מה אומרים למי שלא בא ?

מה אומרים למי שלא בא ?../images/Emo69.gif

נכון! זה היה טיול קסום מסוג אחר לגמרי........
התאספנו באתר המשוזר בראש פינה חבורה של 20 איש צעירים ונמרצים שמענו הסברים צפי חזי שגב , המדריך - האב השכול ,תושב המקום שאני חייבת להודות שלמרות שכבר טיילתי שם לפחות 10 פעמים אם לא יותר נחמד לשמוע כל פעם זוית אחרת על המקום ועל אנשיו. צפינו בחזיון אור קולי מרתק והפלגדנו לעבר יער ביריה שם נפתח בופה במיטב הסגנונות והעדות הכל מושקע בטוב טעם
לכל אחת ולדני על הלחם המיוחד בפרט!
בניווט ה GPS המצו'כלל של המשפחה מהעמק
....נכנסנו לגוש חלב דרך אגם דלתון בקור אצל המוזיקאי ג'ורג' סמעאן שניגן והדביק אותנו בקצב ובשירה שיחות פילוסופיות ברומו של עולם על תה צמחים בין נגון על עוד וכינור ושטוט במבואות הכפר ,כולל תצפיות עד מארון ארס בלבנון, חתמו את הטיול שהיה קצר אך מהנה!!! וכמעט ששקחתי את העוגיות המדהימות של אלני
ואת הכנסיות עם תצפיות הנוף לעמקים סביב עד למרגלות המירון ואת עדר הכבשים שחצה לנו את הכביש שעה ארוכה ואת ההבטחה שבפעם הבאה נרד במורד עד עין התכלת מהכביש העליון חברל'ך כמו תמיד היה נפלא לשהות במחציתכם לטייל אתכם בכייף עם חיוכים וצחוקים
תיכף יבואו הצלמים והצלמות עם התמונות כי אני שפוכה מהנהיגה הארוכה
מחר מבטיחה השלמות במידה ויהיה צורך יאללה שבוע טוב , נלך להתחבר לעץ החלומות

kdr

New member
שיקנא ויבוא פעם הבאה

בתקווה שאני אחזור לפעילות מלאה. נשמע נהדר. מחכה לתמונות.

maybesure

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לשוקולד אגוזים

על הטיול המופלא - על מקומות ואנשים חדשים שפגשנו בדרך, על הארגון וההתחשבות ברצון והעדפות המטיילים. היה כייף!!! תודה לכל מי ששוב שהגיעו - תמיד נעים להפגש תודה לחזי שגב ולג'ורג' סמעאן, וכמובן לאלני אני כבר מתגעגעת ומחכה לטיול הבא. תמונות רק מחר, הייתי הערב בבייביסיטר על הילדים של אחי אחרי הטיול, ועכשיו למי יש כוח למיין ולהקטין תמונות? הכל הכל מחר |חיבוק

הטיולים איתך ממלאים ומהנים אלף תודות../images/Emo106.gif

כוווולם חוזרים בהרגשה טובה מאוד ורוצים עוד אם הבן שלי בן ה 23 נהנה ושמח שהשתכנע לבוא ,סימן ששיחקת אותה
,אני עוד אצליח להביא את כולם חחחח הנופים היו וכאילו ואני מטיילת בארץ אחרת.....היו נופים אחרים שלא הכרתי במיוחד בתצפית שם למעלה עד למארון ארס בלבנון על ההר הזה אני מוכנה לשבת יום שלם
שני המפגשים היו מרתקים ומיוחדים...לצאת ,לטייל להכיר אנשים,לחבק בלב את חזי שגב ולשיר עם ג'ורג' סמעאן ,לקנות ספר ועוגיות מאלני.... פעם ראשונה שלנו בגוש חלב וטיילנו בה כאילו והיא הייתה הבית שלנו....כל הכבוד על התכנון ובחירת המסלול. עברנו יחד יום קסום .תודה רבה על הכל
כמובן המשכנו למסעדת אנגוס בחיפה ושוב אכלנו צלעות כבש.הבן נהנה וחתם את היום בחיוך.
אני לצערי שכחתי את המצלמה.

