מהר- לערוץ 2,הימלאיה

איזה באסה ואני חשבתי שיהיו

מכות הלילה ואני אצטרך להקריב את לילי למען הפורום
(לפחות להרגיש כמו בצו 8) ניצת שבא לה להשטתות לפעמים

*יערית

New member
מה שקורה זה...

שאני הולכת לכבות את המחשב ולהרדם לצלילי מטר היריות בקלקילייה
בצרורותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמאל´ה איזה פחד!!!!!!! יערית-גם מופלטה תגיע....

*יערית

New member
תודה רבה..../images/Emo13.gif

אך אני סומכת על הקרוב ביותר אליי
יערית

נענית לאתגר??

לא סליחה לא מסוגלת להגיד דברים רעים, פוגעים, מעליבים וכד´ בניגוד לאופי שלי סליחה סתם לריב, לשחרר לחץ. אבל אני נגד אלימות, פיזית ומילולית. אז לא ילך לנו, מה לעשות. ואני אוהבת את המשפחה שלי. לראותם זה אף פעם לא חרבון... חג שמח.

oxon

New member
הפתרון: לידה בטרק!

אישתי ז"ל ילדה פעמיים (איתי) וגם עשתה כמה טרקים (איתי). בהימליה נגמר לי החמצן והתעלפתי. אין רופא, אין טלפון, אין כביש/רכב וכו´ והשעה לקראת שקיעה. ירדנו בחזרה בקטע מיוער (ג´ונגל) בלילה! בחושך מוחלט לכפר נמוך יותר. בסוף הדרך היו ברקים ורעמים וכשהגענו התחיל מבול. כל הלילה לא נרדמנו כי הנשימה שלי עדיין לא היתה סדירה. תאמינו לה, היא הולידה אותי מחדש וזה לא היה יותר קל משאר הלידות. אגב: בשמורת הפיינה בפטגוניה היא הלכה לי לאיבוד ג"כ לקראת שקיעה ללילה קפוא. אז גם אני עברתי את זה...

גורן44

New member
שילוב מעניין

ואם זה לא התרוממות
,אז אני לא יודע מה כן.אלו חוויות שלא ימחו לעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיחקת אותה

אין ספק שאתה איש מעניין. וחיים מעניינים היו לך וחוויות כאלה, לספורים יש, איזו התרוממות רוח להיות חלק מהם. אילו חוויות מדהימות. טוב שיש לך מה לזכור, למרות לכתה.

ראתי וראיתי ../images/Emo6.gif

טמבליזיה בדרך כלל אינה התחום שלי אבל תכניות כאלה משתדלת לא לפספס. אכן מדהים ובכלל גם לי נופים ואנשים עם צורות חיים שונות עושים את זה. יכולה גם להבין על מה אתה מדבר בעניין הנשמה. בנות לא לקפוץ עלי,ילדתי 3 פעמים ואמרתי כבר אחרי הלידה הראשונה שזו חוויה אדירה - החוויה של חיי. לאחר מכן חוויתי עוד חוויות ולכל אחת מהן איכות שונה. חווית הנוף האלוהי ,היא חוויה מסוג שונה חוייה שמעניקה איזה שקט פנימי לנשמה. זוכרת שהפלגתי ביאכטה לקפריסין.התמודדנו עם קלקול מנוע,מיני סערה,מחלת ים אך כשחזרתי לארץ שאלו אותי אם אני על איזה טריפ או משהו,פשוט הייתי בעננים מגודל החוויה של הטבע במלוא עוצמתו.לקח לי שבוע לנחות על הקרקע ובכל פעם שאני נזכרת נשמתי מתמלאה.

למעלה