מה אומרים על בית שמש, אנשים מבחוץ.

מה אומרים על בית שמש, אנשים מבחוץ.

אז ככה, בטח חשבתם שאני הולך להגיד שהכל מלא ערסים, רוסים, וחרדים. אבל תתפלאו זה לא מה שאני הולך לכתוב, ואתם תתפלאו מהסיפור הבא, אז האזינו היטב: היו היה בקיבוץ על שפת הכינרת בשם האון, חחחחחחח טוב נספר דוגרי ... היינו עם המשפחה בסופשבוע בקיבוץ האון שעל שפת הכינרת (עוד הפעם) בבית של אח שלי הגדול, בית של חדר אחד בלבד. קיצר, באה איזה מישהי שגם הייתה בקיבוץ, אצל ידיד שלה ממבשרת ציון, והיא סיפרה לנו שהיא עושה סקרים על ההתנתקות בבית שמש, והיא סיפרה על החמימות והמשפחתיות של תושבי בית שמש, על איך שהם מציעים לה לשתות, לאכול, ואולי אפילו לנוח קצת. מאידך היא מספרת שאיפה שהיא גרה במבשרת ציון האנשים מאוד מנוכרים, עד כדי כך שהיא אמרה שאם חסר לה חלב ביום שבת, היא לא יכולה לבקש מהשכנים שלה. עכשיו אני לא מכיר את השכנים שלכם, אבל אצלנו בשכונה אנחנו תמיד מבקשים אחד מהשני ביצים, חלב, קמח, ודברים כאלה ... אז לכל רואה השחורות של בית שמש, שמדברים רק על הפשע, האקספיזם, ועל התקציב המועט לתנועות הנוער, אל תשכחו "שארץ דרך קדמה לתורה", וההכנסת אורחים היפה שיש בעיר היא משהו שלא תמצאו בהרבה מקומות. קיצר תתחילו להעריך את מה שיש לכם בין הידים !!!!!!!!!!!

MS6

New member
אז כדאי לרוץ ולשטוף עם מים מהר../images/Emo3.gif

tamar brandy

New member
רותם את המנהלת...../images/Emo163.gif|בוב|

ואת אמורה לדעת שאסור להאכיל

ddd

New member
היום ראיתי משהו חמור!

מכירים את הפארק הקטן ליד הדואר במרכז המס(ריח)חרי? (גם בגלל שזה מסריח מבחינת המקום וגם בגלל שמסריח שם בגלל שיש ליד חסידות כאלה על עץ שמחרבנות) אז ישבתי בספסל צפיתי לי באיזה שיכור שנירדם על ספסל אחר ולפתע ראיתי קבוצה של נערים שמחפשים מאחורי השיחים באנגים! וראיתי שהם החזיקו ביד את החומר וכל זה.. זה לא ממש משנה לי אבל מה שהיה חמור זה שהם באו עם תינוק בערך בן חודשיים בעגלה! בשביל מה לקחת את התינוק לחפש איתו באנגים? ולהשאיר אותו ללא השגחה כשהם מחפשים מאחורי השיחים? הלכתי להתקשר למשטרה כי יש רעש של אופנוען..(כמו כל יום)

אתה יודע...

אתמול הייתי באוניברסיטת ת"א, והיה שם תמספר של הביטחון, וזה היה 5555 וזה גרם לי לשעשועP: *שירן לא קשורה לעולם*

spake

New member
יש לי חדשות בשבילך!

זה לא קורה רק בבית שמש........זה קודם כל (גם בת"א ורמת השרון זה קורה) זה לא אומר שזה טוב אבל לידיעתך בית שמש היא לא עיר גרוע ויש בה אחלה אנשים.......ואביחי ישר כח!!! תביא עוד סיפורים טובים על העיר שלנו!

shiroosh999

New member
טובים? ../images/Emo3.gif

סתאם הבנאדם קצת מוזר. תן לו, הוא מחפש דברים רעים.

5555

New member
אני לא מחפש דברים רעים

אני פשוט לא רואה בעיר דברים טובים. וחוץ מזה.. אם היה משהו טוב.. למה שבן אדם יכתוב כמה שטוב לו? בן אדם רוצה לספר רק כמה רע לו.. וככה הוא משתחרר.. לפחות ככה זה מבחינתי.

למעלה