מה אומרים ל...

nini132

New member
מה אומרים ל...

הייתה פעם פינה כזאת
נותנים מצב ואתם מנסים ללא הצלחה להיות שנונים עד שבא הגואל ויורה בכולם אז נתחיל מדברים רלים-כאיה לדיסקלטים שכמותכם מה אומרים ליולדת טריה?

nini132

New member
מצטער לבשר לך

זו בת
מה זה קטן כחול ובלי ידיים? אין לי מושג אבל הרגע זה יצא ממך
וואי קופי של השכן
לפחות הוא לא נראה כמוך, אני רק מקווה שהוא לא קיבל גם את הכישרון שלך טוב אני משעמם בבוקר.

אהם

באיזו אורגיה היית? איך זה שהילד אסיאתי בלונדיני כושי עם עיניים כחולות והוא נובח? הילד שלך נולד עם כנפי עטלף וקשקשים, וכשהתבקע יצאו ממנו אלפי רימות, בנוסף בעלך הפך לזומבי חסר מוח, את תאלצי להרוג אותו בקרוב... ואז תשרפי את עצמך במדורה איתו והדרקונים יצאו מהביצים, לא מהביצים שלו, מהביצים שקיבלת במתנה.[מחווה למשחקי הכס] מצטער, נולד לך ילד בלי חור בתחת, ולכן הוא לא יוכל ללמוד במוסד דתי.

כשאמרת שבעלך חמור לא חשבנו שהתכוונת לזה באופן מילולי סליחה .. הילד הזה זה מתרומת זרע או בייצית נכון ? כי ראיתי את בעלך ואין סיכוי שלשני מכוערים שכמותכם ייצא כזה תינוק יפה

TFNM

New member
את תומכת בהמתות חסד?

ושאני אומר חסד,אני מתכוון אש.

TheGreatHaj

New member
הנה האחוזים שלך

השגתי על התינוקת אחלה עסקה אצל איזה סעודי

Wrecker

New member
יאהה אפשר להרים אותו?

אל תדאגי כבר עברתי את התקופה שהייתי נבהל ומפיל אותם לרצפה :) את בטוחה שזה התינוק שלך? כי בדיוק אתמול ראיתי תוכנית שהורים שנולדים להם ילדים מונגולואידים מחליפים אותם באחרים.. יש לו ראש כלכך קטן! כזה חמודד.. אה זה הכתף? אז למה יש שם שיערות?! יווו איזה ריח.. הוא עשה קקי או שאת עדיין מתקשה לקום לשירותים? מזל טובבב! קניתי לך מתנה:) אני יודע זה נראה כמו כלוב ברזל אבל זה בעצם עריסה שהתינוק לא יכול להחנק בה .. את בטח ממש מבואסת עכשיו אנשים ימשיכו לשאול אם את בהיריון כמו תמיד ותצטרכי להגיד שאת סתם שמנה.. טוב לפחות היה לך תירוץ ל9 חודשים.. איזה תינוקת חמודה:) אה זה בן? אז איפה ה... משתתף בצערך.

Wolf woman

New member
מזל טוב על הוצאת הטפיל!

עכשיו שאיבת האנרגיה תהיה בעיקר נפשית :) מזל טוב, לדוד שלי גם היה פעם גידול הו וואו, ילדת, יש הרבה אנשים שמאבדים את כל החשק שלהם לחיות, אבל מי צריך חשק? גם ככה לא יהיה לך זמן לחשוק במשהו :) כשיש הפלה כואב לתקופה, אבל כשאת יולדת הולך לכאוב לך כל החיים. רוצה בירה? בטח לא נהנית בתשעה חודשים האחרונים

למעלה