כמה מחשבות
לחלק את הכבודה לשניים, שליש ושני שליש
לשטח שני שליש על תחתית התבנית מעליה להניח שכבה שעשויה מ- מגוון ירקות מוקפצים במחבת- קוביות קישואים, פטריות פרוסות דק, קוביות דלעת, רבעי שיני שום,, קוביות שורש סלרי ופטרוזיליה, חצילים ....או שבבי סויה שהשרית חצי שעה במים, סחטטת וערבבת על בצל מוזהב והרבה שום ותיבלת במלח פלפל שחור וכמון, אפשר גם טיפונת קינמון לחיזוק האפקט הבשרי. אפשר גם לגרר טופו על פומפיה גסה לערבב עם חצי כוס חלב סויה מלח פלפל וכף שמרי בירה ולשפוך מעל הירקות.
אפשר להקפיץ קוביות טופו עם בצל שום סלרי גזר....
מניחים את השליש הנותר מעל, שפוכים תערובת של כוס חלב סויה ללא סוכר מתובל מעט מלח, פלפל שחור או לבן, מוסקט וירוק כלשהו קצוץ ,רבע כוס קמח חומוס או שתי כפות קורנפלור. אני אוהבת לפזר מעל שמרי בירה אם יש לך.
עכשיו אפשר לסיים את זה כך ולהכניס לתנור לאיחוד משפחות. במקום חלב סויה ניתן להשתמש בקופסא של עגבניות מרוסקות , לא רסק! או אם יש לך מספיק עגבניות טריות להכין מהן תערובת שתשמש עם העמילן לאיחוד המאפה
או שאפשר לשדרג את הכל ולהכין מחית קשיו מחצי כוס קשיו שרוי במים ומסונן+כוס מים+ כף שמרי בירה ,פלפל שחור ו3-4 שיני שום. לשטח מעל ולאפות.
רעיון אחר לחלוטין במחבת עמוקה ורחבה להזהיב בצל בנדיבות, קוביות קטנטנות של ירקות- גזר, דלעת,קישוא, פרחי כרובית, כרוב קצוץ, עךי תרד....מעל להניח את כבודת הפסטה, לערבב שליש כוס קמח חומוס עם שני שליש מי סודה או חבילת טופו קטנה מגוררת גס מעורבבת עם חצי כוס מים, לשפוך מעל באופן שווה להדק ולכסות. לתת לזה זמן להתאחד . לפזר מעל שמרי בירה זה יאמי.