מהתחלה... סקארלט, יקירתי, יפתי, תמתי, חמדתי, התינשאי לי?
V Vdrums New member 21/7/04 #1 מהתחלה... ../images/Emo140.gif סקארלט, יקירתי, יפתי, תמתי, חמדתי, התינשאי לי?
ס סקארלט אוהארה New member 21/7/04 #2 אוף איתך! גם לריב איתך אי אפשר בלי צינזורה??? אי לכך ובהתאם לזאת בוודאי שאסכים לאמלל אותך לשארית ימי חייך!
אוף איתך! גם לריב איתך אי אפשר בלי צינזורה??? אי לכך ובהתאם לזאת בוודאי שאסכים לאמלל אותך לשארית ימי חייך!
י ילדת הכוכבים New member 21/7/04 #4 מה הולך פה???? לאן נעלמה ההצעה מאתמול ולמה אך אחד לא מספר לי כלום בבית הזה? (אני השושבינה?)
י ילדת הכוכבים New member 22/7/04 #6 אבל.. גם לפני היתה הצעת נישואין אחרת שנעלמה לה ככה פתאום. זה לא הגיוני שההורים שלי ככה מתחתנים, מתגרשים ושוב מתחתנים בלי לספר לי כלום!
אבל.. גם לפני היתה הצעת נישואין אחרת שנעלמה לה ככה פתאום. זה לא הגיוני שההורים שלי ככה מתחתנים, מתגרשים ושוב מתחתנים בלי לספר לי כלום!
N niva99 New member 22/7/04 #8 תודה! דבר אחד למדתי בחיי הקצרצרים-תמיד יש דברים בגו יהיה בסדר -אנחנו נשרוד את זה אגב ,זכיתי לראות את עיניה של ניני והן באמת מיוחדות ביופיין.
תודה! דבר אחד למדתי בחיי הקצרצרים-תמיד יש דברים בגו יהיה בסדר -אנחנו נשרוד את זה אגב ,זכיתי לראות את עיניה של ניני והן באמת מיוחדות ביופיין.
N niva99 New member 22/7/04 #10 אופס .... עליתי על משהו ללא ידיעתי? זה היה בפורום מסויים שבאקראי נקלעתי אליו.(ואם היא אישתך-אז בטח תדעי איפה 'סתובבת).
אופס .... עליתי על משהו ללא ידיעתי? זה היה בפורום מסויים שבאקראי נקלעתי אליו.(ואם היא אישתך-אז בטח תדעי איפה 'סתובבת).