מהנשמה...

keren123

New member
מהנשמה...

באיזשהו שלב...אתה פשוט נאבד. אתה לא יודע מה לעשות עם החיים שלך, אתה שואל את עצמך שאלות...איך להמשיך הלאה? לאן לעזאזל להמשיך?! אתה כבר לא מאמין באהבה, ולא מאמין שיש איפו שהו שם אותו אחד. ואז...אתה פשוט נהיה אדם שלא אוהב כלום...אכל נהיה שחור לבן, פשוט חסר צבע וכל משמעות! איפה?! איפה לעזאזל אותו אושר, אותה תקווה,אותה אהבה שכולם מדברים עליה! אתה אוצר רגע...אומר לעצמך: ``אני יהיה בסדר! אני אקח את עצמי בידיים...אני ימשיך בחיים הרגילים שלי...בחיים שהיו לי קודם...`` אבל זה רק דיבורים כי רובנו פשוט נשברים...ואיפה שהו שם פשוט מנסים לשקר לעצמם שאכל יהיה טוב....או שאוליי זו עדיין טיפת התיקווה שבהם?!

Dovsha

New member
זה בא רק מפנים

אני יודעת זו הקלישאה הכיייייי גדולה בעולם אבל, הכח להמשיך הלאה בא רק ממך, רק מבפנים. אני מאמינה שכולם היו שם, במצב של חוסר בהירות, חוסר הבנה, חוסר חשק [?] להמשיך הלאה. מחכים לאהבה והיא לא באה, מחכים לאושר שכולם מדברים עליו אבל לשווא. אין כ``כ הרבה מה לעשות, מצער אבל זהו המצב. לכל דבר יש זמן, וכל דבר גם בסוף מגיע. בשביל זה יש חברים, משפחה, ים, שמש, שמיים ועוד כהנה וכהנה - כל מיני דברים שעוזרים להמשיך הלאה, לקום בבוקר ולהתמודד בכל זאת עם קצת כוח ביום החדש. אזרי כוח, אל תוותרי לעולם, האושר יגיע הוא רק מתעכב לו קצת.... מאחלת לך רק טוב :)

libertad

New member
קרן

קודם כל, אני מצטרפת לרותי ודובשה, צריך להמשיך והכח לעשות זאת נמצא בתוכך. אנחנו מגלים ברגעים כאלה כוחות בעצמנו שלא ידענו על קיומם... ויחד עם זאת חשוב תמיד להזכיר ש- מותר להשבר טבעי להשבר לפעמים צריך להשבר לפעמים!!! ולדעתי, אם לא ``נשברים כמו שצריך`` ועוברים את כל מה שצריך לעבור בשלב הזה אז גם לא ממשיכים הלאה כראוי, רק סוחבים עלינו משברים וכאבים מודחקים שמתפרצים לנו מכוונים לא קשור אח``כ. קבלי גם את הקשיים והכאב שבחיים באהבה. הם באים ללמד אותנו על עצמנו. הם קיימים כדי לעזור לנו לחיות את החיים.

למעלה