירה

Nikol977

New member
מהמושב מטורונטו שלום, אתה מזכיר נוהל הגירה

חדש שיפתח בקרוב, האם תוכל לפרט? ומתי לפי דעתך יזכרו במגישי ספטמבר 2006? תודה רבה!!!

אי אפשר לפרט מעבר למה שכבר פורסם

כי עדיין לא התפרסם רשמית שום דבר. כל מה שידוע הוא שלקציני ההגירה תהיה סמכות למיין את התיקים על פי מקצוע, וכל בעלי המקצועות הנדרשים על פי רשימה שתתפרסם באתר ההגירה, יועברו במועד מוקדם יחסית לתור אחר שיהיה קצר מאד, יחסית לתור של אלה שיש להם סתם מקצוע AB או 0 . לדעתי מגישי ספטמבר שקיבלו מכתב 24 חודש יקבלו מכתב מסוים מהשגרירות בסוף ספטמבר 2008. חלקם אולי ייקבלו PR בתחילת 2009 . זו ספקולציה, וצריך יהיה להצטייד בהרבה סבלנות.

Nikol977

New member
עוד שאלה אם אפשר: מה זה PR ואיפה ניתן לראות

רשימת מקצועות מועדפים? תודה רבה!!

PR זה ראשי תיבות של תושבות קבע קנדית

ורשימת המקצועות המועדפים המשוערת (כי הרי עדיין אין שום פרסום לגבי התקנות החדשות) היא לפי הרישום ברשימות הפרובינציאליות, אין שום ערובה שכל המקצועות יהיו ברשימות. אבל אם מקצוע מסויים חוזר על עצמו בכמה פרובינציות (למשל אחיות ומתכנתי מחשב)סביר שהוא יהיה ברשימה הפדרלית. אם מקצוע ברשימה רק בפרובינציה אחת או שתיים (למשל נהג משאית) הסיכוי שיהיה ברשימה הפדרלית יותר נמוך.

amihaic

New member
רשימת מקצועות במחסור

זה הגיוני שב-BC יש כמה עשרות טובות של מקצועות במחסוק ובאונטריו יש כמה בודדים?

amirshuval

New member
בהחלט

אני לא יודע על איזו רשימה הסתכלת אבל כשלוקחים בחשבון שאוכלוסיית BC היא כשליש מאוכלוסיית ON זה הגיוני.

אני לא מאמין!

עשו ממך מומחה? כנראה באמת כבר הגיעו לתחתית. שיהיה בהצלחה ואלוהים יהיה לעזר למי שסומך על העצות שלך.

amirshuval

New member
היינו כבר בסרט הזה והפעם אני הרבה יותר

עסוק.אז תנסה לקבל תשומת לב במקום אחר.אבל סבבה שאתה מפרגן.יום טוב שמוליק.

Shmel

New member
התהליך החדש לא קשור למגישי 06 כלל

זה תופס רק עבור מגישי 02/08 והלאה כך כתוב באתר ה - CIC. או שהם משקרים?

הם לא משקרים אבל הם לא יכולים למנוע מאדם שלפי

הקריטריונים החדשים אולי יהיה זכאי לעיבוד מהיר (בוא לא נרתום את הסוסים לפני העגלה יש עוד חקיקה שצריכה להיות מאושרת בפרלמנט על ידי ממשלת מיעוט...) למשוך את בקשתו ולקבל את האגרה בחזרה, ולפתוח מייד תיק חדש שיזכה להליך מזורז, או כמו שהיה בשינוי הקודם יכול להיות שייאפשרו לאדם שכבר מחכה בתור להגיש תיק מלא לעיבוד מהיר במועד מוקדם יותר כי הוא עונה לקריטריונים החדשים. צריך יהיה לראות את הנוהל החדש ולקרוא אותו בקפדנות לפני שאפשר יהיה לתת תגובות. ברגע שהנוהל ייתפרסם אנחנו נקרא ביסודיות את הנוהל ונקיים כאן אירוח עם אמיר שובל כדי לתת תשובות מוסמכות. שמתם לב שהוא "אדום" כבר כמה ימים.......

amirshuval

New member
אוהד הפועל תל אביב

סתם...אני חושב שסימנו אותי כי אני איש מקצוע בתחום בו עוסק הפורום.

Astroo

New member
מגישי ספטמבר 2006 לא יטופלו לפני מרץ 2009

לפי התשובה הרשמית שקיבלתי מהשגרירות לפני 3 שבועות.

Nikol977

New member
תודה רבה! איך הצלחתה לקבל מהם מידע רשמי? האם

אתה מצליח לבדוק את סטטוס אונליין? מעניין אם מאלו שהגישו אחרי ספטמבר 2006 משהו מצליח לראות סטטוס אונליין?

למעלה