מה אומרים לחברים וחברות שחזרו מהמסע

OoMEoO

New member
מה אומרים לחברים וחברות שחזרו מהמסע

ברוכים הבאים. אבל אני לא אשאל איך היה.. כי הם לא יכולים לענות שהיה כיף..... מה אפשר לשאול אותם ואיך להביע התעניינות במה שעבר עליהם..?

sHiRaNii

New member
שאלה קשה באמת..

כשאני חזרתי מהמסע שאלות כאלה טיפה עצבנו אותי כי רציתי קודם לעכל אז זה לבד ולהזכר בחוויות משם עם עצמי ועם החברים מהמשלחת ולאט לאט התחלתי לספר דברים למרות שמי שלא היה לא ממש הבין... פשוט בהתחלה תגידי להם שאת\ה שמח\ה שהם חזרו ושהתגעגעת ושאת\ה מקווה שהם חוו חוויה משמעותית ואם הם רוצים לחלוק איתך חוויות... וזהו זה מה שאני הייתי רוצה שיגידו לי =]

אהלן..

לשאול איך היה זה לא מחייב לענות בתשובה אחת "היה כיף". סביר להניח שיחענו לך" היה מצמרר" "היה חוויתי בצורה בלתי רגילה" ועוד כלאה ואחרים...וכן, יש גם את הפן החוויתי, ויש את ההנאה, בכל זאת אתה נמצא עם חברים 8 ימים בחו"ל..למרות הכל... אי מעריך שלא תצטרך להביא הרבה התעניינות, הם פשוט יספרו לך, חוזרים עם כל כך הרבה חוויות שהם בטוח יספרו, גם את הדברים המצחיקים והנחמדים שהיו.. זה לא מסע עצוב (לרוב) זה מסע חוויתי ומצמרר (בחלקו). תזמין את חבריך לפורום להעלות תמונות וחוויות.

אז ככה

אני לא רואה שום דבר רע בלומר שהיה כיף נכון, היה עצוב מצמרר וזה כ"כ לא נקלט שבנ אדם יכלו לעשות דברים כ"כ נוראים לבני אדם אחרים סתם רק בגלל שהם היו יהודים זה כ"כ לא נקלט אבל אני לא אשכח גם את כל רגעי הכיף (הויקנד שלנו היה לאץרים תיירותיים) המלון, באוטובוס בטיסה כי בסכ"ה את בחו"ל עם חברות כדי לתמצט את כל מה שאמרתי במילה אומרים "היה חוויה"

למעלה