מהתפתחויות השבוע בנושא אבטחה

מהתפתחויות השבוע בנושא אבטחה

נכול לעכשיו, מוסר מיכאל, כתבינו לענייני אבטחה, שהרשימות קרובות מאד למלא את דרישות המשטה, אולם לא קרובות מספיק למלא אחר דרישות המארגנים, אשר על כתפיהם מוטלת האחריות לבטחונם של כל באי המשחק, (כמו לכל דבר אחר). מצבת הנשקים עומדת על 32 נשקים, מיתוכם 12 נשקים שיעברו מיד ליד באחריות קצין הבטחון, והשאר - נשקים אישיים. מצבת המתנדבים מסתובבת סביב ה-50. אולם טרם הגישו כל הקפטנים את חלקם, והמצב נראה משביע רצון. עו מוסר מיכלאף, כתבינו לענייני בט"ש ומודיעין, כי אין התראות פח"ע על אזור המשחק. חברים - יישר כוח. קפטנים - הזדרזו!!!

buga

New member
והאם תהיה אבטחה של המשטרה\מג"ב?

כפי שנאמר בהתחלה- ואם כן, באיזה היקף?

Ranger One

New member
תראה...

אני לא מבין גדול באבטחה, אבל אני לא חושב (ותזכרו שאני סתם הוביט שנותן ספוקלוציה) שמג"ב יתנו יותר מג´יפ אחד-שניים שיסתובבו בשטח. כלומר: כלום. רוב כוח האבטחה יורכב ממתנדבים. אנשים שרוצים לעשות את זה. אנשים שהחברים שלהם משחקים שם. אנשים שגם בעצמם ישחקו בזמן זה או אחר. אנשים שמבינים את האירוע. אנשים שאני שמח ששומרים עליי. ישר כוח לכל אלה שמתנדבים!

buga

New member
בהחלט- כל הכבוד לכל המתנדבים!

בפתיל באחד העמודים הקודמים, שנקרא "בשם האמהות המודאגות", נכתב שיהיה פטרול של מג"ב. בכל זאת אשמח לקבל על זה תשובה. אולי זה לא חשוב לי, אבל זה בהחלט חשוב לאמא שלי. ועוד כמה שאלות: האם יבדקו כל השחקנים, והאם השטח יהיה מגודר? תודה.

Ranger One

New member
זה מה שאתם אמרתם...

"בנוסף סביב המשחק תהיה אבטחה של מג"ב אזורי - בג´יפ שיפטרל בכל שעות המשחק ויאבטח את הסביבה." - ג´יפ = צורת יחיד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=224&msgid=2756992

זה לכל הפחות,

בנוסף לפעילות הבטחונית השוטפת, מה גם שהמצב הבטחוני אז אינו המצב הבטחוני היום.

חד וחלק כן.

באזור ישנם כמה בסיסי מג"ב, הפעילות בתיאום איתם, והבטחון השוטף באזור באחריותם. הבסיסים מקיימים פעילות שוטפת באזור לסיכול נסיונות הסתננות מפגעים דרך האזור הכולל את אזור המשחק, וה לעזר לנו, בדיוק כמו שאנחנו עזר להם. כמו כן, פעילים באזור מתקנים צבאיים קרביים. אני מנוע לפרט יותר מחשש להסגיר את מקום המשחק לגורמים עויינים. הקף הפעילות תלוי ברמת ההתראות המודיעיניות, כאשר מוסכם שתהיה פעילות כזו, גם אם לא יהיו התראות.

Ranger One

New member
אמממ....

זה כן או לא בנושא קיומו של המשחק? כלומר לפי מה שהבנתי יש כמות סבירה של מתנדבים ,מקרה הכי גרוע מעלים את המחיר בעוד כמה סנטים טובים. אבל בכל מקרה המשחק מתקיים?

מה בדבר אילו שיש להם הורים מודאגים?

תראו לפי מה שאני הבנתי זה הכל נשמע יפה ובטוח אבל עדיין בפורום. הורים לא סומכים על אנשים מהאינטרנט ומי כמוני יודע. לדעתי היה חכם שיוציאו דף קשר שיש בו טלפונים של המארגנים ויותר מכך מה הולך להיות בלארפ וחשוב יותר מה הולך להיות באבטחה,להורים המודאגים ומה שיותר מכך .. אם המארגנים אינם רוצים לשמוע טלפונים מהורים מעצבנים ומעוצבנים בגלל הדף קשר שיקחו קצת מן הזמן שלהם להסביר להורים באחד מהימים שהילד שלהם לא הולך למקום שהוא מועד לפיגוע בטוח. חוץ מזה... אחלה של חיים שיהיה לכם.(למארגנים)

kilist

New member
משום מה

בעיית ההורים היא בעייה שאני נתקל בה רק בפורום הישראלי. האם זה בגלל שגילאי הלארפיסטים הישראלים יותר נמוך? תזכרו שהמארגנים לא עושים קייטנה, וגם לא אירוע ממש מוסדר, כל ההפקה היא חצי פרטיזנית שפתאום צמחה לממדים עם דברים כמו אבטחה וכו´. אני לא ממש מצפה ממארגני הלארפ להיות כמו מדריכי קייטנה ולדבר עם ההורים. מי שהוא מספיק בוגר בשביל שההורים שלו לא יעשו לו בעיות מקומו איתנו ומי שלא, כנראה ששהורים יודעים יותר טוב. ואגב... בארצינו היום כל מקום הוא מועד לפיגוע, כולל מסעדות דגים בשתיים בלילה, דיסקוטקים בימי שישי, הדרך לבית הספר בתי קפה בתחנה המרכזית הישנה, אוטובוסים וכו וכו.

yontanbn

New member
צורת המחשבה שלך בעייתית משהו

אני מבטיח לך שגם אנשים מעל גיל 18, שאין להם הורים מודאגים, חוששים בגלל בעיות אבטחה וכדומה. כלומר, "בעיית ההורים" צריכה להיות מוחלפת ב"בעיית הדאגנות". אולי רוסים פחות דואגים מישראלים? אין כאן שום עניין של מדריכי קייטנה. העניין הוא שהלארפ צמח למימדים גדולים, ועל המארגנים לטפל בזה. לדבר עם הורים זה כמו לדבר עם משתתפים בני 30 שרוצים לדעת עד כמה מאובטח המקום וכו´ וכו´.

אין כאן שום קשר לבגרות.

קצת קשה להורים לסמוך על אנשים שקוראים לעצמם סארון(בלי להעליב) או שמות כאלה בלי להעליב ועם מישהו תורך להזמין כל אחד כולל ילדים מתחת לגיל 18 הוא לא צריך להרגיע את הילדים שסומכים עליו אלא העבודה שלו זה להרגיע את ההורים.. אני רק אומר שצריך לקחת אחריות על הדברים מפני שיש כאן מארגנים ששולטים ועשו חתיכת עבודה בלהשיג אבטחה. אז למה הם לא יכולים פשוט להגיד להורים שהם עשו את זה. וזה לא קשור לעובדה שכל מקום מסוכן בארץ ועוד פעם אני לא מאמין שהגענו למצב של רוסים ישראלים אינאל רבק זה חיים זה לא משנה של מי ובמקרה ההורים שלי פולניים.:)

למעלה