מה אגיד ומה אומר....

Shpirer84

New member
מה אגיד ומה אומר....

Full Tilt Poker Game #17146572255: Table Sundial (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 9:20:20 ET - 2009/12/28 Seat 1: Kronmar ($25) Seat 2: greators ($25) Seat 3: PaLCoAl ($14.35) Seat 4: Shpirer ($21.47) Seat 5: Shadow_men ($6.15) Seat 6: Muguu ($25.65) PaLCoAl posts the small blind of $0.10 Shpirer posts the big blind of $0.25 The button is in seat #2 *** HOLE CARDS *** Dealt to Shpirer [3d Ah] Shadow_men folds Muguu calls $0.25 Kronmar folds greators folds PaLCoAl calls $0.15 Shpirer raises to $0.75 Muguu calls $0.50 PaLCoAl folds *** FLOP *** [5s 4h 2s] Shpirer checks Muguu bets $1.50 Shpirer has 15 seconds left to act Shpirer raises to $4.25 Muguu has 15 seconds left to act Muguu raises to $7.75 Shpirer raises to $17.50 Muguu raises to $24.90, and is all in Shpirer calls $3.22, and is all in Muguu shows [2c 2d] Shpirer shows [3d Ah] Uncalled bet of $4.18 returned to Muguu *** TURN *** [5s 4h 2s] [5d] *** RIVER *** [5s 4h 2s 5d] [6s] Muguu shows a full house, Twos full of Fives Shpirer shows a straight, Six high Muguu wins the pot ($41.04) with a full house, Twos full of Fives Shpirer is sitting out *** SUMMARY *** Total pot $43.19 | Rake $2.15 Board: [5s 4h 2s 5d 6s] Seat 1: Kronmar didn't bet (folded) Seat 2: greators (button) didn't bet (folded) Seat 3: PaLCoAl (small blind) folded before the Flop Seat 4: Shpirer (big blind) showed [3d Ah] and lost with a straight, Six high Seat 5: Shadow_men didn't bet (folded) Seat 6: Muguu showed [2c 2d] and won ($41.04) with a full house, Twos full of Fives

b.o.b

New member
אני מניח שאתה חדש בפול טילט

יד לגיטימית לגמרי אחרי הפלופ, רצית שהוא ישים אותך על סטרייט? הוא בטח היה בטוח שהוא מוביל וגם אם אתה על סטרייט יש לו כמו שראית כמה אווטים. אני מאחל לך שאלו יהיו הצרות שלך, חחח. זה לא נחשב סקוואט :)

LamLamos

New member
זה לא נקרא באד ביט אחי..

היו לו הרבה מאוד אאוטים לנצח אותך וחוץ מזה גם ליפול עם סט בפלופ נגד סטרייט כזה לא צפוי יכול להחשב לבאד ביט

Harleydude

New member
בטח שזה באד ביט

הוא הכניס את הכסף שלו כפייבוריט, הוא לוקח את הקופה הזאת ברוב המקרים (70%)

AdAmD1

New member
לא הייתי קורא לזה באד ביט

אם אתה לוקח את זה ככה אז כל פעם שאתה בהטלת מטבע עם אחוז לטובת ומפסיד זה באד ביט. לדעתי פחות מ10% זה כבר נכלל..

Harleydude

New member
כנראה שהתפיסה שלנו שונה

לדעתי כל פעם שאתה פייבוריט של 60%+ ומפסיד זה באד ביט.

Shpirer84

New member
לא יודע, לדעתי זה כן באד-ביט

הסיכויים היו לטובתי ובאחוזים גבוהים....ובטוח שלפני הטרן השחקן ששיחק מולי כבר חיפש את הכפתור "DEPOSIT"..חח.. ושאלה ל B.O.B - מה הסגיר את זה שאני חדש ב FTP ?

b.o.b

New member
חח, האמת שלא הסתכלתי בנתונים שלך

פשוט חוטפים באונליין דברים נוראיים מהיד שהעלתה, 1\2 אווטים שפוגעים בריבר וכו', בגלל זה הסקתי שאתה חדש. בכל זאת הובלת לדעתי פחות מ70% זה נהדר, אבל לא הזוי.. אם לבנאדם היה 78 והיה מגיע 6 בריבר(למרות שזה קורה המון), זה כבר יותר חולני, כי בכל זאת הוא נכנס עם יד חזקה למדי שמאוד קשה לזרוק, כי שוב, אין מצב שהוא שם אותך על סטרייט.

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו קטן

גם אם הוא שם אותך על סטרייט בערך בהימור שנתת של ה17.50 אין שום סיכוי שהוא יכול לקפל את זה כי הוא מחויב לקופה. הוא מקבל יחס להשוות אותך לא משנה מה כי יש לו 7 אאוטים בפלופ ו10 בטרן ולכן הוא לא יכול לקפל את זה בשופ פנים ואופן. תוסיף את זה שהמהלך שעשית הוא הגיוני עם פלאש דראו או אובר פייר העלת פרי פלופ ולכן מול כל הטווח שיכול להיות שאתה דוחף הוא פיבוריט ובממש מעט מקרים הוא לא וגם שם יש לו מלא אאוטים.

Shpirer84

New member
תכל'ס שניכם צודקים...

האחוזים באמת לא היו בשמיים וכשאני מסתכל על זה שוב הוא באמת כבר היה מחויב מדי לקופה....... וואלה באמת יש מה ללמוד משניכם ובכלל..... ולא ידעתי שניתן לבדוק כמה ידיים שיחקתי בפולטילט....נחמד...... טוב...כמו שנאמר: "מכל מלמדיי הישכלתי"..... (..ואני כבר בניתי על איזה 5-6 מיליון דולר בWSOP 2010..חח)

Harleydude

New member
עדיין עשית נכון

והכנסת את הכסף שלך כפייבוריט, גם עם כל מה שנאמר פה. אל תשכח את זה.

2המרפא

New member
לא אמרנו שלא לרגע

כשיש לך סקנד נאטס בפלופ זה תמיד טוב להכניס את כל הכסף שלך בפנים. רק אמרנו ש1. אי אפשר לקרוא לזה באד ביט 2. ניסינו להראות לו את הנקודת מבט של היריב

Harleydude

New member
איך אתה מגדיר באד ביט?

אני מבין את הזווית של "היריב לא יכל לשחרר, הוא היה מחוייב, היה לו סט ..." אבל יריבים שונים ירגישו ככה לגבי ידיים שונות, יש אנשים שילכו עם TPTK עד קצה העולם,כל אחד והסף שלו. לדעתי באד ביט זה לא רק כשהיריב תופס איזה 2 אאוטר על הריבר, זה תמיד כשאתה מוביל ומפסיד. יש פשוט רמות שונות זה הכל.

למעלה