מהמכלאה אל צלחת המרק...!

ליאור1973

New member
מהמכלאה אל צלחת המרק...!

שלום לכם, הייתי רוצה לשתף אותכם בכתבה מגעילה ומצמררת אודות הקוריאנים ההרפתקנים, ואהבתם המזעזעת למרק כלבים, עור, ראשים ושאר חלקים... בקישור למטה. הכתבה היא באנגלי אך אתם תבינו את הרעיון מהר מאוד. התמונות האחרונות קשות לצפייה ראו הוזהרתם. גועל נפש בהתגלמותו.

ליאור1973

New member
הקישור באופן "מפתיע" לא הופיע

הנה הוא שוב...: http://www.koreananimals.org/dogs_p1.htm

feline9

New member
לא שזה עוזר...

אבל התמונות פשוט מזעזעות ולא הייתי ממליצה להסתכל עליהן.

adipo

New member
כמובן שאני הייתי סקרנית...

זה נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! (לוותר על תמונה 19!)

אוי זה פשוט נורא!!../images/Emo5.gif

זה מזעזע לגלות מה אנשים מסוגלים לעשות . אבל צריך להבין שזו התרבות שלהם, הם רואים באכילת
דבר יומיומי, כמו שהחברה שבה אנו חיים רואה בשחיטת
. אבל התמונות פשוט איומות, עושה לי רע על ה-
, בייחוד שרואים את הכלבים לפני... יו היתי מצילה את כולם, אם הייתי יכולה..

גולדי2002

New member
יש לי שאלה

למה אכילת
יותר מזעזעת מאכילת
? בגלל שזה עושה מו וזה עושה האו האו? עוד לא הצלחתי להבין את זה ועל זה היה לי ויכוח עם המשפחה. אני טענתי שהם צבועים בגלל שאם אתם לא אוכלים כלבים אל תאכלו גם פרות. אני יודע שאתם לא אוכלים פרות אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם בעניין. יום טוב אורן

adipo

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

FiRe N IcE

New member
את מי מעניינת התשובה הפשוטה?

הנה הודעה לכל הצבועים שמפרסמים מאמרים נזעמים בפורום הזה על נושא אכילת הכלבים - אין כל הבדל בין אכילת כלב לאכילת פרה או תרנגולת. אם זה כל כך מזעזע אותכם אז תפסיקו לאכול גם פרות ותרנגולות, כי יש תמונות מזעזעות לא פחות בבתי המטבחיים שלהם. עד אז - אנא, תחסכו מאיתנו את הבעות הזעם והתדהמה שלכם.

adipo

New member
היי- אני צמחונית ופשוט ניסיתי לענות

על השאלה מנקודת המבט של אלה שאתה, וגם אני אם תבדוק בהודעה, מכנים צבועים!

היא לא יותר מזעזעת!

גם אצלי החברים והמשפחה טוענים שלאכול כלבים יותר מזעזע. וכרגיל זה פשוט לא נכון. הם פשוט רוצים להגן על עצמם, לחרוש להם את המוח ש"יש אנשים שאוכלים כלבים, אז זה לא נורא לעומתם". זה כל כך מוזר
... נקודה למחשבה:אם יש לך חבר/ה פרה/תרנגולת(ולא מדובר עלי)/אווז/עגל/כלב/חתול/עכבר/אחר- אתה בטוח לא תאכל בחיים שלך את החיה הזו!

korinalir

New member
זה עניין של תרבות וחינוך

אבל אולי לא רק...הנה דוגמא משעשעת. אחותי הקטנה בת 12 ורוצה להיות צמחונית אבל ההורים לא מרשים לה. אז היא כרגע אוכלת רק בשר עוף ולא פרה או חזיר (אנחנו בית חילוני ואוכלים הרבה חזיר) כששואלים אותה למה עוף כן ופרה לא? היא אומרת שפרה זה חמוד מדי זאת פשוט חיה חמודה ולכן היא לא יכולה לסבול לאכול אותה בעוד תרנגולת זה חיה מכוערת אז היא עוד יכולה לסבול לאכול את זה
הנה שיטה לדירוג כלב יותר חמוד מפרה אז יותר מזעזע לאכול אותו

vegi force 1980

New member
נכנסתי לקישור

האמת זב לא ממש זיעזע אותי ראיתי יותר גרועים ומה הפליאה שאוכלים כלבים???? וארנבות זה בסדר לאכול? או פרות? או כבשים? או תרנגולות? או כל יצור חי אחר?????????????.. אז לא זה לא זיעזע אותי ולא בגלל שאין לי לב או משהו אלא בגלל שזה כמו מה שרואים במשחטה בארץ.... רק חייה שונה ד"א משחטה נראה לי שזה בקריית גת שברחו להם פרים מהמשחטה וצלפיי משטרה הרגו אותם לפניי שהצליחו לפצוע אנשים עכשיו הם מחפשים שם לוחמיי שוורים מקצועיים.... עוד יאמצו את הדבר המגעיל הזה שנקרא מלחמות שוורים בארץ המוזרה הזאת ביינתיים ד"א סגרו את המשחטה.....

אני חושבת שכולנו פה מסכימים על כך-

שלאכול לכל יצור שבאפו היתה נשמה זו זוועה. לא משנה אם מדובר ב-
, ב-
, ב-
או ב-
. אכילת
= לאכילת
, שניהם זה גועל נפש! יכול להיות שלאנשים פה קשה לראות את התמונות הזוועתיות של הכלבים, פשוט כי זה מראה שהם אינם רגילים אליו, בשונה מתמונות ממשחטות של בקר- שרואים פה הרבה. זו דעתי..

shanty.G

New member
הבעיה העיקרית היא הסבל

שהאדם מעביר את בעה"ח שהוא מגדל לצורכי מאכל. אישית הצטמחנתי מהסיבה שציינת: נראה לי לא הגיוני לאכול בעלי חיים אחרים. עם השנים הבנתי גם שאותם בעלי חיים הגדלים ברפתות/לולים וכו´ עוברים שבעת מדורי גהנום עד לצאת נשמתם בסוף תהליך השחיטה. כך גם כאן: כל עם והתרבות שלו, מיני התבלינים, הטקסים והמזון שהוא רגיל אליו. "אצלנו" מדובר בתרנגולות, פרות ודגים, בצרפת גם שבלולים וצפרדעים וכו´, ובמזרח הרחוק בתרבויות שונות אלו הם כלבים. כל אחד מהנ"ל הוא פסול מיסודו, מכיוון שהוא גדל בסבל שלא יתואר. בפרט כאשר במזרח מדובר גם על עינוי בעה"ח (כלבים, חתולים, חולדות) על מנת שבשרם יהיה ערב יותר לחיכם. עדיין מחרידה אותי המחשבה על אכילת בעלי חיים מכל סוג שהוא, וסביר ביותר שגם לא הייתי נוגעת בבשר כלשהו גם אם יובטח לי שהיו לו חיים מאושרים ושהגיע לשיבה טובה. הצצתי רק בשתיים שלוש תמונות מהאתר, הבנתי את הרעיון, ולפי התגובות כאן, לא מצאתי סיבה להמשיך אחרי מראות הכלובים (תואמי כלובי פטמים לשחיטה) המלאים בכלבים מוזנחים למודי סבל.

למעלה