מה אומרים לבת שלי בת ה 12 שנכנסה לחדר השינה

r19690

New member
מה אומרים לבת שלי בת ה 12 שנכנסה לחדר השינה

וראתה את החבר שלי שוכב ערום במיטה - אני הייתי מחוץ לחדר הילדה כועסת וזועפת ולא מוכנה לדבר איתי.

רוד9

New member
מה אומרים

ראשית אומרים לחבר שיש נערה מתבגרת בבית שידאג לחסות את עצמו במיוחד שאת כבר לא בחדר, או לסגור את החדר. אם הילדה יודעת שיש לך חבר שישן לעיתים אצלכם בבית,כדאי היה ללמד אותה לדפוק על הדלת לפני שהיא נכנסת ואז יהיו פחות מצבים לא נעימים.אני לא מופתעת מכעסה הוא בהחלט מוצדק לעיתים הכעס הוא יותר ממבוכה מאשר מדברים אחרים. אני מקווה שתצליחו להסדר עם הענין ביי ויום טוב

מחזקת את דברי רוד,

בן זוגך צריך להבין שהוא בבית עם ילדים ועליו לשמור על צנעה בחדר ומחוצה לו. אי אפשר לא לצפות שילד לא יתפרץ מדי פעם לחדר. ולביתךהסבירי אולי את עניין המצב שלך, שיש לך חבר ושיש אהבה ביניכם וזה בסדר ונכון מה שאת עושה אבל באותה המידה הסבירי לה שזה לא בסדר שהיא נחשפה לכך ושאת מצרה על כך ותדאגי שלהבא זה לא יקרה. נסי להבין ממנה מה הדבר שהכי הפריע לה (העירום, גבר זר בדירה, הנינוחות שלו בדירה שלכם, גבר חדש שמחליף את אבא וכו',...) ומשם השיחה תהיה לך קלה יותר

אני חושבת שלפני ההסבר היה צריך למנוע את זה

הילדה בגיל 12,,מבינה לכל דבר ובגיל ההתבגרות, חברך לא אמור להיות/לשכב עירום במיטה כך אלא לדעת ולהיות רגיש או לחילופין את לנוכחות של ילדתך בבית,, ללמד אותה לנקוש בדלת ועל פרטיות שלכם, היא כנראה מאד נבוכה מהמצב,,שוחחי איתה ואני הייתי מתנצלת ומבקשת ממנה לנקוש בדלת להבא,,,ומחברך,,לא לשכב עירום במיטה כשיש ילדים בבית ובטח כשהדלת פתוחה, גם אנשים נשואים מגלים רגישות לנושא,,גם אם ז ענין של סקרנות או אפילו בטעות,, מקוה שהכול יסתדר, בהצלחה אילנה,

ronen534

New member
חדש, ומכיר את הסיטואציה

דבר דומה קרה לי עם בני ,בן 9 , ומבחינת שנינו מה שהכי עזר זו שיחה אח"כ. להסביר לו שלאבא יש חבר (תאמיני לי, המקרה שלך פשוט הרבה יותר להסבר) ושחשוב לכבד פרטיות, והכי חשוב כמו שאמרו פה לפניי, להבין ממנה מה הכי הפריע לה בסיטואצה ולהתייחס לזה. וכמובן לנהל שיחה עם בן הזוג. יותר חשוב מעניין הפרטיות הוא האפשרות של הילד להסתובב בבית בלי פחד שאולי הוא יראה משהו שהוא לא אמור. בהצלחה

למעלה