מהפך בצמרת! עידן קפון הוא השורד החם

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

aok

New member
מהפך בצמרת! עידן קפון הוא השורד החם

אתמול חטף עידן את התואר "השורד החם" מדן מנו שירד למקום השלישי. במקום השני כעת - נועם. לדעתי, כאמור, עידן ודן נפגשים בגמר.

Jen74

New member
לא מבינה למה לא מצביעים לנועם

נועם שקט, משתף פעולה, מתנהג כאילו השהייה באי בשבילו זה עניין של חופשה שנתית קבועה שלו
במשימת הפרס האחרונה הוא ממש רץ על המים, לא ראיתי אותו שוחה, הוא פשוט רץ על המים
הוא נראה לגמרי ילד טבע ועושה רושם ששום דבר לא מפריע לו בשבט ובאי.

Fairywitch

New member
כנראה שהוא טס כרגע מתחת לרדאר...

זה לפעמים הכי חכם בתכנית הזאת... ולי נעים בינתיים לשטוף עליו את העיניים

Jen74

New member
../images/Emo99.gifאיזה מאמי שהוא ../images/Emo6.gif

אני עדיין מדמיינת את הפרצוף שלו כשהוא ראה את בנות השבט מתאמנות עם אלכס.
מעניין לטובת מי אלכס עשה להם את האימון - לבנות שרוצות לחטב את הגוף או לבנים שיהנו מהנוף?

RageBot

New member
כי...

עידן יותר מצחיק, אסטרטגי ומגניב? תזכרי שגברים בוחרים פייבוריט בעיקר לפי מי שמצחיק אותם/הם חושבים שהוא מגניב, ונועם נכנס לקטגוריה הזאת הרבה פחות ממושיק ועידן. אז יופי שנועם טוב באתגרים, שאר התוכנית היא לא האתגרים ^^

../images/Emo31.gif אותי ממש הפתיע שעידן בפסגה

היתרון היחיד של עידן זה שהוא מכבד את המבוגרים, ויודע לעשות קידוש
אפשר למצוא משהו מצחיק בכל אחד.. ואת באמת חושבת שהגברים בוחרים לפי מי שמצחיק? אני כמו כל החכמים יודע שנועם הוא זה ששורד הכי הרבה, וגם לו יש אסטרטגיה מעולה (בניגוד למה שכולם חושבים), כי הוא העיף את עומר.. ואת יודעת למה זה היה המעשה הכי חכם? בגלל שהוא יודע שעכשיו ג'יבארו נואשים לו והם בחיים לא יעיפו אותו (לא שחשבתיש הם יעיפו אותו מקודם, הוא פשוט נחמד מדי ולא מזיק לאף אחד.. שלא נדבר על כמה הוא עוזר להם לשרוד ולהצליח במשימות ביתר קלות)

RageBot

New member
../images/Emo31.gif אני גבר אחי

אני, ובערך כל החברים שלי, מצביעים לפי אנשים שאנחנו חושבים שהם מגניבים, או אנשים שאם היינו מכירים אותם בחיים האמיתיים היינו מסתובבים איתם. מצד שני, חלק גדול מהידידות שלי מצביעות על פי מראה חיצוני נטו. אני גם לא מבין מאיפה הקרצת את זה שלנועם יש אסטרטגיה, להצביע כמו שאר השבט שלו זה לא אסטרטגיה, לומר שנועם הוא זה שחשב על הדברים האלה? בולשיט, דן חשב על זה, אם זה היה נועם אז היו מראים את זה. ועוד דבר - נועם השורד האהוב עליך? תגיד לי רק למה.

אז כמה דברים

גם רוב הבנות שאני מכיר מצביעות לפי נתונים חיצוניים חח ואני לא מצביע לפי מי שהייתי רוצה להיות בחר שלו במציאות (למרות שנועם עונה על הקריטריון הזה), כי אחרת הייתי מעודד את משה או אלכס.. אלא אני מצביע לפי מי שלדעתי ישרוד אחרון. אני לא אומר שנועם הוא זה שרקם את המזימה להעיף את עומר.. להפך, לדעתי הוא ואלכס היו היחידים שלא הסכימו לשתף פעולה עם המזימה של דן, והם פשוט עשו את השיקול שלהם.. והשיקול של נועם היה הכי נכון (להעיף את עומר), כי עכשיוב חיים אף אחד לא יעיף אותו. ולמה אני חושב שנועם ישרוד אחרון? הוא הכי חזק שם הוא חכם הוא היחיד שלא מלכלך על אחרים במצלמות או מאחוריי הגב הוא תורם הכי הרבה לקבוצה שלו הוא שקט ולא מבלבל במח הוא חייכן צריך עוד משהו?

