מה אוכלים אצלכם לארוחת בוקר/רעיונות לארוחת בוקר

מה אוכלים אצלכם לארוחת בוקר/רעיונות לארוחת בוקר

אלפהבתה ביקשה רעיונות לארוחת בוקר.
מה אתם אוכלים לארוחת בוקר?
איזה רעיונות אחרים יש לכם לארוחת בוקר?

אני אוכלת

סנדויץ לארוחת בוקר. אם אני לא יוצאת מהבית מוקדם, אני מעדיפה לאכול כמה שעות אחרי שאני מתעוררת. לאכול על הבוקר לא ממש מתאים לי. המצחיק הוא שגם לבוני זה לא מתאים, והיא לא אוכלת ארוחות בוקר בכלל.

שנים היא התלוננה על כאבי בטן על הבוקר ולא רצתה לאכול בכלל. אני קישרתי את זה ללחץ בביה"ס, כי זה לא היה קורה בחופשות.
הייתי מסדרת לי ולה שולחן נעים עם משהוא לא גדול לאכול, ניסיתי כל מיני, וזה היה סתם כי "חשוב לאכול ארוחת בוקר". יום אחד אמרתי לעצמי די!!! ארוחת בוקר זה לא בשבילה ועזבתי. כאבי נעלמו!!! כמה חודשים אחרי כן שמעתי שארוחת הבוקר היא לא הארוחה הכי חשובה ביום

ולענינו של הפוסט הזה, אפשר לשים ירקות, ביצים קשות או אם יש זמן חביתות, לחם מטוגן וכל החברים של הביצים כולל פנקיק.
לחמניות שאופים לבד עם גבינ"צ או אפילו עם רסק עגבניות בפנים (לחמניה פיצה). אפשר להקפיא בחצי הדרך ולהוציא לתנור בבוקר לסיום אפיה או אפילו מוכן ורק להפשיר במיקרו.
כל המימרחים למיניהם כולל טונה ודגים או נקניקים.

נחמנית

New member
מה אתם אוכלים לארוחת בוקר בדרך כלל, אלפהבתה?

הגדול אוכל עוגיה מלאה שכזאת (היישר מהול פודס) או יוגורט, לעיתים רחוקות לחמניה תוצרת בית שתמיד יש בפריזר. הקטן אוכל קורנפלקס או לחמניה קטנה. אני אוכלת טורטיה עם גבינה במחבת (מעין טוסט שכזה), או טוסט עם אבוקדו, יוגורט עם גרנולה ביתית ותותים, או קורנפלקס בחלב שקדים (אני לקטוזית, כל המוצרים מותאמים לזה).

פעם הם היו אוכלים לארוחת בוקר גם בוייקס, או לביבות תפוחי עץ או לביבות גבינה. אני לא מכינה דברים מורכבים בבוקר (אפילו חביתה זה מורכב). כל מה שאני מציינת זה דברים שקיימים בהכנה חלקית ואני רק מסיימת הכנה. כלומר כל מה שצריך זה להניח על מחבת ואז לזרוק את המחבת לכיור

alphadelta

New member
הנה:

לרב מכינה ערב קודם. בלילה לפאנקייק (קוטג׳ או תירס הם האהובים פה) ואז נותר למחבת וזהו. או אופה מראש. חלק מקפיאה לפעמים הבאות. אופה מאפינז, לחם דלעת, פודינג לחם (את זה לא ניסיתי להקפיא) מכינה בכמות גדולה ומקפיאה.
לפעמים ביצים עם טורטיה וירקות או דגני בוקר.

למעלה