מה אומרים על שאלון קצרר???

sp400

New member
מה אומרים על שאלון קצרר???

שאלון פליליסט -הפעילו את השירים בצורה רנדומלית ועל כל שאלה תרשמו את השיר שיצא (לא לרמות) כללי: איך העולם רואה אותי? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

sp400

New member
עונה

אני רק בשלבי החזרה של האייפוד למה שהיה אז המבחר מצומצם כללי: איך העולם רואה אותי?
BECAUSE OF YOU-KC מה אנשים באמת חושבים עליי?
שבי לרגע- שירי מימון איך אני עם בני\בנות המין השני?
לא בתוכה-עדי כהן (WTF?!?!?!?!) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
הכל רחוק הכל איתך- דור דניאל מה אני צריך לעשות עם חיי?
I Hate Myself For Losing You -KC עצה טובה בשבילי:
זה לא מה שהבטיחו לי -שירי מימון מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?
השיר בצרפתית מהדיסק של עדי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
חשבתי שיהיה רומנטי -אוהד חיטמן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
לך אלי תשוקתי- בועז מעודה (מתאים לא?) ובהלוויה שלי?
עכשוו אתה חוזר בחזרה -מירי מסיקה (אני נשבע שאני לא מרמה) ובברית של הבן שלי?
HAUNTED-KC איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?
TIME TO PRAY-בועז מעודה איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?
קבלי אותי-הראל סקעת איך יהיה לי מחר?
אורח בעולם-בועז מעודה למה אני כאן?
HARE ME-KC בתור מה אנשים יזכרו אותי?
SAVE YOU-KC לפחות אנשים יזכרו אותי חח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
תמונה- מירי מסיקה איך תהיה השנה הזו?NEVER AGAIN-KC
היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...
אסופים-מירי מסיקה מישהו ששונא אותי חשב עלי...
דרוש לי גבר-עדי כהן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגשתי...
הזמנ ואורחים הראל סקעת הייתי במקום שמזכיר לי...
שוב תודה מירי מסיקה שיר הנושא שלי היום לדעתי...
HOLE-KC שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...
לא יודעת כלום-עדי כהן מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...
עושה לה קרוסלה- אוהד חיטמן עצה טובה למחר...
ממשיכה מכאן- שירי מימון איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?
במכונית ליד הים- קרן פלס ההורים שלי ירגישו כלפיי...
SI TU NO ESTAS-SOLEDAD השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...
ציפור- הראל סקעת עצה טובה לשבוע הבא...
סוף הרגש- קרן פלס איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?
מובן לי עכשוו-הראל סקעת איך קוראים לי?
גיבור של טעויות-הראל מויאל חברים שלי חושבים עליי שאני...
תמימותי- הראל סקעת יזכרו אותי בתור..
.שמעון השכן -קרן פלס אוייייייייייייי נוווווווווווווווו באמת????????????????????????

Crurifragium

New member
אבל כל התשובות קצרות

באוסף שלי השיר עם השם הכי ארוך הוא רק בעל 51 תווים (לא כולל שם אמן, רק שם השיר). וזה די חריג, רובם הרבה יותר קצרים.

veredmp

New member
שאלון עם 34 שאלות אינו שאלון קצר

לא איכפת לי עם כל תשובה היא של אות אות או 50+.......

veredmp

New member
הקוטר עונה

שמתי את השירים מ-3 הדיסקים של מירי בשאפל והרי התוצאות: איך העולם רואה אותי? תודות מה אנשים באמת חושבים עליי? ממי (אוי ואבוי) איך אני עם בני\בנות המין השני? לשם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?התזמורת נגנה (אז זהו, שלא....) מה אני צריך לעשות עם חיי? שלום לאמונות (לגמרי!) עצה טובה בשבילי: אם זאת האהבה שלך מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? עכשיו אתה חוזר בחזרה (טעות! היה צריך להיות פה ילדה שהתבגרה. שאפל טיפש
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ברכת המלך איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? טיול לילי ובהלוויה שלי? שתי גדות ובברית של הבן שלי? על הכתף של ת"א איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? מה עשית (מסכן אהבת חיי........) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? טיפה טיפה איך יהיה לי מחר? באה אליכם למה אני כאן? שיר לשירה בתור מה אנשים יזכרו אותי? נובמבר (ויי זמיר) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אסופים (לא נראה לי.......) איך תהיה השנה הזו? חדשות טובות (מהמם!)

