מה אומר החוק לגבי ימי מחלה של ילד?

batzush

New member
מה אומר החוק לגבי ימי מחלה של ילד?

לצערי הינו מאושפזים 4 ימים בעבודה אומרים לי שמהיום הראשון עד השלישי אני מקבל 50 אחוז ומהיום הרביעי אני מקבל 75 אחוז ואני זכאי רק ל 6 ימים בשנה. אני מחפש מהבוקר ולא מוצא .

shno

New member
הנה קישור

http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=343 מתמצת את החוק בנושא העדרות מעבודה עקב מחלת ילד. אם אחרי קריאת המאמר יהיו לך שאלות - תרגיש חופשי |עו"ד|

ferdinand

New member
ואפרופו

כרגע אני בתהליך של חיפוש עבודה
והקטע הזה (ימי חופשה/מחלה) תמיד מבאס לאללה! (כמובן שאלו תהיינה הצרות - לריב על כמות ימי החופשה, אבל - ) בחשבון פשוט - במקומות חדשים, נהוג להתחיל מהמינימום בחוק (המאפן הזה!) 12 יום בשנה! רק חודש אוגוסט "שורף" שבועיים - שבוע של החופשה המשפחתית השנתית, ועוד אחד מהשבועיים האחרונים של החודש) דהיינו כבר - 10 ימי חופשה! ויש את חוה"מ של פסח, חנוכה וסוכות, וכל החגים שלא נחשבים ימי חופשה כמו פורים ל"ג בעומר וכו' שלא נדבר על כל השביתות והעיצומים במערכת החינוך המפוארת שלנו. ככה שעל חופשה אמיתית, או סתם יום כזה שאין חשק לקום מהמיטה, אין בכלל על מה לדבר! וגם לא על ימי מחלה - שאם כבר אתה חולה, עדיף לעשות את זה על פני שלושה ימים ומעלה! באסה!

hag70

New member
באמת שאין לי מושג../images/Emo163.gif

אבל מקווה שהכל בסדר עכשיו ושכולם חזרו לקו הבריאות
.

batzush

New member
שכבנו 4 ימים בבית חולים

בשביל שיגידו לנו בסוף "ויראלי" כאילו לומדים סתם 10 שנים רפואה......................

aviah

New member
אולי הם באמת לא ידעו

ארבעה ימים - פפפ איך מתארגנים לדבר כזה?

למעלה