מהממות צהריים טובים!!! מה אתן אומרות שנפיח קצת רוח במפרשים האלו אה'???
E eilati27 New member 5/7/07 #1 מהממות צהריים טובים!!! מה אתן אומרות שנפיח קצת רוח במפרשים האלו אה'???
N Nova5 New member 5/7/07 #2 כמובן - שרשור אנרגיות טובות להופעה בנהריה לג'קו - להרביץ הופעה מהממת ללא תקלות בפלייבק ולבנות הפורום - להגיע ללא בעיות ולהינות בטירוף
כמובן - שרשור אנרגיות טובות להופעה בנהריה לג'קו - להרביץ הופעה מהממת ללא תקלות בפלייבק ולבנות הפורום - להגיע ללא בעיות ולהינות בטירוף
D dor and more New member 5/7/07 #3 איזה רוח? אני רק חושבת על לפגוש אותו היום ואין לי אוויר.. שמעתי שאת מנסה להסיט את קארינה לתרבות רעה? פתאום נהיית מחושבת ? נוסעים לנהריה !!! אל תעצבני אותי
איזה רוח? אני רק חושבת על לפגוש אותו היום ואין לי אוויר.. שמעתי שאת מנסה להסיט את קארינה לתרבות רעה? פתאום נהיית מחושבת ? נוסעים לנהריה !!! אל תעצבני אותי
R rootteem1 New member 5/7/07 #5 אילתוש צהריים מעולים! בהצלחה היום בגלגל"צ!!!!!! ובנהריה!!! דור וקארין תיהנו=] אנרגיות אנרגיות!!! המון פרציי אנרגיה טובים מלטפים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!
אילתוש צהריים מעולים! בהצלחה היום בגלגל"צ!!!!!! ובנהריה!!! דור וקארין תיהנו=] אנרגיות אנרגיות!!! המון פרציי אנרגיה טובים מלטפים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!
E eilati27 New member 5/7/07 #11 אוי אוי אוי.. שכחתי לגמריי מבטיחה לך עד שבוע הבא.. אני פשוט רוצה לשלוח לך עם הפן.. הרבה יותר יפה....