מהר- לערוץ 2,הימלאיה

גורן44

New member
מהר- לערוץ 2,הימלאיה../images/Emo61.gif

טרקים מדהימים בנופי הימלאיה (נפאל)- חוויתי,הדבר הטוב ביותר שקרה לנשמתי עד היום.באמת !

*יערית

New member
כמו שנוכחתי לדעת.....

נשים מנוגה.. גברים ממאדים.... הדבר הטוב יותר שקרה לנשמתי הוא לידת ילדיי.... זה הנוף היפה ביותר הטבע בגלמותו החיים החדשים הנכנסים לעולם המטורף בשניות(או שעות
) אז לך תבנה מדינה ...
יערית-עיניין של השקפה

גורן44

New member
זה כל מה שיפה,

תארי לך שהיינו כולנו אותו דבר , כמה משעמם היה, ושלא תביני אותי לא נכון - גם אני נכחתי בלידת ילדי,עם כל הקסם שבזה,ההתרגשות,והבכי, בכל זאת - מה שהטביע בי את חותמו יותר מכל ,היה ונשאר (עד כה) טרק מדהים בנפאל. צר לי אם אכזבתי, אבל זו האמת.

ממתינה

New member
חחחח נחכת?../images/Emo106.gif

אי אפשר להשוות ,בין ללדת לבין להיות נוכח ולעולם לא תדעו איך זה ואיזה כיף זה, הייתי מוכנה עוד הרבה איזו חוויה (רק שיסחבו בשבילי 9 חודשים)

ponpon

New member
סקסי להיות בהריון

הדבר הכי סקסי שראיתי זה את גרושתי בהריון

שחף 1

New member
פונפון../images/Emo151.gif

יש לך שם מה זה מדליק רק מה הקשר בין מחט לתחת

*יערית

New member
הכל תלוי....

ביולדת ובעיניים המתבוננות!!!!!!!!
נכון היה משעמם..אבל עדיין חולקת עליך..ושוב לא....
יערית.

ואם מדברים על שוני...

אז עלי לומר שההשוואה בין טרק ללידה... מה אומר גם חוויות נופיות היו בחיי וגם חוויות לידה ועוד חוויות שונות ומשונות והכל הותיר בי חותמו כל דבר הטביע את חלקו ויצר את המכלול שהוא - אני.

../images/Emo45.gif זה כול הקסם

מסכימה עם כול מילה חויתי גם מזה (טרק בנפאל), גם מזה (לידה) וגם מדברים רבים אחרים. לכול דבר החותם הנהדר שלו.

גורן44

New member
ניסיתי ללדת..

ולא הצלחתי, אז מה ? אז לא יכול לעשות השוואות ? חווית טרק בנפאל היא מתמששששששששששששששכת,10 ימים ויותר,משהו קורה בזמן הזה, חווית הלידה - מספר שעות ,או דקות ,בכל אופן - קצרה מדי מכדי להטביע חותמה כחוויה מתמשכת. יום טוב.

צודק

לא חווית לידה לא יכול לעשות השוואות לא צריךלעשות השוואות חווית הלידה אמנם רק שעות ספורות, אבל בעצמתה מותירה חותמה כמו עשרות טרקים - לחוש את היצור החי בתוכך, לראותו מגיח החוצה מתוך גופך, את החיים החדשים שאת נשאת כל כך הרבה זמן ואת יצרת והנה, אדם חי, חדש, נושם, בוכה, פנים זרות, המשך שלך.. לא חושבת שאי פעם תבין את עצמת הרגש. ולכן הסברתי לך - לא צריך להשוות. אבל עצם התייחסותך לגורם הזמן מראה על שיטחיות משהו ולכן לא אוסיף ואסביר כל חוויה היא חוויה ומותירה חותמה על חיינו. ואין השוואה.

גורן44

New member
נו, שוב קוטלים אותי...../images/Emo61.gif

ממתי התייחסות לגורם הזמן מראה על שטחיות ?,אני לא חושב שיש לך צל של מושג על המשפט ששרבבת פה !,תחשבי שוב. מצטער,יותר מזה לא אפרש, הלכתי לכעוס. בצד.

ממתינה

New member
מי כועס? לא ../images/Emo96.gif עם סיגר אולי?!

ולמה בצד תוציא פה שפוך את זעמך בשביל זה אנו פה.

חזקה בצללים

דווקא יש לי צל של מושג "חווית הלידה לא אורכת מספיק זמן כדי להותיר את חותמה?" ועל זה נאמר - מה זה השטויות האלה? עוד השתדלתי להיות נחמדה. אם אתה כבר בפינה , אז תנגב את קורי העכביש. ואחר כך תגמור לכעוס ותבוא חזרה, שנריב קצת. (מאז שאני לבד, אין לי עם מי לריב...
)

גורן44

New member
קריאת תיגר

קסם יקירה, 20 שנה (כמעט) לא הצליחה זוגתי לריב איתי, הרגיזה - אולי כן, אבל לא לכדי ריב,כי איש נוח אנוכי. ומה - לא הייתי נחמד ? ובאשר לקורים - אתמול הייתה עוזרת, אז שהיא תדאג, בשביל זה אני משלם,לא ? שתהיה לי פינה נקיה לכעוס בה. כל אחד צריך!. בכל זאת רוצה לריב ? תגידי משהו באמת רע,פוגע,מעליב,זדוני, ואז - אולי נריב. אני חושב שפה כבר הספיקו להכיר אותי שאיני איש מדון. ערב טוב לך, וחג שמח לכולם - מחר שוב חרבון משפחתי

*יערית

New member
למה חרבון משפחתי?

זה שוב לאכול מעדנים משובחים של אמא....
ולמחרת נפנופים... ואיך אפשר שלא לסיים את החג הזה ללא המימונה? אז מופלטה טעים ושמח לכולם... וגורן...אולי בכל זאת המנקה לא ניקתה את כורי העכביש?
לדעתי שוווה בדיקה נוספת... בתור אחת שיודעת לנקות לבשל,לעבוד,לגדל ילדים,לפנק את בן זוגה, להיות לו כחברה..ועדיין לא נקראת עקרת בית
יערית-יש מספיק מלחמות בחוץ

גורן44

New member
מופלטה ?

מצטער על הבורות,אבל עד כה לא טעמתי,ולא יודע מה זה (חור בהשכלה - מודה). גם לא נכחתי במימונה,נו, הבנתם שאני לא אחד "משלכן".אבל גם לא מודה באשכנזיות טהורה,אי שם באמצע .אבל זה באמת לא רלוונטי , סתם נסחפתי. ואם המנקה לא ניקתה בפינה, חוץ ממנה- תאמיני לי- אף אחד בעולם לא ידע,בטח לא אני, וגם לא אכפת לי בכלל.נשאר בעייה שלה. יערית - לפי מה שמעידה על עצמה - אשת חיל !(מי ימצא), איך,איך נתן לך ללכת ? מכירה את שלשת התכונות שאישה צריכה לקיים ? (וחו"ח שיהיו בסדר הפוך), לא אציין פה, כי מי שלא מכיר,יכנס בי חבל"ז. חג מימונה שמח , הרבה לולולולולולולולולולולולולו :)

למעלה