emili3

New member
נועם ../images/Emo99.gif מסכימה עם כל מילה

לדעתי גם נועם ישרוד אחרון-הוא נראה כמו נער טבע כזה, שמקום כמו אי זו הסביבה הטבעית שלו. נועם הוא תותח-כל משימה הוא מבצע בצורה מושלמת, הוא פשוט חלק מהטבע. שלא לדבר על כך שהוא נראה ממש ממש מצויין, והוא היחיד שלא מלכלך על אף אחד, נמצא בסבבה שלו וטוב לו לא משנה מה. הוא בחור טוב ונהדר, חזק בכל תחום ולדעתי הוא יהיה השורד האחרון. כשחשבתי שמשהו יקרה לנועם נהיה לי ממש עצוב. לשמחתי, הוא יעבור לסבאנה-שאני מעדיפה אותם על פני ג'יבארו. כי ג'יבארו הם יותר מדי בטוחים בעצמם ואני שונאת עודף ביטחון עצמי את דן אני לא סובלת כי הוא תחמן ומניפולטיבי והאופי שלו מעצבן, ויקה היא ממש "חכמה" והצורת דיבור שלה....לא ממש מוצאת חן בעיניי, מרינה גם כן מעצבנת אותי-כל כך בטוחה בעצמה, וכל כך רצינית וחסרת חוש הומור-בכלל הקבוצה הזאת בכללי, קצת מעצבנת חוץ מנועם. לסבאנה יש לי יותר סנטימנטים (למרות שאני לא אוהבת בכלל את גיא, הוא לא נראה בן אדם טוב, וורה שכל הזמן חמוצה): עידן-בחור מקסים, מת על אמא שלו, על טינה שהיא אשה טובה, ומציל תרנגולות-רואים שיש לו אהבה לבע"ח מושיק-חמוד ותותח, בגילו הוא בכושר מצויין, והוא בעל נסיון והוא גבר גבר טינה-מקסימה. אמנם הודחה בצדק כי היא הכי חלשה, אך בגילה היא התאמצה, עשתה מה שהיא יכולה והיתה מעין אמא לכולם שחר-אני אוהבת שהיא לא מתבלטת. נראית לי חמודה מאיה-שהודחה. קורעת מצחוק, ואהבתי אותה דווקא כי היא לא ידעה לשחות והיתה חלשה דווקא בגלל שהם די הפסידו בהתחלה ולא היו מנופחים מחשיבות עצמית אהבתי אותם אז עכשיו אני ממש מאושרת שנועם עובר אליהם

AshkenaziAmiti

New member
אם רוב גברי היה בוחר את הפייבוריט שם

הפייבוריט היה ויקה או מרינה או מישהו כזה...

RageBot

New member
../images/Emo31.gif

קודם כל, אני גבר ^^ דבר שני, גברים, בניגוד למה שנשים הולכות לחשוב, לא מצביעים אף פעם לפי מראה חיצוני, אנחנו עושים הבדלה בין תוכניות טלוויזיה והחיים האמיתיים, ואני מניח שגם רוב הנשים ככה, כי מולי ונועם לא עד כדי כך פופולריים

LiRs Lullaby

New member
למה? נועם נהיה די פופולרי,

אבל זה בעיקר בגלל שהוא שור. ברצינות, ראית איך הוא התנגח באתגר מול אנשים?
אני במקום המתמודדים הייתי זזה ונותנת לו מרחב/לעוף במקום לעמוד שם כמו פוסטמה ולחכות שערימת השרירים והשיער יתנגשו בי. מה זה הטירוף הזה?
אבל אתה צודק - במקרה של תכנית כזו, נראה לי ששני המינים לא יצביעו לפי המראה החיצוני, אלא אם כן מדובר בדן התחמן והויקה שהוא מנסה לשמור לעצמו..... וחבל שכך, מגיע לה מישהו פחות אידיוט
.

