מה אומרים השכנים?

קוואנט

New member
מה אומרים השכנים? ../images/Emo13.gif

איך החברים והסובבים מקבלים את התחביב העירום שלכם? מעקמים את האף? מסתכלים עליכם באופן מוזר? או אולי אומרים "סבבה" ואפילו שואלים "מתי אפשר לבוא"? האם קרה שקשר שלכם נפגע בגלל הידיעה על הנטוריזם או אולי התחזק? בקיצור - מה אומרים מי שמסביבכם?
קוואנט

O r e n E

New member
השכנים שלי סקרנים כמו חתולים

יודעים שאנחנו נודיסטים, כי אני מספר. כל פעם זה פיקנטריה מחדש. יותר מזה, אחד השכנים שלי מצא שם מקורי למפגשים - "ערומיה" אורן

הסביבה../images/Emo188.gif

ובכן אינני מסתיר ,ואינני מתבייש.. חלק מהח'ברה שמחו ותמכו.. חלק אמרו סבבה מעניין.. חלק אמרו אוקיי,אבל לא בשבילי.. חלק התרעמו.. וחלק לא הבינו... אך בסופו של דבר כולם קיבלו אותי איך שאני.. בנ'אדם שכיף לו עם זה.....

rackany

New member
הרוב יודעים אך לא מערבים אותם בחיינ

אין לחברים בעיה עם זה, אבל כשהם מגיעים לביקור אז אנחנו לבושים, למרות שהיו מקרים בודדים שנותרנו חשופים בלי כוונה מולם... אך מיד התלבשנו. לשכנים אין מושג. רובם דתיים ולא הייתי רוצה להכנס לעימות איתם. והמשפחה תומכת מאוד. למזלי יש לי משפחה פתוחה וחופשית ואין לנו בעיה איתם. גדלנו בבית חופשי וגם שם התהלכנו בעירום אך לרוב לעצמנו, כלומר לא היינו יושבים לאכול עירומים או משהו כזה, חוץ מכמה בילויים נטוריסטיים אחד בחו"ל ושניים פה בארץ. אך בן זוגי לעומתי מסתיר את היותו נודיסט ממשפחתו ואפילו חושש פן יגלו ומתבייש מהם.

קוואנט

New member
והשכנים שלי:

חברים - חלקם יודעים, חלקם עדיין לא. אני מניח שזה עניין של זמן. תמיד יש את החשש שיסתכלו עליך קצת אחרת, אבל מנגד - הם הלבושים, אז הם הבעייתיים פה
. מה שמפתיע הוא שכמה חברים הביטו במבט קצת מוזר, חשבו טיפל'ה ושאלו: מתי אפשר לבוא?
המשפחה - זה כבר יותר בעייתי, וכרגע אני לא חושב שצריך לשתף אותם. יש שמרנות שיהיה קצת קשה להתמודד איתה

רגע רגע רגע

מדבר כאן אחד שהוא לא נודיסט.... אפילו לא קרוב, אני בקושי חושף את החזה בים (אשכנזי, מה לעשות:) אבל נודיסטים זה נשמע מאוד מוזר כמו שאתם מדברים על זה, עד היום חשבתי שזה קטע של חבר'ה שמידי פעם אוהבים ללכת לחוף ולהיות שם ערומים, אתם רוצים להגיד לי שזה קטע כזה שכמו סליחה על ההשוואה כאן אבל כמו שאתם מדברים, זה כמו סטרייט והומו... "עוד לא סיפרתי למשפחה, הם לא יקבלו את זה יפה.. " "כולם אוהבים אותי כמו שאני בסופו של דבר" ... מה זה קטע שחייבים להיות ערומים?? איך זה משתלב בתוך בחיים שלך שלכם??? סליחה על השוק?:)) זה פשוט מאוד מוזר לי לקרוא משהו שכזה פתאום... תמיד חשבתי שזה סתם קטע של קוסיות על החוף... :)

