מה אין עכשיו באיפור?

felis baby

New member
מה אין עכשיו באיפור?

איזה מראה? טבעי? דרמטי? חתולי?או משהו אחר? ואיזה צבעים הולכים עכשיו באיפור?

i l0ve u

New member
אממממממממ

מצטרפת לשאלה......... ליום יום המראה הטבעי אני חושבת אבל לפי מה שראיתי ליציאות זה המראה החתולי יותר לא?וע הרבה שחור.... אבל זה מה שאמרו לי אני לא בטוחה... מעוניינת לדעת...

una chiqita

New member
לפי דעתי

כל אחד צריך להתאפר איך שמתאים לו כי לכל אחת זה שונה ולא הרבה איפור.. עדין קצת צלליות טיפה שחור למי שמתאים . העיקר עדין ויפה..

i l0ve u

New member
נכון!

גם אני ליום יום שמה עפרון שחור<כי אם לא אני מרגישה חיוורת> ולפעמים שמה צללית אבל רק פס מעל העין כמו אייליינר לא פנס... אבל בערב שיוצאים צריך לפי דעתי להשתולל עם מסקרה חזקה שמאריכה ומדגיה ואפילו צבעונית כי זה מדליק וצלליות אולטרה או שחור וכל מה שמושך צומי אבל כמובן שזה למסיבה לא ליציאה לסרט חחח

אמממ...

להיתאפר מעט מאוד ביום כי חם וכל האיפור נמרח וזה דוחה.... וגם תלוי מה מתאים למי.... בלילה אפשר להישתולל....

felis baby

New member
לדעתי

לבוקר זה מאוד יפה המראה הטבעי.. ןלערב זה יפה המראה החתולילשים מסקרה , איילנר, עיפרון שחור, וצללית טבעית...יוצא פצצה כמובן שגם רצת סומק אודם לפי מה שמתאים לך, אבל ממש קצת ועל זה ליפ גלוס.. יוצא

dark eyes

New member
לפי חברות האיפור הגדולות

"לנקום" "שאנל" ודומיהן יש מגמה חזקה של איפור בסיס חלש אבל הקרוב לעור לא שימוש בשחור או צבעים כהים אלא להיפך. בקיץ אוהבים להתאפר קליל ובהיר בגוונים של כחול בהיר וכל גוון בהוא בהיר ומתאים לגגון העור הולך.... לא לשכוח שהקיץ קצת משוגע יותר מהחורף וכך גם באיפור שלל צבעים בהירים בגווני צבעי מים מקובל מאוד הקיץ.....

למעלה