מהן 5 השאלותהנפוצות ביותר בפורום ?

Master Stav

New member
מהן 5 השאלותהנפוצות ביותר בפורום ?

לרגל הוצאתן של גלויות פורום הקרניבורים ...... גלויות שימתגו את הפורום כהמקוםלהבשר הדגים והעופות ברשת אנחנו צריכים 5 שאלות ו5 תשובות ..... בא לכם לעזור ?

אילנית12

New member
אפשר: "איך אתם אוהבים את

הבשר שלכם? מדיום ?עשוי היטב ? או נא?

../images/Emo19.gif../images/Emo235.gif../images/Emo80.gifחמש חמש

1- מי מנפנף? כרגיל,הגברים 2 -מי ניקה את העוף?! השארתי נוצות לקישוט 3- אתה צמחוני? כן,חייב סלט ירקות ליד הסטייק 4 -שעה מחכים פה לדג,מה קורה? הלכו לדוג... 5 -איפה כדאי לאכול מעורב ירושלמי? שאלה טובה,הא?

LEATHER REBEL

New member
ו... נראה לי שיש לנו זוכה

בלי קשר, הרשו לי לספר לכם משהו על עברית ירושלמית: לפני ככה וככה שנים, ילד-לקוח בפונדק יטבתה ניגש למוכרת ושואל אותה, בשיא הטבעיות "כמה עולה מציצה?" תודה לאל, שאביה של המוכרת הוא במקור מירושלים, ולכן היא ידעה שלא היה אמור להיות פה שום דבר מעליב או חסר טאקט. ולאלה שאינם ירושלמים: הילד רצה לדעת כמה עולה סוכריה על מקל.

ו...תודה,ו...עוד סיפור ירושלמי:

עליתי למונית בתל אביב,ובסוף הנסיעה שאלתי את הנהג אם יש לו עודף ממאאתיים הנהג ענה בהתלהבות: נכון שאת ירושלמית?תנחשי איך אני יודע? אגב, לא היה לו עודף ממאאתים....

בלוביי

New member
זקוקה לעזרה,מהו החלק שהכי משתמשים בו

כשמכינים חמין????
תשובה: האחוריים (התחת)
אבל אפשר גם בשריר,צלעות וחזה. שבת שלום ח נ י

uriler

New member
סתיו, חסרים קצת פרטים...

הגלויות הולכות להיות מופצות בעיקר לבאי הפורום או משהו רחב יותר? מה אורך השאלות והתשובות שאמורות להופיע? האם אנחנו מחפשים תשובות יותר אינפורמטיביות או יותר הומוריסטיות ו"טיזריות" שימשכו אנשים לפורום?

Master Stav

New member
הגלויות יופצו

בקצביות , מעדניות , חנויות בשר ומוצריהם ..... מויעד לצורך משיכת עוד אנשים לפורום

למעלה