סליחה על הדיליי. רק עכשיו ראיתי. בבקשה- הנה המתכון
את המתכון המקורי הוצאתי פעם מ"על השולחן" אנסה תכף למצוא גם את הקישור, עם שינויים מינוריים שלי
 
משחקת כל פעם לפי מה שיש לי בבית. אבל בגדול
3-4 גזרים גדולים, קלופים חתוכים גס
1 בטטה גדולה, קלופה חתוכה גס
דלעת ערמונים/ דלעת רגילה/ דלורית, קלופים, מנוקים מגרעינים, חתוכים גס.
כף-2 כפות סוכר (אני שמה חום, אפשר גם לבן)
כפית עד כף קארי צהוב או אדום.
מלח, פלפל (אני גם שמה פלפל שאטה בפנים, כי אוהבת את החריפות)
2 יחידות של למון גרס, קצוצות דק
מים/ ציר עוף/ ציר בקר (אני השתמשתי בציר דגים כדי להעמיק את הטעם האסייתי, והוספתי גם קצת רוטב דגים כדי להדגיש טעמים)
פחית עד שתי פחיות קרם קוקוס (תלוי ברמת הסמיכות הרצויה ובכמות הירקות)
מעט שמן לטיגון
 
בסיר גדול ורחב מחממים שמן, שמים בו את הירקות החתוכים עם הסוכר, מקרמלים תוך כדי ערבוב 10-15 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל (+פלפל שאטה אם רוצים), למון גראס וקארי ומערבבים.
מוסיפים מים/ ציר (+רוטב דגים אם רוצים) שיכסה את הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עד התרככות מלאה של הירקות.
כשהירקות רכים לגמרי מסננים מהנוזל (אך שומרים אותו!) + מוציאים את הפלפל שאטה אם שמת. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק, תוך החזרת הנוזל בהדרגה, ובהמשך תוך הוספת קרם קוקוס עד לקבלת המרקם הרצוי.
מתקנים טעמים.
 
המרק יוצא מעט מתקתק אבל זה חלק מהכיף הגדול שלו