מה אומרים סקרי סוף השבוע?

Ann6020

New member
מה אומרים סקרי סוף השבוע?

האם מישהוא יודע מה היה היום בעיתונים? מה הסקרים האחרונים?

קדימה שומרת על הפער.

הליכוד בירידה והעבודה בעלייה. כל סקר מנבא מספרים שונים.. אך בעלי פער זהה פחות או יותר. ברוך הבא :)

gidi2005

New member
הפערים פיקטיביים המהפך החברתי

בדרך .ושרון בדרך לחווה .ואחורה תתנפץ לכל עבר .

DadleFish

New member
איזה מהפך זה בדיוק,

המהפך של פרץ שמקורב לראשי ועדי העובדים ולא מזיז לו מהעניים אלא רק מהועדים החזקים?

gidi2005

New member
אתה תראה את העניים מקבלים 1000

דולר לחודש מינימום .וכמו שהוא דאג לא לוועדים אלא לעובדים .ואתה רק יכול לקנא במשכורתם אז תקנא .כך הוא ידאג עכשיו לעם .והוא יהיה ראש ממשלה .

DadleFish

New member
נראה אותך מקנא באלו,

שימצאו את עצמם מפוטרים מפאת קיצוצים כי לחבריהם הקצת יותר טובים צריך לשלם 20% יותר. נראה אותך מקנא באלו, שבגלל שחבריהם קוצצו ושכרם עלה, נדרשים לעבוד קשה הרבה יותר מקודם, כדי להספיק את אותה התפוקה. אתה באמת חושב שעל ידי חקיקה של X דולרים לחודש ישתפר מצבם של העובדים בישראל? הצחקת אותי. חקיקה פופוליסטית כזו רק תגביר את האבטלה בישראל, ולא תעזור למגר אותה. עמיר פרץ הוא פופוליסט מתלהם שנוהג לדחוף את ידיו לתוך נושאים שאינו מבין בהם, ואם אתה חושב שהוא ידאג לעובדים (ולא רק לוועדים החזקים ממילא), אתה עיוור. אני מכיר מקרה אחד לפחות שבו עמיר פרץ ירום הודו נטש את העובדים במפעל שנסגר. לתקשורת הוא דאג לצווח שהוא יטפל בהם. יום אחרי מה עשה? לא שמעו ממנו יותר. לך ספר סיפורים למישהו אחר. אם אתה מאמין לסיסמאות הנבובות וחסרות האחריות שלו, זו בעיה שלך.

חחחח גידי שבוע טוב

אנ יכל כך שמח בשבילך , אתה יודע !!! כל העולם מדבר על קריסת הליכוד , על תבוסה בראשות נתניהו , יותר מאשר התבוסה בה "זכה" לפני עזיבתו את הליכוד או נכון יותר נטישתו את הליכוד ב - 99 (אז היו 19 מנדטים לליכוד ? לא ? ). היום מדובר על הרבה פחות . להזכירך , חברי מרכז רבים ופעילים עוד יותר רבים מדברים בפומבי על היום שאחרי "נצחונו" של נתניהו ביום שני אם בכלל ינצח : " אם נתניהו מנצח ביום שני אני עובר לקדימה ... " אמר האחד " אם נתניהו מנצח ביום שני , אני שם פתק ליכוד אבל בשום פנים ואופן לא עוזר ביום הבחירות הוא לא ראוי לעזרתי ... " כך אמרו אחרים !!!!!!! כבר אמרתי שאני שמח בשבילך ? אתה ידידי חי בעולם משלך , אבל לא נורא 3 חודשים זה לא הרבה זמן

gidi2005

New member
עד הבחירות קדימה תלך אחורה לאלף...

ותשאר עם 15 מנדטים .פרץ לוקח את הקופה .

gidi2005

New member
קדימה זו מפלגת ההונאה היא כבר מתחיל

מתחילה להתרסק .צחי ורמון חחחחחחחחצמד חמד .אגב מי בחקירה בקדימה עכשיו ?אגב עומרי מנהל את המשאים ומתנים עדיין ?מה עם המליונים של גלעד מאפל לאן הלכו ?באירופה אמריקה שרון ובניו היו יושבים בכלא .תתביישו לכם .כל אלה המצביעים למשפחה מושחתת .

