מה אבשל היום?
גם אחרי החג הם אוכלים
מסתבר
על הבוקר סיר פתיתים עם בצל מטוגן וקישואים כדי שישאו עמם למוסדות לצד סלט ירקות חתוך קטן ורוטב טחינה- ברוך בורא הקופסאות הלא נוזלות!
גם חופן תמרים מגולעניםם ממולאים בפקאן קלוי ממולח- שוס שרקדנית הבית אוהבת לשאת כחטיף אנרגיה בימים ארוכים מלאי שעות מחול
ועכשיו ? אחרי שאתמול מחמת חשש הגשם עשינו סדר , הכנסנו ,עטפנו, החזרנו למקום ועל הדרך עברו סמרטוטים וככה אפשר להיכנס למטבח. להכין מנת נ"ג לאיש שישוב לעת ערב ולהתפנות למשק החי הקטן שלנו שדורש תחזוקה ואחר כך לעבודה שלי...
אז מה אבשל?
אולי אאפה? נראה לי שהכיוון של בצק שמרים נ"ג בתצורת פוקאצ'ה ועליו מעטה שבבי סויה מרובי בצל , לצד מרק אולי כמו שתמר תארה- עושה לי חשק, יעשו עבודה מתאימה ליום סמי חורפי, מעונן, לח ולא קר במיוחד
עוד נראה
ריח של מאפה תפוחים קינמון מדגדג באפי...
גם אחרי החג הם אוכלים
מסתבר
על הבוקר סיר פתיתים עם בצל מטוגן וקישואים כדי שישאו עמם למוסדות לצד סלט ירקות חתוך קטן ורוטב טחינה- ברוך בורא הקופסאות הלא נוזלות!
גם חופן תמרים מגולעניםם ממולאים בפקאן קלוי ממולח- שוס שרקדנית הבית אוהבת לשאת כחטיף אנרגיה בימים ארוכים מלאי שעות מחול
ועכשיו ? אחרי שאתמול מחמת חשש הגשם עשינו סדר , הכנסנו ,עטפנו, החזרנו למקום ועל הדרך עברו סמרטוטים וככה אפשר להיכנס למטבח. להכין מנת נ"ג לאיש שישוב לעת ערב ולהתפנות למשק החי הקטן שלנו שדורש תחזוקה ואחר כך לעבודה שלי...
אז מה אבשל?
אולי אאפה? נראה לי שהכיוון של בצק שמרים נ"ג בתצורת פוקאצ'ה ועליו מעטה שבבי סויה מרובי בצל , לצד מרק אולי כמו שתמר תארה- עושה לי חשק, יעשו עבודה מתאימה ליום סמי חורפי, מעונן, לח ולא קר במיוחד
עוד נראה
ריח של מאפה תפוחים קינמון מדגדג באפי...