מה אוכלים היום אני הכנתי שקשוקה מעלפת מי שרוצה- מוזמן מה אצלכם בצלחת/ בבטן/בראש/בתכנון........???
T TzutZ New member 16/8/07 #1 מה אוכלים היום../images/Emo35.gif אני הכנתי שקשוקה מעלפת מי שרוצה- מוזמן מה אצלכם בצלחת/ בבטן/בראש/בתכנון........???
מה אוכלים היום../images/Emo35.gif אני הכנתי שקשוקה מעלפת מי שרוצה- מוזמן מה אצלכם בצלחת/ בבטן/בראש/בתכנון........???
V veredvered New member 16/8/07 #7 ../images/Emo207.gif אחחח אין כמו לשכב תחת השמש.... מוקפת דשא נעים, עם ספר ביד וכלב מתרוצץ מסביב אני רוצה בית עם גינה
../images/Emo207.gif אחחח אין כמו לשכב תחת השמש.... מוקפת דשא נעים, עם ספר ביד וכלב מתרוצץ מסביב אני רוצה בית עם גינה
V veredvered New member 16/8/07 #10 לא.. בפינה הקבועה שלי ../images/Emo99.gif יש שם שקט, שמש, עצים ורחוק מהאנשים שמציקים לכלב
Y y e t i New member 16/8/07 #9 שלחו לי פירקסה זה כמו סנדוויץ תוניסאי כזה שאמא שלי מכינה .. כל ביס מהדבר הזה אומר תוספת של 5 ק"מ על האופניים . טעים ומייסר .
שלחו לי פירקסה זה כמו סנדוויץ תוניסאי כזה שאמא שלי מכינה .. כל ביס מהדבר הזה אומר תוספת של 5 ק"מ על האופניים . טעים ומייסר .
E E m i l i K o New member 16/8/07 #11 פריקסה ../images/Emo99.gif טונה+ביצה+ זיתים שחורים בלחמניה מטוגנת.... תענוג!
Y y e t i New member 16/8/07 #13 יש בו גם סלטים משהו שנראה כמו גזר שעשו ממנו סלאט , ורוטב אדום כזה לא חריף .
E E m i l i K o New member 16/8/07 #15 ../images/Emo99.gif עשית לי חשק! צריך לבקש מדודה שלי שתכין למחר