מהקבר

koryz

New member
מהקבר

אחרי ספריו של פאולו קואלו ואני ממש לא מתכוונת ל"אלכימאי" ובלי קשר. החל ממגוון התגובות של אנשים כאן ועד, ניתן לומר, החיים עצמם. אנשים - החיים הללו. הם בסך הכל שיגרה מתמשכת אנשים לוקחים ללב כל דבר, אנשים מדברים הרבה מרגישים הרבה לוקחים ללב יותר מדי כל הטררם הזה. אל הקבר מגיעים לבד, בסופו של דבר ומי שנמצא שם- לחלוק כבוד- סביר להניח שיתכתב עם חברו הטוב מהסלולארי. אנשים שקוראים הודעות יכולים לשבת עם שוקו ולחמניה, ולעשות פירורים ליד המחשב. במבט מהקבר, זה לא ממש משנה

את מדברת מניסיון?

ככל הידוע לי ולרובנו - המת - מת ותו לא, ואינו יכול "להשוות". מאחר שאין דבר כזה "במבט מהקבר" ההגיון של הטיעון חסר כל משמעות וחשיבות. מכיוון שאין זוית ראיה כזו המת אינו רואה, או שומע, מריח, חושב. מרגיש. לזה הייתי קורא לזה "השגרה האולטימטיבית הבלתי משתנה". ולכן עצתי הדלה - חיי את החיים והודי עליהם בכל רגע !זה המיטב או המעט שישנו.

koryz

New member
בדיוק

לכל המגיבים והקוראים לפעמים צריך לזכור שלמרות הפילוסופיה- מה שיש הוא מה שכדאי להתמקד בו. עדיין, לפעמים צריך להתאמץ בשביל להגיע אל המקומות הטובים למצוא את החיובי בכל דבר קשה לפעמים אמונה עוזרת להעביר את היום ויחד עם זאת אנחנו כאן ועכשיו ואולי כדאי להשתדל למצוא את האיזון תודה

למעלה