מה אין סרט או סרט מצוייר על עולם הד

Death of Rats

New member
יש....

הסדרה המצוירת.... לדעתי היא נחמדה, ואם האנימציה היתה מושקעת יותר היא היתה מדהימה.... לדעתי חלק מהספרים של פראצ'ט נועדו להיות סרטים מצוירים (ומצוירים בלבד.... בשורות טובות יהיה הסרט הכי טוב בעולם אם יעבדו אותו כמו שצריך, לדעתי.... אולי חוץ מהקטעים עם הכוכביות, שעושותחלק גדול מהספר). בכל אופן, את הסדרה אפשר להשיג בחוץ לארץ או בחנויות אונליין המובחרות, ואולי גם באוזן השלישית...

Mnementh

New member
עכשיו עובדים על סרט

פצצה של GOOD OMENS... אמנם לא DISCWORLD אבל לדעתי זה יהיה סרט מדהים.

The Mad Hatter

New member
במקרה הטוב :/

ממה שאני הבנתי לא ממש עובדים על הסרט כרגע. אני עדיין לא החלטתי אם סרט לבשורות טובות יהיה טוב או רע. זה לא משנה. אני רוצה סרטטט... בכל מקרה, שמעתי שעשו סרט מצויר גם לאיש הקציר-היתה לזה פרסומת בסוף אחד משני הסרטים האחרים-לא זוכרת איזה. לא נראה לי שהוא יצא בכלל. שני הסרטים האלה אצלי בתכנון ברגע שאני אמצא דרך יצירתית להשיג את אותם.

Death of Rats

New member
בסוף "מוזיקת נשמה" ../images/Emo98.gif

אני זוכרת שראיתי את זה והצטערתי שאין.... בכל אופן, אני ב-א-מ-ת צריכה לראות את סול מיוזיק שוב ^^ האמת היא שאני גם רוצה לראות את מכשפות בחו"ל, אבל אין לי איפה להשיג.... את סול מיוזיק קניתי בלונדון, כך שאני מניחה שעד ללונדון הבאה אני צריכה פשוט להתייבש לי בשקט... יש שם כל כך הרבה ספרים של פראצ'ט~!

DviRincewind

New member
סרט לבשורות טובות- בלתי נמנע

זה ספר שפשוט דורש שיעשו ממנו סרט!

bs315

New member
דורש - כן. בלתי נמנע - לא ממש.

טרי גיליאם כבר החל לעבוד על הסרט, וההפקה, לפחות עד כמה שזה ידוע לנו, די נתקעה באמצע. לכו תדעו אם יצא מזה משהו בסוף.

רק רציתי לזרות מלח על הפצעים שלכם

ולספר לכם שיש לי את שני dvd-ים של טרי פראצ'ט, של הסדרות המצוירות שיצאו ז"א, שמפאת השעה אני אמנע מלנסות לאיית את שמם (זה עם המוסיקה וזה עם המכשפות). ככה, שתדעו. (מלונדון, אם אתם תוהים)

imp

New member
הקרנה

אני חושב שהולכים להקרין את הסרט הראשון בסי-קון בפסח

whiterhino

New member
יש לי את שני הסרטים ספייר!!!

בטעות שלחו לי מאמזון את שני הסרטים פעמיים אז יש לי אותם ספייר אני עושה מיכרז מי שרוצה לעשות איתי החלפות אז סבבה. אבל אני לא רוצה כסף אלא משהוא שווה.

../images/Emo3.gif

רוצה פגיון נעץ וחרב מעץ, אני כעקרון מוחר אותם (LIVER RPG) אבל בשבילך אני אעשה בחינם. או אולי מגן, או משהו מהסוג..

למעלה