מהן ההשלכות באזרחות של ביקור אצל קב"ן בצבא?

sali1989

New member
מהן ההשלכות באזרחות של ביקור אצל קב"ן בצבא?

זתומרת באיזה מקומות עבודה מסתכלים אם הייתי אצל קב"ן ומה אמרתי לו וכו'.. כי אני מרגיש שאני ממש חייב ללכת לקב"ן אבל מה שעוצר אותי זה האנשים שאומרים לי אל תלך זה ידפוק אותך באזרחות ומצד שני יש אנשים שאומרים שבכלל לא מסתכלים על זה, או שרק בעבודות ביטחון אז מי שיכול להבהיר לי ת'עניין סופית זה יעזור..

timmyy

New member
תראה תשמע

אם תלך לקבן רק לשיחות (בלי הורדת פרופיל וכו) זה בדיוק כמו שתלך לפסיכולוג באזרחות רק כדי לדבר. ופרט ממי ששלח אותך (רופא\מפקד..)אף אחד לא צריך לדעת מזה. ומה שנאמר שם- אף אחד, גם מי ששלח אותך- לא צריך ולא יידע כל מה שנאמר. באזרחות- שום דבר לא יזוז ולא כלום. אם תחליט מתישהוא להתקדם בצבא לתפקיד שידרוש בדיקה של הרקע שלך ( לצאת פתאום לטיס\קצונה\תפקיד רגיש..) ייתכן וישאלו אותך על זה, אבל עקרונית אסור למנוע ממך משהו בגלל זה. בקיצור- תהיה רגוע.

ShiranAway2

New member
תשובה,

מניסיון, כמעט כל עבודה באזרחות (לפחות אחת שמכבדת את עצמה) שואלים מה עשית בצבא, וזה על סך ניסיון. אני מאמינה שזה יכול לפגוע בך רק אם תנסה לצאת לקצונה (אין אפשרות) או שתרצה להתקבל לעבודה במוסדות הביטחון (משטרה, צבא קבע וכו').

ענבאך

New member
../images/Emo45.gif

כל עוד אין פרופיל נפשי, אלא רק שיחות עם הקבן זה לא פוסל קצונה...

q8z

New member
לא מזיק בכלל

מהניסיון שלי במאות ראיונות הייטק רק בשתיים מתוכם(הראשון ראיון בצה"ל והשני היה מראיין מוזר ששאל אותי סדרת שאלות שבאף ראיון אחר לא שאלו אותי) שאלו אותי האם הייתי אצל קב"ן באף ראיון לא שאלו אותי למה השירות הצבאי שלי הסתיים(כי שררתי 36 חודשים) - ולכן אם לא תוציא מהקב"ן 21 ותסיים שירות צבאי מלא - כמעט אף אחד לא ידע שהייתה אצל קב"ן(חוץ מתחקיר בטחוני וגם אז אני בספק האם זה דבר שיכול לגרום לכך שלא תקבל סיווג בטחוני) אל תשכח שטיפול פסיכולוגי הוא כמו כל טיפול רפואי אחר חיוני לבריאות וכמו שלא יעלה על הדעת לוותר על טיפול שיניים...

למעלה