קוואנט

New member
חיי נודיסט ../images/Emo13.gif

מי שאחת לכמה חודשים יורד לחוף נידח ושוזף את כל גופו, לא ממש חייב דין וחשבון לאף אחד. עניין הקבלה של החברה מתעורר כאשר רוצים לשתף אנשים נוספים, בין אם בשביל השיתוף עצמו, ובין אם לנסות להביא חברים חדשים. יש בזה מין יציאה מן הארון, כיוון שהחברה לא ממש רואה בזה משהו נורמטיבי, אלא מקשרים את זה ישר לאורגיות המוניות ולא מבינים את החוויה האישית בעירום. "מה זה הקטע שחייבים להיות ערומים?" - זה פשוט כיף. לא תנסה - לא תדע
. זו הרגשה של חופש, תחושה של השתחררות, ובין לבין, גם נבנה הבטחון העצמי, ישנה קבלה עצמית גדולה יותר, ואפילו הפרספקטיבה על העולם משתנה קצת. איך זה משתלב בתוך החיים שלנו? בעיקר בסופ"שים - מגיעים למפגשים, יורדים לחופים הנטוריסטים, או שמארגנים מפגשונים פרטיים. כמו כל תחביב - יש לו את הזמן שלו.
קוואנט

shirisex

New member
לי יש בעיה עם השכנים

במיוחד בקיץ שאני ממש אוהבת להסתובב עירומה... הדירה שלי מעוצבת בסגנון פתוח ובכל כיוון יש בניין עם מליון שכנים ככה שפרטיות אין ככ לצערי )-:

הי חברה די...

"תחביב העירום" הינו במילים אחרות "תחביב סקס" או במילים יותר מפורשות: חרמנות ללא מיצרים אנא מכם!! אל תמכרו את החיים שלכם לסקס- לא יצא לכם מזה כלום תשתדלו למצוא גם עיסוקים אחרים בזמנכם הפנוי.

קוואנט

New member
איפה בדיוק ראית סקס?

נטוריזם, השהייה החברתית בעירום, אינו כולל סקס. הסקס אצל הנטוריסטים הוא בדוק כמו בחברה הלבושה - לא עושים שום דבר בפומבי ליד אחרים. הרגילו אותנו כל חיינו לחשוב שעירום משמעו סקס, אבל זהו פשוט עניין תרבותי - בשבטים עלומים ברחבי העולם אין שום בעיה עם עירום, ולא ניתן להגיד שכולם שם חרמנים כל היום
. עירום לא אומר בהכרח סקס, וכך גם הפעילות הנטוריסטית - אם מתפשטים, זה לא אומר שכל הזמן מתעסקים במין.

AlteX

New member
אפשר להגיד ש...

החברים שלי ברובם מהאינטרנט, ויש הרבה כאלה, וכל אחד קיבל את זה אחרת. חלקם רצו לנסות... רובם אמרו "לא, תודה" אבל לא שינו את יחסם אליי בעקבות זה. המקומות העיקריים בהם לא סיפרתי אלה עבודה (כולל חברים מעבודות קודמות) ומשפחה... פרט לבת זוגתי. שם יש לי מחסום רציני שאני לא מצליח לעבור אותו בינתיים.

1 DROR

New member
אני אוהב עירום ולא מתבייש בזה"חופש"

אני מאד אוהב את הגוף שלי ובכל הזדמנות שאני לבד בבית אני מוריד מעליי הכל ובאותם רגעים אני מרגיש חופשי ומאושר

djguy2004

New member
גם אני אוהב עירום

עד לפני 3 שנים התביישתי בגוף שלי כי הייתי שמן שקלתי 120 קילו ועכשיו אני קרוב ל 80 בכל פעם שאני בבית אני נפתר מהבגדים ומסתובב עירום זה גם מאוד מדליק ומחרמן מצד שני שמסתכלים עליי במיוחד הגברים. שכחתי לציין שאני גיי שיצא מהארון לפני חצי שנה

AnArrow

New member
חופש ואושר

דרור,כ"כ מבין אותך...להיות עירן זה הכי חופש שיש..........איך שהדלת נסגרת מאחורי ואני נכנס הביתה.......הבגדים נושרים,ואי אפשר לתאר במילים את הרגשת החופש

מה קורה פה../images/Emo190.gif

הפורום כאן לא קשור לזיונים.. סליחה על הביטוי אז כל מי שחושב שזה כן קשור נמצא/ת במקום הלא נכון אז באמת די..רדו מהנושא

למעלה