הסדרה המצוירת.... לדעתי היא נחמדה, ואם האנימציה היתה מושקעת יותר היא היתה מדהימה.... לדעתי חלק מהספרים של פראצ'ט נועדו להיות סרטים מצוירים (ומצוירים בלבד.... בשורות טובות יהיה הסרט הכי טוב בעולם אם יעבדו אותו כמו שצריך, לדעתי.... אולי חוץ מהקטעים עם הכוכביות, שעושותחלק גדול מהספר). בכל אופן, את הסדרה אפשר להשיג בחוץ לארץ או בחנויות אונליין המובחרות, ואולי גם באוזן השלישית...
ממה שאני הבנתי לא ממש עובדים על הסרט כרגע. אני עדיין לא החלטתי אם סרט לבשורות טובות יהיה טוב או רע. זה לא משנה. אני רוצה סרטטט... בכל מקרה, שמעתי שעשו סרט מצויר גם לאיש הקציר-היתה לזה פרסומת בסוף אחד משני הסרטים האחרים-לא זוכרת איזה. לא נראה לי שהוא יצא בכלל. שני הסרטים האלה אצלי בתכנון ברגע שאני אמצא דרך יצירתית להשיג את אותם.
אני זוכרת שראיתי את זה והצטערתי שאין.... בכל אופן, אני ב-א-מ-ת צריכה לראות את סול מיוזיק שוב ^^ האמת היא שאני גם רוצה לראות את מכשפות בחו"ל, אבל אין לי איפה להשיג.... את סול מיוזיק קניתי בלונדון, כך שאני מניחה שעד ללונדון הבאה אני צריכה פשוט להתייבש לי בשקט... יש שם כל כך הרבה ספרים של פראצ'ט~!
ולספר לכם שיש לי את שני dvd-ים של טרי פראצ'ט, של הסדרות המצוירות שיצאו ז"א, שמפאת השעה אני אמנע מלנסות לאיית את שמם (זה עם המוסיקה וזה עם המכשפות). ככה, שתדעו. (מלונדון, אם אתם תוהים)