RageBot

New member
מצביעים לדן

בגלל שהוא תחמן ויודע לשחק את המשחק כמו שצריך, תאמיני או לא, אבל יש אנשים שקובעים את מי הם אוהבים לפי זה, גם אני ^^ אבל אני כמובן חושב שעידן מכיר את המשחק בדיוק כמו דן, אבל גם יש לו משפטים מצחיקים והוא שואג ומרביץ לעצמו בצורה משעשעת. ודבר אחד - אני לא אומר שבנות מצביעות לפי מראה חיצוני, אבל יש חלק מהבנות נותנות למראה החיצוני להשפיע על שאר הדברים (ושוב, אני מאמין שזה מספר קטן של בנות), לדוגמא אפשר להסתכל על רוב ה"כוכב נולד", רוב הזמן מגיעים רחוק רק הגברים שנראים טוב, הרבה פחות בנות (ובפעמים המעטות שראיתי את התוכנית, הן שרו לא פחות טוב מהבנים), וגם הבנות הן לא הבנות שנראו הכי טוב בתוכנית. אול פשוט באופן כללי יש יותר בנות שמצביעות, אז האחוז בנות שמצביע ע"פ מראה חיצוני יותר בולט אצל נשים מאצל גברים. צריך לבדוק!

LiRs Lullaby

New member
אבל ראיתי שהמון אנשים כועסים עליו...

אז מי בדיוק מצביע לו? כל אחוזי ההצבעה הגבוהים שהיו לו לפני, היו עוד מהפרק הראשון שבו הוא רק דיבר על כמה שהוא הולך לשחק אסטרטגי, ומאז פרק ההדחה של עומר, נראה לי שזה רק יירד ויירד. אל תשכח שכאן זה ישראל, וכאן אוהבים את מי ש"מאמי", או לפחות, את מי שמשחק בכבוד. אנשים כמו דן, בישראל, זה אוי ואבוי
הוא רק מנציח את מה שכולנו ידענו על עוכרי דין - הם שקרנים עם תעודות, וזה ממש לא עושה טוב לאנשים בבטן. לי לפחות. אתה רוצה לומר לי, שמעולם לא היה איש ב"הישרדות" המקורית שלא הצליח גם לשחק אסטרטגי וגם לא לעשות את זה בצורה מלוכלכת? נניח, לא לשחק אותה חבר טוב ואז לתקוע סכין בגב? זה עצוב... אה, ולא יודעת למה, אבל עד עכשיו חשבתי שדיברנו על הצבעות תוך-שבטיות..... לא הצבעות של קהל הצופים. בגלל זה דיברתי על כך שדן מנסה לשמור את ויקה..... הוא בחיים לא יצביע נגדה רק בגלל שהיא חלשה. הוא נראה קצת מאוהב בה באופן קצת תלותי, לא? "אני רוצה להיות הארנב של ויקה" אמר והפיל אותי מצחוק

AshkenaziAmiti

New member
חחחחח אז אני רוצה להבין משהו

כשאתה אומר שאנחנו יודעים לעשות הבדלה בין הטלוויזיה לחיים האמיתיים זה בעצם או ש: כשאנחנו בוחרים לעצמו פייבוריט באיזה תוכנית מציאות טיפשית טלוויזיה אנחנו בוחרים לפי האופי שלו אבל כשאנחנו בוחרים בת זוג לחיינו אנחנו בוחרים רק לפי מראה חיצוני נטו? שמע,אנחנו עם חכם
ואני יודע שאתה גבר חח והודעתי הקודמת היה בה כדי לרמוז אחרת.היא הייתה בכללי.

AshkenaziAmiti

New member
*תיקונים:

*"זה בעצם אומר ש" *"לא היה בה כדי לרמוז אחרת" סעמק בכל הודעה שלי היום יש איזה טעות

Ranimi23

New member
אני מכיר את עידן מאוניברסיטת חיפה ../images/Emo4.gif

בתור סטודנט למשפטים הוא היה די אאוט סיידר. לא אהבו אותו. מתנשא מעל כולם. לא אוסיף יותר. גם אם מה שהוא אמר היום בתוכנית שאת הזקנים אפשר לשמור ובסוף להעיף רק על זה הייתי בועט אותו החוצה.

למעלה