מה אגיד ומה אומר?

Remirat

New member
מה אגיד ומה אומר?

עשיתי את זה!! שרדתי את הטירונות!! טוב, אז נכון שזו הייתה טירונות מקוצרת (00), אבל זה עדיין היה נורא קשה! הכריחו אותי לירות!! בM16!!! זה ממש לא היה כיף! וויקאנים עם נשק... לאן העולם הזה מתדרדר? אין לכם מושג איזה סיוט היה היום הראשון! 8 שעות בבקו"ם!!! אם אתם זוכרים איזה חום היה ביום ראשון שעבר, תחשבו רק מה עבר עלי... (לטובת אלו שלא היו אי פעם בבקום... התבשלנו שם!!) אחרי 8 שעות נזכרו כנראה שאנחנו עדיין פה, והחליטו להעלות אותנו (7 בנות על מדים ירוקים) על האוטובוס (שהכיל עוד 78 בנות על מדי חאקי - חיל אוויר). נו, המפקדת עולה, מציגה את עצמה בתור... כן - המפקדת. מפה לשם התהליך כבר רץ... לקח "רק" שעה וקצת עד שהאוטובוס זז, ואז, רק אז... שעה וחצי נסיעה לבסיס בצפון. בכל מקרה, סיפור קטן שקשור קצת לפגאנים... אבל ממש קצת. הבסיס מלא יתושים. עכשיו שיהיה ברור, אני לא מדברת על היתושים הקטנים האלו שאולי אחד בשבוע עוקץ אותך... אני מדברת על החמולות הגדולות האלו של יתושים חוצפניים שפשוט מתיישבים לך על היד בזמן שאתה עומד ב"הקשב" ועוקצים אותך. בשלב מסוים בטירונות היו לי 24 עקיצות רק על כף היד. בכל מקרה, יום אחד, כמה ימים אחרי תחילת הטירונות, אני יושבת לי בחדר ומורחת אל-טוש (שלא כל כך משפיע, אבל עוזר קצת) ופתאום קולטת עד כמה אני נעל! יש לי דרכים אחרות לטבל בבולשיט הזה! מדיטציה קצרה ובניית מגן שלקחו סה"כ חצי שעה שירדה לי מהשעת ת"ש שלי (שעה שבה נותנים לך לעשות מה שבא לך בדרך כלל באה לפני כיבוי אורות) אבל מהיום ההוא, אף לא יתוש אחד עקץ אותי! בכל מקרה... אני בחמשוש! החמשוש הראשון שלי... זה פשוט כזה כיף!! אבל אני צריכה לחזור ביום ראשון לשם... אוף.... בעקרון רציתי רק לקפוץ לומר היי, ותודה לכל אלו שאלון שידל אותם לכתוב לי :)

graciella

New member
הי חיילת!!!

הנה, הנה, עוד אחת ששורדת את הטירונות!!! חוויות, עוד תזכרי זאת לטובה. אגב, שלא יהיה לך רע אל שירית, בצבא ארה"ב יש וויקנים רבים וכולם התנדבו, הבדל הקטן ששם יש לוויקנים כוהן צבאי! אחרית הימים... אני מקווה שהבנת משהו ממה שכתבתי בחשיכה. המשך קל, שמרי אל קשר ואל מצב רוח נהדר. חבוק גדול גרסיאלה

איזה כיף לך...

גמני רוצה צבא! טוב לא לחיל הים, כי הם לא קיבלוא ותי לחובלים, ואכן 8 שעות בבקו"ם הן לא קלות, מתוך ניסיון שהייתי בת"הש 12 שעות כי זה שהיה אחראי על המיונים הלך לעשות ספונג'ה... העיקר שאת נהנת, ותשמרי עלינו, העיקר ספרי לאן את הולכת אחרי זה...

gwizard

New member
היית בטכני ?

כי זה הבסיס היחיד בצפון ששם עושים טירונות
אני שירתתי שם 3 שנים והיתושים לא היו כל כך נוראים....לא נורא :()

L e s t a t

New member
לא הייתי משתמש במונח "שידל"

כאשר מדובר בהצמדת אקדח לריקה השמאלית וצריחה "תכתבו לרמירט!" תוך כדי זמזום "דיקסי", לא הייתי קורא לזה "שידל"...

L e s t a t

New member
גם ממני לא

זאת משום שאלון יודע שאני לובש שריון בלתי נראה כשהוא בסביבה במיוחד בשביל מקרים כאלו...

Justin Angel

New member
למי שמתעניין

דיברתי איתה אתמול אחרי המגן הפאגאני שלי בתנ"ך על האנומה אליש, והיא אמרה שהיא בערך נהנית. מה שאומר בשפה שלה, שהיא נהנית :)

Lion_Heart

Well-known member
לי היא אמרה

ש"כואב לי הגב ותפוסות לי הכתפיים ואין כאן מראפא אנרגטי אחד לרפואה"

למעלה