מה אגיד לכם בלי גדי זה לא אותו דבר

מה אגיד לכם בלי גדי זה לא אותו דבר

הייתי אתמול בהרקדה בבית דני כרגיל. ההרקדה אומנם מתרחשת על רחבת הריקודים אך בלי גדי זה לא אותו דבר... אין את ה-שמחת חיים והכיף, חזרו אתמול שוב על אפריים (מדריכה חדשה בשם אדוה שבאמת השתדלה) ואחר כך ירון בן שמחון המשיך, כאשר ברקע ניצב שולחן עם שתי רוקדות נחמדות שרשמו את הח´ברה לאילת לטיול שגדי מארגן כשכולם מתגודדים סביבן ונרשמים, לא יודעת אם זה בגלל העייפות, או בגלל שבן זוגי הקבוע הודיע שלא יגיע אתמול ובמקום זה רקדתי עם מישהו שיודע לרקוד, אך איך שהוא נדמה לי שגדי ביטון מאד חסר - לדבריכם בזמן האחרון אי אפשר איתו ולעניות דעתי - אי אפשר גם בלעדיו - אני מניחה שהוא בארה"ב עם כל אלו שיצאו (ביניהם ירון?) בכל מקרה אם זה כך לא נראה אותו שבועיים, וזה אומר שהוא גם יגיע מחר לאוניברסיטה אף על פי שחברתי אומרת לי שאם טריקי ירקיד יהיה יותר טוב, היות ויגאל טריקי מאד מגוון!. נראה. שיהיה לכולם אחלה ערב, ניסיתי להוציא אתכם מעט ממדור לחיפוש קרובים, זה רדיו? וכד´ (בעקבות תלונותיו של חבר של כולם).

stivgold

New member
קיר הדמעות

אולי כדאי לבנות קיר הדמעות כדי שיהיה איפה להזיל דמעה כל פעם שגדי נוסע. עדה, לא צריך לעשות מזה דרמה!!! יום טוב והרקדה מהנה גם עם יגאל טריקי. סטיב

avigal23

New member
לכל אחד יש את הטעם שלו...וגם במקרה

הזה את המרקיד המועדף עליו. ועדה מעדיפה את גדי,מה לעשות. חוץ מזה עדה יכולה לכתוב את מה שהיא כתבה כאן,בפורום כוון שזה בנושא ריקודי עם ועובדה שבהמשך התגובות זה גם הביא מקור מידע לרוקדים אחרים. הנה אני לא ידעתי על זה ועכשיו אני יודעת... אם לכל אחד יהיה אסור לכתוב על מרקיד זה וזה או על ביקור בהרקדה הזו או הזו,לא יהיה בשביל מה להכנס לפורום. רבים שואלים אותי מה מדברים בפורום הזה?מה יש כבר לדבר על ריקודי עם? והנה תראו כמה עמודים כבר עברנו בנושא היחידי הזה! אז שיהיה לכולם המשך יום טוב,ותנסו אולי להיות פחות שליליים...

עוז 2002

New member
גם אני חושב שאת מתוקה מאוד מאוד

avigal23

New member
על מי אתה מדבר? כבר אי אפשר להבין

אני משרשרת במיוחד למקום אחד והוא שולח את זה לסוף הרשימה...לכם לא קרה את זה?

איה10

New member
יגאל טריקי - שכנעת אותי לבוא

אני חושבת שיגאל מרקיד מעולה, וקצת גיוון לא יזיק. אם התלבטתי, עכשיו אני כבר יודעת שאגיע הערב.

גם אני אגיע כיוון שקבעו איתי אך בכל

בכל זאת בלי גדי זה לא אותו דבר!!! שום דבר לא ישכנע אותי שזה לא כך!!! ועם כל הכבוד ליגאל טריקי שאני חושבת שגם הוא מעולה - זה עדיין לא גדי! ומי שלא נראה לא אז זב"שו!!! וגם ללא דמעות להזיל - יש הבדל וכשגדי´לה נוסע אז אין את שמחת החיים כמו שהוא נוכח! מה לעשות - זו דעתי!!!!!!!!

צליל ב

New member
לעדה

את צודקת, גדי משרה אוירה מיוחדת, ועושה דברים יפים, הוא נמצא היכן שהוא בזכות, זכותך לסגוד לו.

Retropier

New member
אתמול בהרקדה

בדרך כלל אני לא שם לב למי שעומד בעמדת הDJ, אבל הרגשתי שאתמול היה מאוד נחמד. לא שמו יותר מדי ריקודים מדכאים או מיושנים. האם זה קשור לחסרונו של גדי? הממ.. ומה עם יעלה ויבוא? אני עדיין מחפש מרקיד שיסכים ללמד את זה.

צליל ב

New member
לכל אחד יש...

כל מרקיד עם סגנונו. מאוד נהנתי אתמול בהרקדה שהפעם ערך יגאל טריקי, פשוט עשה עבודה נהדרת.

ל- Retropier - גש אל אבי לוי היוצר

תשאל אותו מי מלמד את הריקוד, אופציה שניה - כבר עניתי - קנה קלטת מירון מישר ולמד זאת בעצמך - אופציה שלישית - אתה יודע להעתיק? אז תעתיק! ולגבי גדי ביטון - הוא לא שם ריקודים מדכאים - יתכן ואתה נכנס לאולם מאד מדוכא וגם זאת כבר אמרתי פעם למישהו - "הפוסל במומו פוסל"! שיהיה לך שבת שלום.

על הפנים

יגאל טריקי היה על הפנים - לא נענה לשום בקשה, לא ירד אל הפרקט. מזל שירון בן שמחון הציל את המצב.

נמאס כבר לשמוע על גדי ביטון

עדה אני מצטערת אבל גם לי נראה כל הענין כסגידה אחת גדולה כאילו אין בארץ הזאת יותר מרקידים חוץ מגדי ביטון ומה יגידו הרוקדים שלא רוקדים בתל-אביב????? יש ויש מרקידים נפלאים. והפורום הפך ביומיים האחרונים לפולחן אישיות אז דייייייייייייי
כבר.

למעלה