מהרו מהרו לפתוח את ההודעה יאללה...

מהרו מהרו לפתוח את ההודעה יאללה...

יותר מהר נו תפתחו כבר אה כבר פתחתם? סבבה אז עכשיו אני אגיד מהרו מהרו למשהו אחר מהרו לקנות ראש 1 בחנויות כי יש שם מדבקות... ולא סתם מדבקות אלא מדבקות של... אשלי ומרי-קייט הפצצות!!! אני ראיתי את זה ואני מזה שמחה המדבקות נורא יפות ואני אדביק על שולחני בכיתה על הארון וביומן כי בטח יביאו לי את זה עשרים פעם כל החברות שלייו איזה יופי זה מדבקות רק שלהן... פצצות!!! אתם עדיין פה?????????????????????????? בושה וחרפה רוצו בהמוניכם לקנות ראש 1 ומיד! אתם כבר צריכים להיות בדרככםפ לחנויות עכשיו... טוב יאללה ביי ותהנו מצטערת ששיגעתי אתכם

ח ו ס ה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מנויה והמדבקות דווקא לא משהו.... לא שווה לקנות!!!

mandy

New member
דווקא כן!!!../images/Emo45.gif

אני גם מנויה וראש 1 סוף סוף קיבלו ראש והתחילו להתחשב במעריצים של מרי קייט ואשלי! יש כמה מדבקות ישנות אבל רובן חדשות ויפות, במיוחד הגדולה... שווה ביותר!!!
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

אני בשוק-אני בהלם-אני......

ה-מו-מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מדבקות?!? מגניבבבבבבבבב נראה לי שרק מחר זה יצא לחנויות....... באסה------בדרך כלל אני לא רואה את זה בשום מקום לפני יום חמישי אבל אולי אני ינסה..(אפצ´י!!! אוף...לא הלכתי היום לבית ספר...אני חולה..) יאללה אני חייבת איזה מדבקות איזה גודל איזו תמונה...????????????????????????????????????????????????????????????????????????

יש לי רק דבר אחד להגיד לכם.....

תרדו למטה...... עוד....... עוד..... עוד..... זה נקרא למטה?? אם אתם עייפים-תפרשו, כי יש לכם עוד הרבה... חחחחחחח....עוד קצת
טיפונות
אוקיי...אתם מחליטים לפרוש? או לרדת עוד ולראות את ההפתעה? איזה אמיצים החלטתם להמשיך!
להירגע זה תכף מגיע..... אוקיי!!!!!!!!! הגעתם להפתעה, אני חייבת לציין שאתם מאוד אמיצים!!! ההפתעה היא: כמה תמונות נדירות שאני ישרשר, אחת אחרי השניה.....אני מקווה שאין לכם אותם ושתהנו
טוב...זה סתם היה....(~_~) (___) ()() חמוד נכון?? טוב....סליחה שבלבלתי לכם את המוח..... הנה התמונה הראשונה:

הנה השנייה.....

דרך אגב התמונה עלתה לי למעלה אבל היא הייתה אמורה להיות למטה.. תגיבו אם יש לכם או אין לכם...

אה.....

אני לא יודעת אם זאת תמונה נדירה או לא, אבל אני ישים אותה כי היא כל-כך חמודה..למרות שהן נראות כאן קצת מוזר...לא?

תודה מתוקקקה../images/Emo9.gif*רצה לקנות* כנסווווו

אתם בטח לא מבינים מה אני עושה פה עכשיו אני הייתי אמורה לחזור ב -4 הביתה אבל אני חולה ): וגם יש לי מסיבה היום אז סתם רק שתדעו אני רק רצה לקנות ראש 1:))))

motib4

New member
מדליק... ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

נלך לקנות היום... למישהו יש סורק ויכול לסרוק את המדבקות?

RinRan

New member
זה תמונות מוכרות....

יש תמונה שהן בפרמיירה של הדיסק של אנסינק- "סלבריטי" ותמונה שמרי קייט משכיבה את הראש שלה על השולחן ואשלי רק מרכינה את הסנטר... (עם התסרוקות של העונה הראשונה של "מזל תאומות") ויש תמונה של הפרסומת של "להרוויח את לונדון" ועוד כל מיני תמונות שהן היו יותר קטנות (בלי התסרוקות וזה...)

למעלה