נועם ../images/Emo99.gif מסכימה עם כל מילה
לדעתי גם נועם ישרוד אחרון-הוא נראה כמו נער טבע כזה, שמקום כמו אי זו הסביבה הטבעית שלו. נועם הוא תותח-כל משימה הוא מבצע בצורה מושלמת, הוא פשוט חלק מהטבע. שלא לדבר על כך שהוא נראה ממש ממש מצויין, והוא היחיד שלא מלכלך על אף אחד, נמצא בסבבה שלו וטוב לו לא משנה מה. הוא בחור טוב ונהדר, חזק בכל תחום ולדעתי הוא יהיה השורד האחרון. כשחשבתי שמשהו יקרה לנועם נהיה לי ממש עצוב. לשמחתי, הוא יעבור לסבאנה-שאני מעדיפה אותם על פני ג'יבארו. כי ג'יבארו הם יותר מדי בטוחים בעצמם ואני שונאת עודף ביטחון עצמי את דן אני לא סובלת כי הוא תחמן ומניפולטיבי והאופי שלו מעצבן, ויקה היא ממש "חכמה" והצורת דיבור שלה....לא ממש מוצאת חן בעיניי, מרינה גם כן מעצבנת אותי-כל כך בטוחה בעצמה, וכל כך רצינית וחסרת חוש הומור-בכלל הקבוצה הזאת בכללי, קצת מעצבנת חוץ מנועם. לסבאנה יש לי יותר סנטימנטים (למרות שאני לא אוהבת בכלל את גיא, הוא לא נראה בן אדם טוב, וורה שכל הזמן חמוצה): עידן-בחור מקסים, מת על אמא שלו, על טינה שהיא אשה טובה, ומציל תרנגולות-רואים שיש לו אהבה לבע"ח מושיק-חמוד ותותח, בגילו הוא בכושר מצויין, והוא בעל נסיון והוא גבר גבר טינה-מקסימה. אמנם הודחה בצדק כי היא הכי חלשה, אך בגילה היא התאמצה, עשתה מה שהיא יכולה והיתה מעין אמא לכולם שחר-אני אוהבת שהיא לא מתבלטת. נראית לי חמודה מאיה-שהודחה. קורעת מצחוק, ואהבתי אותה דווקא כי היא לא ידעה לשחות והיתה חלשה דווקא בגלל שהם די הפסידו בהתחלה ולא היו מנופחים מחשיבות עצמית אהבתי אותם אז עכשיו אני ממש מאושרת שנועם עובר אליהם