מה אוכלים באמצע השבוע?

ladybug6

New member
מה אוכלים באמצע השבוע?

פה צצו ביומיים האחרונים -
ניוקי תפו"א עם "רוטב" של בצל, עגבניות טריות ובזיליקום ושום
זה התחסל באותה נשימה עוד לפני שהספיק להתקרר, אז היום הכנתי גם פסטה מקמח מלא עם שמן זית, שום, מלא מלא בזיליקום, צנוברים וכמה עלי חסה קצוצים דקדק, הכל התווסף לפסטה המבושלת החמימה ככה, טרי.
מקושקשת טופו עם עגבניות ועשבי תיבול
תבשיל פשוט של כרובית, דלעת ואפונה עם קצת חוויאג' למרק
קלחי תירס
בשבילי סלט חסה עם בלסמי וסילאן ושמן זית ואגוזים
וזהו לבינתיים, מחר יום חדש!

מה אצלכם?

RSPA

New member
איזה הספק...שאפו !

את רואה...למי שרוצה - יוצא.

p e b b l e

New member
אתמול היה יום בישולים

הכנתי את מרק הפו של גידי, יצא נחמד אבל לא מלהיב. השתמשתי גם בציר מפטריות מיובשות, אולי בפעם הבאה אני אשתמש רק בציר ירקות ואוסיף קצת יותר תבלינים. מה שכן, הכוסברה באמת מוסיפה המון ואני לא ממעריציה הגדולים.
חוץ מזה, הכנתי גם מרק עדשים מצויין. אני לא יודעת אם זה המרק שאכלתי אי אז, אבל הוא קרוב בהחלט. תודה לכל המציעים! מבוסס בגדול על הקישור בסוף ההודעה.
&nbsp
חוץ מזה התנסתי לראשונה עם הקצפת מי חומוס ממי בישול של חומוס שבישלתי לפני ימים מספר. פשוט לא להאמין, זה ממש קסם. אחרי שסיימתי להתרגש הכנתי עם הקצף עוגת שוקולד וקציפת תותים. אחרי שקצת נרגעתי מההתלהבות קלטתי שאני אוכל סוף סוף להכין את פאי השוקולד המדהים שלי מימי הצמחונות, ושוב התרגשתי קצת. מבטיחה לעדכן בקרוב.
&nbsp
וחוץ מזה הכנתי גם שעועית לבנה כמו שאמא מכינה, אורז עם עדשים, שבלולי קינמון, וטופו צרוב על המחבת בלי טיפה של שמן, לא האמנתי אבל יצא מוצלח.
&nbsp
http://xnet.ynet.co.il/health/articles/0,14713,L-3098781,00.html

Gidi Shemer

New member
ביום שתרדי דרומה

(אני לא בטוח, אבל חושב שכתבת פעם שאת מהצפון?) לאיזור שלנו, אני מבטיח לך מנת מרק חמה מעולה. ואם לא תאהבי את שלי, מקסימום נלך למסעדה מקומית ונאכל את הגרסה המופלאה שלהם.

הקצף נראה נפלא

RSPA

New member
שאלונת: מה זה "פאי השוקולד המדהים שלי מימי הצמחונות"?

אפשר רמז? מתכון? איך משתלב שם הקצף?

p e b b l e

New member
זה פאי שוקולד עם מלית אווירירית של שוקולד ונוגט

הקצף משתלב במלית. מחר אני מתכננת לנסות, ואם יצליח אספק מתכון.
&nbsp

איזה השקעות...

ליידיבאג, את רוצה להגיד שאת גם מכינה את הפסטה? בכל אופן נשמע מאד טעים
גם אני מחכה למתכון של פאי השוקולד של pebble

אני הייתי חולה בבית אז שוב שברתי שגרה ולא אכלתי סלט לצהריים. הקפצתי באק צ'וי עם המון שום וג'ינג'ר וערבבתי עם פסטה (קנויה). חברה שהגיעה אמרה שבכל חדר המדרגות יש ריח של שום
זה היה טעים!
בישלתי קצת לפריזר כולל מרק ירקות עם גריסים ועדשים.
היו לי תכניות על פאי פקאן אבל הן נדחו.

ladybug6

New member
נראה לך?

אין לי זמן לנשום בימים אלה, ואני בעיצומו של מעבר דירה, למי יש זמן להכין פסטה! בקושי היה לי זמן לבשל אותה ולערבב עם תבלינים

(הבחירות הקולינריות אינן מקריות.. דברים שאפשר להכין בכלום זמן, כי זה מה שהבוסית הקטנה שלי מאפשרת...)

שיהיה בהצלחה!

באמת תיק!
עם ותק של יותר מ-20 מעברי דירות (כולל ארצות ויבשות...), המלצתי היא שאם את יכולה להרשות לעצמך, קחי חברה שגם אורזת וגם מעבירה.
בכל אופן נשמע שאתם אוכלים טעים מאד

ladybug6

New member
לא מצליחה לשחרר ולתת למישהו לארוז בשבילי

אבל אם מישהו יקח את הקטנה לחמש דקות זה יהיה מעולה

p e b b l e

New member
אני אישית מעדיפה לארוז לבד

וזה למרות שהתגוררתי ב-5 בתים שונים בעשר השנים האחרונות.
הטריק שלי זה להתחיל לארוז מוקדם, אבל ממש מוקדם.
במעבר האחרון התחלתי לארוז כחודש לפני בסופשים. עברנו בקיץ והתחלנו לארוז בגדי חורף שלא השתמשנו, ציוד שמשתמשים לעיתים רחוקות, לתרום דברים שלא צריך וכו'. בשבוע לפני התחלנו לארוז דברים שאשכרה משתמשים בהם, אבל לא חייבים כל הזמן. כל יום השקענו שעה שעתיים. ויומיים לפני התחלנו לארוז באינטנסיביות.
עברתי פעם אחת עם חברה שארזה הכל ולא הייתי מרוצה כל כך. מעדיפה לארוז בעצמי ולדעת היכן נמצא כל דבר. ככה הארגזים מסומנים, עם פירוט קל על הארגז וגם מסומן לאיזה חדר הוא מיועד. וגם יש תרשים של הדירה החדשה עם כל פריט ריהוט כך שכל דבר שיורד מהמשאית מסיים היכן שהוא יהיה מעתה והלאה.

ladybug6

New member
בדיוק. מה שהיא אמרה

וגם: מעבר זו הזדמנות למיין ולהפטר מחלק מהדברים, לנקות דברים מאובקים, ולארוז באקסטרה זהירות דברים שחשובים לי

ladybug6

New member
היום מרק כתום

עם עדשים כתומות, גזר, בטטה, דלעת ושאר מיני תוספות.
מלאי חדש של גבינת סויה ביתית
בסופ"ש כנראה שנאכל הרבה קרטונים ברוטב פצפצים

p e b b l e

New member
נתווספו היום לארסנל

מוקפץ עם אטריות אורז דקות
מקושקשת טופו
אפונה עם בצל מטוגן
סלט אבוקדו
2 סלטי ירקות
מרק עגבניות ובזיליקום
רוטב עגבניות לפסטה