מהפך............

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
מהפך............../images/Emo68.gif

טוב לא ממש מהפך....... אתמול החלטתי על "שינוי" אז הלכתי לספר הכי מדהים בנהריה.... לא היה לי אומץ להפרד מהבלונד אז צבעתי שוב לבלונד הסתפרתי ועשיתי פן... עד כמה רחוק אתן הולכות עם צו האופנה במה שנוגע לתספורת ולצבע השיער? אני ממש חוששת משינויים קיצוניים..

איך בא לי...

ממש בא לי... האמת תמיד עשיתי דברים משוגעים... יש לי שיער ארוך בלונדיני (עד התחת), אז פעם גילחתי חצי ראש, אחר כך עשיתי פסים כחולים בראש (אפילו התחתנתי ככה)- ועכשיו ממש ממש בא לי לצבוע לשחור!!! שחור עם ברק כחול. העניין שלזה צריך ממש אומץ... מה אם זה לא יראה טוב? ובכלל- עכשיו אני אמא... אולי כדאי להתמתן? אני עוד אחשוב על זה...

fila

New member
גם אני הלכתי במטרה לעבור

לצבע אחר לגמרי אבל עד שהגעתי לבלונד שיש לי היום ללכת ולצבוע בצבע אחר זה ממש סיכון!

קרןש

New member
אין סיכוי ../images/Emo68.gif מאז שאני מכירה את

עצמי יש לי בלונד טבעי אז צבע אחר בשום אופן ולהסתפר לעיתים רחוקות שמתחשק לי לגוון וזה מתבטא בשתי שיערות וחצי

החתונה הכחולה 2

השמלה כחולה. השיער כחול (קצת). הציפורניים בלק כחול. השעון כחול. הבעל... לא . הוא לא היה כחול... מזל...

kisses

New member
פעם צבעתי לאדום ופעם לבלונד

ועם זכורות לכם התמונות מהמפגש הראשון היה לי שיער מזה ארוך ואחרי החתונה הסתפרתי בכדי להבריא את השיער. היום אני מתה לעשות פסים (חזרתי לצבע המקורי) של שאטני ואני מתה מפחד כי אני לא רוצה להתשעבד לצבע עוד פעם

מיכלכהן

New member
אם את עם שטני

אז אין לך מה לחשוש מפסים, כל עוד את לא רוצה ממש בלונדיני. עד לפני החתונה עשיתי פסים ולחתונה רציתי טבעי וגידלתי. הפסים (שכבר צמחו) השתלבו טוב עם השיער ולא נראתי "שחורדינית". מה שאני מנסה להגיד זה שאם נמאס לך מהפסים זה לא נורא כי הם ממש משתלבים בשיער.. וואוו, איזה נאום מסובך..

kisses

New member
כלומר שעם השיער שלי חום עכשיו

אז פסים לא יראו נורא. על איזה צבע עם כן את ממליצה? עשית לבד או במספרה?

מיכלכהן

New member
אני עשיתי פסים בלונדינים

ולפי דעתי זה יצא יפה..(וגם האדון חושב ככה..ככל שאני אהיה יותר בלונדינית זה יהיה יותר טוב..). הפסים לא צפופים מדי ולכן זה לא נראה ממש בלונדיני, אלא זה מבהיר את השיער ונראה טבעי. עשיתי במספרה, זה נראה לי סיוט לעשות בבית..

kisses

New member
טוב אז אני אראה אותך במפגש

ועם זה יהיה יפה אני גם יעשה

אופה3

New member
אני בכלל משוגעת בכאלה דברים, מה שבא

לי אני עושה, פסים כחולים, אדומים, הייתי אדמונית, אש, ועכשיו אני בלונדינית, עם הרבה גוונים,מידי פעם עושה גם פסים אדומים, אין לי בעיה עם זה, יש לי רק בעיה עם להסתפר מהאורך. האופה

מיקה11

New member
גם אני עם הגוונים

אבל יש לי שיער דיי בהיר גם ככה, אז אני עושה רק פעם בכמה חודשים ... ומזל כי זה פשוט סיוט לעשות גוונים!!! פעם שעברה ישבתי 4 שעות במספרה!! וזה גם הורס את השיער. הכי נועז: שטיפה אדומה כל הבנות אמרו שזה יפה והבנים ממש לא אהבו. למי להאמין??? אותן התגובות היו לגבי שיער קצר (אישית לעולם אני לא אחזור זה. הייתי חודש בטראומה. נראיתי לעצמי כמו בן. ואני דווקא מתה על שיער קצר לבנות, רק לא לעצמי)

למעלה