מה איכות התרמילים של tatonka ושל דגם khumbu ?

beatman3

New member
מה איכות התרמילים של tatonka ושל דגם khumbu ?

שלום חברים לאחר מדידות תיקים שונות, מדדתי את דגם khumbu של טטנוקה (70 ליטר) והוא היה לי נוח יותר מכולם ודי נסגרתי עליו. לצערי בבקשה לחוות דעת ממוכר בחנות מסוימת הוא טען שלגבי דרום אמריקה והרבה טירוקים שם של 3-7 ימים עם משקל של בערך 15 ק"ג) לדעתו זה טעות לצאת לטיול עם טטונקה כי היא לא חברה מספיק איכותית. הוא טוען שבתור מוכר ותיק מאוד הוא נתקל בהרבה מקרים שתרמילי טטונקה חוזרים לחנות עם רוכסנים שנדפקו או מערכות גב שיצאו מאיזון וכמובן ברור שלא בא לי להיתקע עם רוכסן שנדפק בטרק. הוא המליץ לעבור לחברות יותר איכותיות. השיחה הזאת קצת בלבלה אותי כי קיבלתי את הרושם שטטונקה היא חברה ברמה. אומנם זה לא הליגה של גרגורי או אוספרי אבל מספיק ברמה לא להיתקע עם בעיות בתיק באמצע הטרק. לכן רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שטירקו עם תרמיל טטנוקה ויחסית העמיסו עבודה על התיק (כלומר יצאו להרבה טרקים בטיול של 5-8 ימים כל אחד ובמשקל של בערך 15 קילו) ומה דעתכם על האמינות של התרמיל בטיול שיחסית מאמץ את התרמיל ואת הרוכסנים והאביזרים האחרים שבו. כמו כן עם למישהו יש ניסיון עם הדגם הספציפי שאני מעוניין לקנות (khumbu 70 ליטר) אשמח לשמוע תגובה לגביו. יום טוב וסוף שבוע מעולה

flatfoot

New member
אני וחברים שלי כבר הרבה שנים עם טטונקה

אחלה חברה ואני בטוח שהרבה יסכימו איתי. ציוד באיכות מעולה. קח בחשבון שלמוכרים בחנויות טיולים יש לפעמים אינטרס למכור ציוד של חברה מסוימת.

dune d

New member
חברה מעולה

בהחלט יש לי ניסיון איתה והיא לא מאכזבת ולא רק בתיקים, אני ממליץ בחום.

למעלה