מהן ההשראות שלכם?

behappy

New member
מהן ההשראות שלכם?

זכרונות טובים?זכרונות רעים? חלומות? רצונות?שאיפות? חוויות משמעותיות? סתמיות?שיגרה? התאהבות? אושר?אומללות? ערב טוב לכולם... סתם שאלות שעלו אצלי כבר מזמן:)) ומה אצלי? אממ...מצבים רגשיים קיצוניים.התאהבות,זכרונות קשים,עצב...בעיקר מצבים שבהם אני .."בדאון",חשה כאב מסוים.אבל גם מצבים אחרים,של רגיעה,אופטימיות,שיגרה...המון פעמים חלום משמעותי כלשהו. לפעמים סתם התבוננות בנוף יפה,או בפנים של אנשים.. ומה איתכם?

שירדי

New member
אמממ...

בדרך כלל ההשראה שלי באה מזכרונות טובים ברגעים פחות טובים... אני לא יכולה לכתוב שאני שמחה. אהבה היא מקור ההשראה הכי עצום שיש מבחינתי, פשוט רואים המילים רצות לך מול העיניים, ואתה רק צריך "לאסוף" אותם ליצירה. שלך, שיר-די

קסנדרה*

New member
ההשראה "מכה בי" בד"כ

כשאני מסוגרת בתוכי ואני נמצאת עם עצמי ולבד. אז אני נוברת במחשבות ומעלה תמונות שעולות בי מכל מיני ארועים, חוויות.... אף פעם אף פעם לא לקחתי עפרון והתחלתי לחשוב מה לכתוב. זה תמיד קודם לחשוב עמוק עמוק ואז העפרון כבר מגיע ליד כמעט בעצמו
קוריוז: פעם ברכבת ראיתי "מחזה" שרציתי לכתוב עליו משהו כי הרגשתי שזה חומר מצוין, לא היה לי על מה לכתוב אז כתבתי על המכנסיים, כדי לא לאבד. קסנדרה

shellush

New member
ההשראות שלי לכתיבה...

יכולות לבוא מחפצים סתמיים שיולידו לי רעיון לשיר או יחברו אותי לדימוי מסוים ועל זה יסתמך שיר ויזרום הלאה. מספיק הבזק קטן של משהו פורה מבחינת רעיון או מטאפורה או דימוי שיצית בי משהו ויושיב אותי עם עט ונייר ואז אני זורקת משהו וממשיכה באותו קו. אני הכי פוריה בתקופות היותר קשות, כמו לרוב המשוררים או יוצרים בכלל. כשאנחנו כותבים דברים אופטימיים הם בדרך כלל היצירות הפחות טובות שלנו, לא יעזור, יש משהו שמוציא מאיתנו את הכי טוב כשאנחנו שקועים בבוץ נפשי, במועקה, בדיכאון....

למעלה