תודה ../images/Emo39.gif לשוקולד

על טיול מהנה ומעניין. היה מקסים, הסיור עם חזי (למרות שהיינו בראש פינה, זה אך לפני שבועיים), המפגש עם ג'ורג', הבראנץ', הסיור בגוש חלב, בקיצור הכל. למרות הקור, בלב היה חם. ותודה למייבישור ולשוקולד על הכיסויים לחימומי, פעם הבאה אני אביא את הסוודר ליתר בטחון גם אם בחוץ יהיה חמסין
ולגבי הניווט, איזו דרך מקסימה, אז מה אם הדרך הייתה קצת משובשת, הוסיף קצת עניין, לא? מי שלא נהנה שיקום. חזרנו עייפים אך רצוצים. תודה לחיים ושולה על הטרמפ. תודה לחזי שגב על הסיור המדהים. חיבוק גדול, לבנו איתך ומאחלים לך שתצלח את כל התלאות שבדרך ותגיע אל המטרה. תודה לג'ורג' סמעאן על האירוח המקסים. תודה לכל מי שהגיע, היה כייף לראותכם שוב. ותודה אחרונה לשוקולד על טיול באמת מקסים ובהחלט שונה ממה שהכרנו עד היום שבוע טוב ורגוע

w o m a n 10

New member
מה אומרים למי שלא בא? ../images/Emo152.gif

שבפעם הבאה הוא חייב להנות כפליים
למה מגיע לי כל הטוב הזה????
כשאתם פגשתם ת'נוצרים של גוש חלב והתחברתם למוסיקה הערבית אני פגשתי ת'מוסלמים של אום אל פחם המנסים להתחבר לאומנות המערבית ואומנות בכלל.
פרטים בהמשך.... שמחה לשמוע שנהניתם בהכירי את הנפשות הפועלות לא חשבתי אחרת
ו...ראש פינה... פינת חמד קסומה
הייתי בה לפני כמה חודשים. טיילתי במצפה המתהווה וברחוב המשוחזר... מתארת לעצמי שסיפורי המדריך הוסיפו הרבה.
חיבוק לכם שוקולדה וכולם נו.... אז מתי הטיול הבא?

maybesure

New member
תמונות!! תמונות!!! מתחילים

את הסיור התחלנו באדיבות הדרכתו של חזי שגב. האתר של חזי שגב בלוג לזכרו של נמרוד שגב בהדרכתו של חזי שגב למדנו על סיפורי בתי ראשית ההתישבות בראש פינה, על האוירה והדמויות שאכלסו בעבר את ראש פינה ועל הפרוייקט לזכר בנו - הקמת מצפה באתר השחזור.

kdr

New member
ראיון עם חזי

חזי התראיין בשבוע שעבר ברדיו ללא הפסקה, הוא סיפר לאייל ליאון על הקמת האנדרטה במקום התצפית ועל ההרס שזרעו במקום יצורי בליעל. עכשיו כשראיתי את המצבה הצנועה, לא ברור לי מה יצא לאותם מפלצות להרוס במקום. מי יתן והורסי המקום ילכו בדרך כל אדם במהרה.

maybesure

New member
בית נגר העיירה

מראשוני הבתים שהוקמו בראש פינה ע"י קבוצה של מתיישבים רומנים שהאמינו שיצליחו להקים כפר דוגמת כפרם ברומניה.

אנפה2

New member
שמחתי שהצליח לכם הטיול,כמו תמיד.

מבטיחה לעצמי להגיע לטיול הבא, אם לא יקרו לי ניסים ונפלאות בדרך. כל טיול ששוקו מארגנת הוא בינגו.

w o m a n 10

New member
בית וילקומיץ' ../images/Emo82.gif

ביתו של מנהל בית הספר הראשון בראש פינה. אחד החברים שהיינו איתם גר ברחוב וילקומיץ' הוא צילם את הבית מכל צדדיו כדי להראות לבנו העורך עבודת שורשים. רעיון יפה
הדבקתי את ההסבר בגוף התמונה. אם אתם רוצים עוד... אוסיף. שיהיה לכם אחלה של ערב.

כ חיים

New member
חזרנו עייפים... אך מרוצים

תמיד אנחנו שמחים לחזור ולטייל בגליל העליון, לנשום את אויר ההרים הצלול כיין ולהתבשם מנופיו. לראש פינה תמיד אפשר לחזור ולטייל בה ולרצות לשוב אליה שנית ואם יש מדריך שמפליא לספר את סיפורי הראשונים, מה טוב. כאשר הגענו לגוש חלב היה נדמה לי לרגע שחזרתי ללבנון אותה הכרתי בימי מבצע של"ג ולאחריו או אם תרצו תוכלו גם לדמות אותו לכפרים בקפריסין וביוון. נהנינו מאד לשמוע את הצלילים שהפיק המוסיקאי ג'ורג' סמעאן מכליו ומהשיחה איתו. במיוחד נהניתי מחצרו הציורית על הגפן שמכסה את סוכתו והכלים הישנים המפוזרים בה ומעטרים אותה. וגם אנחנו כמובן לא שוכחים להודות, להלל ולשבח את מי שטרחה,אירגנה ותיאמה את הטיול המוצלח. תודה גם למירי ועודד על שאירחו לנו לדרך הארוכה.

למעלה