מהמשועמם לכל השאר

reformy

New member
מהמשועמם לכל השאר

היה לי מאוד משעמם, אז זו התוצאה:

reformy

New member
תשבץ!

זה קובץ של 11K בערך ומתברר שההודעות עלו למערכת, אבל אי-אפשר למצוא אותם. למי שבכל-זאת רוצה, שיקליק על השם שלי כדי לקבל את רשימת ההודעות שלי, ושם אפשר למצוא את זה.

הי, reformy, זה לא עבד לי!

נכנסתי לרשימת ההודעות שלך וכשניסיתי לפתוח את הקובץ זה פתח לי את שער "תפוז". בעסה!!! אני רוצה לראות את התשבץ הזה!! אם יש לך עודף זמן אני מזמינה אותך לשלוח לי אותו לאי מייל שלי (שמופיע בכרטיס האישי שלי). אחרי שיהיה לי את הקובץ אני אוכל לנסות להביא אותו לפורום, אולי לי זה דווקא יצליח... טאשה (שמשועממת לא פחות ממך כרגע)

מפלצת ההודעות

יש במערכת של תפוז באג קטן ושמו מפלצת ההודעות. מידי פעם אתה תנסה להציב הודעה בפורום, ההודעה תופיע בכרטיס האישי שלך, אך תיטרף ע"י המפלצת בדרך לפורום. אפשר פשוט לנסות שוב וזה בדרך כלל מסתדר. מלבד זאת, ייתכן שתפוז לא מאשרים להעלות את כל סוגי הקבצים.

הצליח או לא?

אם הצליח, התשבץ של reformy ידידנו כאן לפניכם... אם לא, מפלצת ההודעות זכתה בעוד ארוחה טעימה. טאשה reformy, נ.ב- תודה ששלחת לי! ורגע אחד... אתה עשית את זה או שמצאת אותו איפשהו?

reformy

New member
שלי, שלי

כל הטענות והמענות צריכות להיות מכוונות אלי...

הצליח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo127.gif

אני יודעת שזה לא קשור לחלוטין, אבל יש לי שאלה ואין לי כוח לכתוב עוד הודעה- מי יודע להגיד לי איך קוראים לפרק השלישי בעונה הראשונה של וויאג´ר?

reformy

New member
Parallax

אלא אם כן השניים הראשונים (caretaker) נחשבים אחד, ואז זה Time and Again.

Bajoran Preist

New member
טאשה, הבנתי שהתחלת לראות וויאג´ר

נו, לאן הגעת עד עכשיו? מה את אומרת? למיטב זכרוני אהבתי את הפרקים הראשונים בעונה הראשונה. ואגב, את לא חייבת לדעת איך קוראים לפרקים כדי להוריד אותם, כמובן. רק לרשום את מספר העונה כפול מספר הפרק בעונה. רק למקרה שלא ידעת. אם כן ידעת אז סליחה מראש.

אל דאגה../images/Emo70.gif

חוות דעת מפורטת על פרקי וויאג´ר הראשונים תופיע בהמשך... בינתיים הספקתי לראות רק את הראשון... אבל בינתיים אני יכולה להגיד- כן, אהבתי. בהחלט יש פוטנציאל לעסק...

reformy

New member
מממ... דיברתי על התשבץ...

אבל תמיד משמח לשמוע על וויאג´ר!

למעלה