מה אומר המושג "דרך הלוחמים"?

ibag

New member
דרך הלוחמים

דרך עם לב, טאו,הרמוניה עם היקום, הדרך אל החופש....הרבה שמות לאותו דבר. לאחרונה נוכחתי לדעת שיש כאלה החושבים ש"דרך הלוחמים" הוא ידע מנותק, שאפשר להיות חופשיים בלי להיות אחד עם יקום. או מהכיוון ההפוך, שניתן לחיות בהרמוניה עם היקום מבלי חופש, מבלי אי קיום ארבע ההסכמות, בלי שיחזור, מחיקת היסטוריה אישית, חלימה ואיעשייה. מוזר...

natalynataly

New member
בזכות שאלתך גילתי את הפורום הזה!

כלל לא ידעתי על קיומו. האם כמו ב"ארבע הסכמות " זה מבוסס על ספר מסויים? אשמח להבהרה, כי גם במכתב הפתיחה אני לא רואה פירוט. ולא כל כך הבנתי. (מיכל, יש עוד איזה פורום שאת מנהלת שאני צריכה לדעת עליו??!!)

kung fu

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני מנהלת רק ב-3 פורומים: דרך הלוחמים, ארבע ההסכמות, לחיות בהרמוניה
אין עוד הפתעות
דרך הלוחמים - זה לא מבוסס על ספר מסויים. יש ספרים שעוסקים בנושא, אבל אין ספר אחד שנקרא "דרך הלוחמים" או משהו כזה. אני אחפש לך קישור שמבהיר יותר מה זה "דרך הלוחמים". נכתבו בעבר הודעות בהירות מאד על זה.

natalynataly

New member
תודה . הדפסתי..

(ועוד לא קראתי) .... אגיב אחרי שאקרא..... מה, ? אין לך עוד איזה פורום? ואני חשבתי שניהול פורום אחד (אופטימיות במקרה שלי) דורש לא מעט אנרגיה....

kung fu

New member
../images/Emo13.gif ותשאלי כל שאלה שעולה לך

בעקבות הקריאה של הטקסט
תרגישי חופשי לשאול

natalynataly

New member
אהבתי את הדרך. אבל לא מבינה

מה זה אומר תחל'ס? ומה בעצם אנחנו עושים בפורום כאן? משתפים על קשיים? על חוויות מהדרך? נותנים טיפים האחד לשני?

kung fu

New member
המשך

אני יכולה לתאר לך רק את הרצון האישי שלי לגבי הממשק האינטרנטי הזה - פורום דרך הלוחמים. סביר שמבחינת כל גולש, הדיעה אולי תהיה שונה. מבחינתי פורום זה אמור להוות מקום שניתן ללמוד בו על דרך הלוחמים, מקום שניתן לקבל בו עזרה לגבי הצעידה בדרך הלוחמים, מקום שאפשר להכיר לוחמים נוספים, מקום שאפשר לעזור ולהיעזר בנושאים שקשורים לדרך הלוחמים, וזהו בעיקר. האם הפורום כמו שהוא כיום מגשים את זה? לא.

kung fu

New member
אתה חופשי לשאול כאן כל שאלה

שעולה לך, בהקשר לשני המאמרים שנתתי להם קישור. למה אתה שואל?

כי כששאלתי שאלה אחרת

החלטת למחוק כי "כאן לא המקום" ולא בא לי לכתוב ולאחר מכן שההודעה שלי תלך לפח. בשיא הרצינות, אני עדיין לא מבין למה מחקת את ההודעה שלי דאז.

kung fu

New member
אם אני זוכרת נכון

אז מחקתי הודעה שלא עסקה במהות הפורום ולא היו בה שאלות אל גולשי הפורום, אלא עסקה במי מנהל איזה פורום, ולמה צריך את שני הפורומים, וההודעה הופנתה אלי ספציפית. אבל אולי לא הבנתי אותך אז.

למעלה