NaniBani

New member
עונה

כללי: איך העולם רואה אותי? אהבת נעוריי- שלום חנוך מה אנשים באמת חושבים עליי? שווים- רן דנקר ועילי בוטנר איך אני עם בני\בנות המין השני? אחרי ככלות הכל והתמונה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כל היתר חולף - קרן פלס מה אני צריך לעשות עם חיי? קיץ- איה כורם עצה טובה בשבילי: פיז'ו 92 - קרן פלס מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? עוד יום- קרן פלס מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היא יודעת- נינט טייב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מאמי -מירי מסיקה (וואו?) ובהלוויה שלי? נובמבר (חחחחחח.. כמו שהיינו אחד אז עכשיו זה בנפרד..אני עוזבת אותך.... חחחחחח...אכזרי!!) ובברית של הבן שלי? טיפה טיפה איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? באה אליכם איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? מה תאמרי- יזהר אשדות איך יהיה לי מחר? נתתי לה חיי- כוורת למה אני כאן? להשתטות לפעמים :p בתור מה אנשים יזכרו אותי? הצפרדע המשוגעת (הצילו ?! ) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הדרכים הידועות- שלום חנוך איך תהיה השנה הזו? סרט הודי- דנה ועידן.. :) היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... יש ימים- דור דניאל מישהו ששונא אותי חשב עלי... עכשיו טוב- גלעד שגב הרגשתי... בינונימי - אריק ברמן הייתי במקום שמזכיר לי... מה עוד ביקשת- אריק ברמן שיר הנושא שלי היום לדעתי... מילים- איה כורם שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... תשאירי לי מקום לחבק אותך -אבטיפוס מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... נבראתי לך- שלמה ארצי עצה טובה למחר... אל תדברי על אריק - שלומי שבן (חחחחחח שיהיההה... D: ) איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? שיר של יום חולין- מאור כהן ההורים שלי ירגישו כלפיי... אחותי -גלעד שגב השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... על הגשר הישן- רמי קליינשטין עצה טובה לשבוע הבא... רוב השעות- עידן רייכל איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? אם אלה החיים - קרן פלס איך קוראים לי? ניצחת איתי הכל- עמיר בניון חברים שלי חושבים עליי שאני... זכיתי לאהוב- עברי לידר (בהחלט זכיתי D:) יזכרו אותי בתור... סוני אצל שוני - קרן פלס --- אני מקווה שהבנתי את הקטע...... :)

מעתיקה מורד ועונה רק עם השירים של מירי

אהבתי את הרעיון!
איך העולם רואה אותי?מפלס מצב הרוח מה אנשים באמת חושבים עליי? נוצות (הא?) איך אני עם בני\בנות המין השני? אל תלך מכאן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ולרגע נדמה מה אני צריך לעשות עם חיי? עכשיו אתה חוזר בחזרה עצה טובה בשבילי: בקרקס הזה מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? שתי גדות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נובמבר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אהובי חחחחח ובהלוויה שלי? ממי ובברית של הבן שלי? יום ראשון איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? פעם איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? התזמורת נגנה איך יהיה לי מחר? כל יום טוב
התפלק לי קרן... יצא מתאים למה אני כאן? מה עשית בתור מה אנשים יזכרו אותי? על הכתף של תל אביב איזה שיר יתקע לי בראש מחר?תמונה מטושטשת איך תהיה השנה הזו? תודות

ofree15

New member
גם אני מעתיקה מורד ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? ממי מה אנשים באמת חושבים עליי? תיבה 530 איך אני עם בני\בנות המין השני? נובמבר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ילדה שהתבגרה מה אני צריך לעשות עם חיי? תודות עצה טובה בשבילי: פעם מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? והתזמורת נגנה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מה עשית איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?הי אחותי (????) ובהלוויה שלי? לשם (חחחח) ובברית של הבן שלי? טיפה טיפה איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? תן לי סימן (
) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? עכשיו אתה חזור בחזרה איך יהיה לי מחר? תמונה למה אני כאן? סודות (
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? אסופים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שני כוכבים איך תהיה השנה הזו? חדשות טובות (
)

BRANGELINA

New member
../images/Emo207.gif

היום אני עוזבת אתכם ונוסעת לאיטליה עד יום שלישי מתבאסת רצח על המפגש אבל לא נורא תמסרו למירי ואורי את אהבתי וגעגועי הרבים!

למעלה