מה אומרים הגרפולוגים על גלי...

זה יושב אצלי במחשב כבר המון זמן

וכל פעם אני אומר שאני אעלה את זה

שרית7

New member
זה מדוייק מאוד פשוט גלי.

היא לא ציינה את הרגישות והילדותיות משהו. אבל כל השאר פשוט נכון.

והנה מה שאומרים האסטרולוגים../images/Emo41.gif

הזמרת והשחקנית גלי עטרי היא בת מזל גדי,אבל עם יסודות מאוד חזקים במזלות דלי ודגים.השילוב של שלושת המזלות הקוטביים יוצרים את אופיה המיוחד של עטרי.מצד אחד המון אמביציה,כח רצון,מעשיות וגישה מאוד רצינית ואפילו מעט נוקשה לחיים.מאידך,דגש על מזל דגים אצלה מרכך אותה ומעניק לה רגש ורכות מיוחדים,בהם ניתן להבחין בקלות. לגלי עטרי אינטואיציה מאוד מפותחת.אם נוסיף לכך אמביציה מאוד חזקה,נגלה שהיא הצליחה תמיד למקם את עצמה במקום הנכון ובזמן הנכון.כך זכתה בארוויזיון עם השיר "הללויה".כך כיכבה בשני סרטי הקאלט הישראלים הבלתי נשכחים "דיזנגוף 99" ו"הלהקה",וכך ידעה תמיד לקלוע לטעם הקהל. בשנתיים הקרובות,עם מפגשו של כוכב אורנוס עם הירח במפה שלה,צפויים שינויים דרמטיים בקריירה שלה. ------------------------------------------------------------------- פורסם בעיתון פנאי פלוס לפני מספר שנים.

שרית7

New member
דגים... תמיד ידעתי שהדגים שולטים

בגלי... מכאן היצירתיות, הרגישות הגבוהה וגם... הרחפנות... והחולמניות, האינטואיציות והמשיכה למיסטיקה ללא שום ספק כל אלה קשורים לדגים. גדי ממש אבל ממש לא מרחפים וגם לא עד כדי כך רגישים. (אגב גם אני דגים... למי שתהה) החריפות וההגיון הבריא הנחישות ההתמדה ללא ספק של הגדי השאר לא. הפתיחות והיכולת לקבל כל אדם מבלי לשפוט אותו (למי שמכיר את גלי מקרוב) באה מהדלי. בחיים שלי לא ראיתי את הניתוח הזה. פעם לפני המון שנים עשו עליה ניתוח ב"לאשה" והיה רשום שם שיש לה גם מאזניים וגם תאומים במפה. יש לי את הכתבה הזו. בקיצור: אין פלא שגלי מצליחה לגעת בכל כך הרבה אנשים ושהיא כל כך מיוחדת מכל הבחינות. כל היסודות כמעט נוגעים בה. מישהו יודע מתי בדיוק זה פורסם? זה מעניין בגלל מה שרשום לגבי הקריירה רק לא ציינו דרמטיים אם זה לטוב או לרע...

גלי היא בת מזל גדי טיפוסית

הגדי מתקדם באיטיות,מפלס את דרכו תוך התגברות על מהמורות ומכשולים,אך לעולם אינו נשבר ואינו מוותר,עד שהוא משיג את מטרותיו.במקרים רבים הוא יגיע להשגים בשלבים מאוחרים של חייו,אך לעולם לא ירפה מהמטרות שהציב לעצמו,עד שישיג את מבוקשו. כך גם גלי,שנסיבות חייה לא תמיד היו קלות.היא גדלה במשפחה עניה אך לא ויתרה על השאיפה להיות זמרת.היא התמידה בקריירה המוסיקלית שלה בניגוד לזמרים של להיט אחד שמופיעים כמו מטאור ונעלמים לאחר תקופה קצרה.היא לא התייאשה גם כשהקריירה שלה לא היתה בשיאה,ורק לאחר שנים רבות של עליות וירידות,היא זכתה לפריצה מחודשת בקריירה. היא לא ויתרה על השאיפה להיות אמא לילדים,ובסופו של דבר,בגיל לא צעיר,הפכה לאם לילדה. הניתוח האסטרולוגי פורסם לפני שנים אחדות,לא זוכר בדיוק מתי.אני חושב שזה היה בתקופה של משפחת עזאני(2000,2001?).התחזית באמת התממשה והיא מתייחסת לזינוק בקריירה של גלי,שהחל בערך באותה תקופה.

שרית7

New member
זה נכון מאוד אך כמו שאמרתי מבחינת

ההתמדה והאמביציה זה הגדי אבל יש לה תכונות נוספות ששולטות באופיה כמו אלה שהזכרתי. אני רואה שאתה חובב אסטרולוגיה? גם אני.

willo1

New member
התמונה ששמו בעיתון

עם הכתב של גלי זו התמונה הכי טובה שלה לדעתי

שרית7

New member
תמונה טובה אבל יש לה עוד רבות

עוד יותר טובות. אבל כאמור הכל עניין של טעם.

willo1

New member
מממ

בואי נסכם שיש לה תמונות טובות יותר וטובות פחות אבל זו אחת היותר טובות שלה?

למעלה