מה אומרים החברים?

fireman

New member
מה אומרים החברים?

עוד לא נגמר אבל זה מתחיל לקבל צורה

ענתש

New member
אני לא בענייני שחמט.

אבל אבא שלי ובעלי מאד מאד
אבא שלי למעשה שיחק בבאר שבע (ההורים שלי גרו בבאר שבע הרבה שנים ואני גם נולדתי שם) בכל מיני טורנירים והיה ממש טוב. בעלי משחק בתור תחביב רציני ויש לו אוסף לוחות שחמט מכל העולם (ממ... רעיון טוב להגיד לאדריכלית לסדר מקום לאוסף שלו). והבת שלי הקטנה יודעת בינתיים רק לסדר את הלוח ואיך הולך כל כלי. משפחה של יורמים

fireman

New member
אגב, פירוט הליך העבודה למתעניינים

בפורום עשה זאת במו ידיך - 774

fireman

New member
עד כמה שידוע לי יש אנשים

עם נטיות אובדניות, אני לא אחד מאלו. אני לא עושה עבודה והורג את עצמי תוך כדי....אני עושה את העבודה תוך כדי הנאה....אף אחד לא רודף אחריי, לא בעל הבית, לא אישה וילדים ולא המעסיק שלי. אני עושה לעצמי, בזמן שלי, בקצב שלי ובהנאה שלי....אין יותר מהנה מללכת על הרצפה שאתה יודע שעשית במו ידיך.

ריצוף זו עבודה שהורסת את הגב

אני לא יכול לעבוד על הברכיים או בתנוחה מכופפת יותר משעתיים ומשתדל לא לעשות את העבודות הללו בכל הבניה הקודמת שלי לא הרמתי אפילו שק מלט אחד . אתה לא צריך לספר לי על הכיף מעבודה עצמית

פעם אחת תגיד מילה טובה

אתה כל הזמן מעביר רק ביקורות שליליות עבודה יפה כיף לו, עשה את זה בזמנו הפנוי, הוא גם צעיר ממך כך שיש לו גם קצת יותר כוח
ויצא לו נהדר, תן מילה טובה, אלא אם כן לא מצא חן בעיניך..... ואדוני הכבאי- יצא יפה, ממש לא מה שציפיתי שיצא מאבן משתלבת!
יישר כוח

יש שני סוגי אנשים . כאלו שיש להם

בעיות גב וכאלו שעוד יהיו להם . אני משתדל מאוד שאם יהיו לי זה יהיה רחוק כמה שאפשר . כבר אמרתי שהעבודה יפה . כאן

הרבה רצפים פורשים בגלל בעיות גב

וברכיים, בגיל צעיר יחסית . לגב זה לא משנה אם נחים ועובדים לאט , העומסים מופעלים על הגב בכל מקרה . צריך להשמר זה הכל. הרבה אנשים שנתפס להם הגב זה בגלל תנועה אחת לא נכונה .

fireman

New member
אבל אני לא רצף ולא מתכנן להיות אחד

זאת עבודה חד פעמית בהחלט.

מה עם תמונה של הגדר ?

היא יותר מעניינת , אחת דוגמאות היותר טובות שיש . למה אין שער חשמלי ?

למעלה