מה אוכלים היום?
שיירי קציצות שבבי סויה ואפונה שיצאו בשריות להפתיע
קציצות עדשים כתומות אפויות בתנור- נראה איך יצאו
שיירי אורז צהבהב אפוי
סלט גזר תפוח בצל סגול פטרוזיליה ברוטב רימונים סמיך
חומוס וטחינה עתירת שום
פרוסות חצילים מזולפות שמן זית וחומץ בלסמי קלויות בתנור ואחר כך במיץ לימון שום מגורר ומעט סילן
ולקינוח מלון ריחני ורדרד ומתוק באופן יוצא דופן
שיירי קציצות שבבי סויה ואפונה שיצאו בשריות להפתיע
קציצות עדשים כתומות אפויות בתנור- נראה איך יצאו
שיירי אורז צהבהב אפוי
סלט גזר תפוח בצל סגול פטרוזיליה ברוטב רימונים סמיך
חומוס וטחינה עתירת שום
פרוסות חצילים מזולפות שמן זית וחומץ בלסמי קלויות בתנור ואחר כך במיץ לימון שום מגורר ומעט סילן
ולקינוח מלון ריחני ורדרד ומתוק באופן יוצא דופן