מה אחוז הנכות בשבר קרסול ותזוזת פטישון

סמי1981

New member
מה אחוז הנכות בשבר קרסול ותזוזת פטישון

מה אחוז הנכות בשבר בקרסול ימיני ותזוזה בפטישון ימיני עשיתי ניתוח עם הרדמה כללית ושמו לי פלטה ו3 ברגים ואושפזטי משך חמש ימים עם חופש לחצי יום באמצע אני עובד כראוה חשבון וחשב שכר בכיר וגם אני עובד בצילום אבל לא היה לי אף פעם תלוש או תיק עצמאי כמה יש בזה אחוז נכות ?

נכות בגין שבר בקרסול

שלום רב, שיעור הנכות הרפואית נקבע על ידי מומחה בתחום האורטופדיה, אחרי בדיקה קלינית ועיון במסמכים המתארים את מהלך הטיפול. שיעור הנכות הרפואית נקבע בהתאם למידת ההגבלה שנותרה לאחר פרק הזמן הדרוש לצורך החלמה, כלומר התגבשות הנזק. שיעור הנכות הרפואית הצמיתה יכול לנוע מ - 0% ועד 30% - תלוי במידת ההגבלה שנותרה לך. בתקופת ההחלמה, תקופת המחלה - נכות רפואית זמנית בשיעור 100% פירוט מקומות העבודה שלך, רלוואנטי לקביעת הנכות התפקודית, כלומר באיזה מידה מגבילה אותך הנכות הרפואית בכל הקשור לביצוע עבודתך. היות ועבודתך המוצהרת אינה דורשת עמידה או הליכה ממושכות, יכול ותקבע לך נכות תפקודית בשיעור הנכות הרפואית או נמוכה יותר. על מנת לבסס תשתית לנכות תפקודית גבוהה יותר, תנסה למצוא הוכחות ועדויות לעבודתך בתור צלם והשתכרותך מהמקצוע (גם אם זה לא מדווח - אם תוכיח, תוכל להסתמך על זה, גם לצורך קביעת בסיס השתכרות גבוה יותר וגם לצורך קביעת נכות תפקודית גבוהה יותר). מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום, לצורך קבלת ייעוץ פרטני. בהצלחה

למעלה