bhnadav

New member
סיכום סקרי מכון "דחף" / מינה צמח

בסקר הכללי, קדימה מקבלת 38 מנדטים (ירידה של 3), העבודה עולה ב-2 ל-23 מנדטים, הליכוד נשאר 11, ש"ס 10, ישראל ביתנו בראשות ליברמן יורד במנדט ל-7 מנדטים, האיחוד הלאומי יורד מנדט אחד ל-6, יהדות התורה 6, שינוי ומרצ 4, המפדל יורד מנדט אחד ל-4, והמפלגות הערביות נשארות עם 8 מנדטים. דברים נוספים - כיצד צריכה ישראל לנהוג לגבי הכור הגרעיני המוקדם בעיראק? 58% חושבים שצריך להתמודד באמצעים דיפלומטיים, ורק 36% חושבים שצריך לפעול צבאית. האם הפוליטיקאים משקרים יותר מאנשים אחרים? 74% גורסים כי הם משקרים יותר, 23% כמו האחרים, ו-3% חושבים שהם משקרים פחות. האם שרון יסכים לחלוקת ירושלים? 56% - יסכים, 37% - לא יסכים. מה דעתך על העברת השכונות הערביות של ירושלים לפלסטינים בהסכם שלום? תיקו 49% בין המתנגדים לתומכים. מה עמדתך לגבי היוזמה להקים ממשלה חלופית כדי לדחות את הבחירות? 68% מתנגד ליוזמה, 25% תומכים בה. האם המעבר של שאול מופז לקדימה היה צעד מוסרי? 60% חושבים כי זה היה לא מוסרי, 31% חושבים כי זה היה מוסרי. מי מתאים יותר לתפקיד ראש הממשלה? 54% טוענים כי שרון, 21% פרץ, ו-16% בלבד נתניהו. מי מהאישים הבאים הכי מתאים לתפקיד שר הביטחון? 35% לשאול מופז, 19% לבוגי יעלון, 14% לעמי איילון ו-14% לאבי דיכטר. האם השתנתה דעתך על עמיר פרץ מאז שנבחר לראשות מפלגת העבודה? 65% לא השתנתה, 16% השתנתה לרעה ו-19% השתנתה לטובה. מי מהאישים הבאים עשוי לגרום לך להצביע ליכוד? סילבן שלום עם 23%, נתניהו עם 20%, פייגלין עם 4% וישראל כץ עם 1%. ולגבי הסקר על רשימת קדימה לכנסת כתבתי זאת בהודעה נפרדת.

bhnadav

New member
מעיתון "ידיעות אחרונות".

זה סקר של מכון "דחף" של מינה צמח שעובד תמיד עם ידיעות אחרונות ועם ערוץ 22, מה פה אי אמינות?

אלעד מר

New member
סקר מכון "דחף"??

מינה צמח?? אלו השייכים לידיעות אחרונות?? אולי שכחת מה הקשר בין "ידיעות אחרונות" ל"ג'ודי ניר מוזס שלום... (וכו' וכו' וכו')." הרי התוצאות קנויות מראש עוד לפני שנעשה הסקר (אם הוא בכלל נערך)!! זכור את הסקרים בבחירות פרס-פרץ!! זכור את כל הסקרים ב-50 השנים האחרונות - שמעון פרס, על פי הסקרים, היה ראש ממשלה לפחות 6 פעמים!!

bhnadav

New member
דיי כבר עם השטויות.

סקרי מכון "דחף" משרתים גם את ערוץ 22, וג'ודי ניר מוזס לא נוגעת בשום דבר שקשור לזה. דיי כבר עם הדמגוגיות הזולות, נמאסתם.

דווידו

New member
קדימה אומנם החלה לרדת בסקרים

וזה רק ההתחלה הבלון הזה שנקרה קדימה יתפוצץ בסופו של דבר גם מפלגת המרכז החלה בסקרים בהמון מנדטים ,ומה קיבלו בסוף?

bhnadav

New member
תזכיר לי,

איזה ראש ממשלה, שהוא אחד הפופולריים ביותר שהיו אי פעם, עמד בראשות מפלגת המרכז?

bhnadav

New member
אני מודה שאני מבין קטן בהיסטוריה זו

, למרות שאני יודע על הקמת רפ"י וכשלונה (10 מנדטים). אני לא יודע אם ניתן להשוותה לקדימה, מפני ששוב - אני לא מבין מספיק במה שהיה בשנות ה-60.

אלעד מר

New member
דמגוגיות זולות???

ביום שני, בעיתון "ידיעות אחרונות", מופיעה תמנה של נתניהו על דף שלן - בשחור לבן כמובן!! מה היה על הדף שממול??? נכון - תמונת דף שלמה של סילבן - בצבע!!!!!! גם זו דמגוגייה??

למעלה