מהפורום השכן..

michal18

New member
מהפורום השכן..

בפורום "קופסת הלהיטים" דיברו על שאנייה והשיר "קה-צ'ינג" וביקרו את המסרים שלה... זה אולי טיפה מצחיק שאמנית מאוד ממוסחרת יוצאת כנגד בזבזנות אבל:אני ממש לא חושבת שהיא יוצאת כנגד כלכלה ליברלית.... היא פשוט מבקרת את בלומוסי הצריכה הנוראים, החיים שבמרכזם עומד הקניון וכדומה.... היא לא יוצאת נגד כלכלה תחרותית (קראתי את מילות השיר מייד כשיצא האלבום ואני ממש לא מוצאת שום רמיזה לכך). לדעתי זה ממש חיובי שזמר מעביר מסרים בשיריו. שאניה, שנחשבת (ולא ממש בצדק) לזמרת ששרה רק שטויות, יודעת גם להעביר מסרים - היא בזמנן שרה שיר שכל ההכנסות ממנו הלכות לילדים שסובלים מרעב (שמו פרח מראשי כרגע...) ויש לה את השיר BLABK EYES, BLUE TEARS שמדבר על נשים מוכות והקושי לצאת מיחסים נוראיים כאלו... בקיצור, שאנייה היא לא איזו בריטני, או וואטאוור שרק שרה ומחייכת

mprb

New member
אני לא מאמינה!

אפילו לשירים הכי "מפגרים" שלה יש משמעות! זו בדיוק המטרה שלה, להעביר תכנים מסויימים בלי לתת הרגשה של הטפה והיא עושה את זה מ ע ו ל ה אפילו בשיר (שאני אישית לא אוהבת) That Don´t Impress Me Much היא מדברת על הנושא שבנים תמיד מרגישים שהם צריכים להרשים אותנו ולכן הם לא מתנהגים כרגיל כשהם מנסים להרשים בחורה. מה שהיא בעצם אומרת להם זה שברגע שהם יהיו עצמם זה יצליח להם יותר!

mmhbk

New member
לא לכולם

יש שירי אהבה כמו when when you kiss me don't be stupid from this moment what made you say that whose bad have your boots been under you win my love i'm outta here ועוד... ויש את השירים המצחיקים כמו in my car waiter bring me water honey i'm home ועוד... מה שבאמת מדהים בשירים של שאניה זה שרוב השירים שהיא מוציאה הם לא עליה ולא מספרים על משהו שהיא מרגישה אבל היא שרה אותם עם כל כך הרבה רגש שזה נשמע כאילו היא שרה את זה על עצמה. דוגמא מובהקת לשיר כזה: I'm gonna hold on. הרי כולנו יודעים שלא היה לה תינוק בגיל 15 וכל מה שהיא שרה בשיר לא קרה לה באמת, אבל היא גורמת לשיר הזה להשמע מאוד אמין

למעלה