מה אישתי רוצה..עזרה ! ! !

א ל ט ע

New member
מה אישתי רוצה..עזרה ! ! !

דבר ראשון.. אשתי מרוקאית. א- כל מסע קניות מתחיל אצלה בחומרי הניקיון.. לא אטריח אתכם בחומרים..YOU NAME IT ב- כל יום שישי לאכול אצל אמא שלה. ג- אמא שלה לא בשלנית כזו טובה. ד- גם לא אישתי. ה- כל בחורה שתראה תזכה מיד לביקורת..(ראית ת'נעליים שלה??פחחח) ו- שטיפה של הבית..(ההצפה האחרונה של איילון-התחיל אצלנו) זין- זה הכל??? פחחח . ח- יום שבת-"אני חייבת לשנות משהו בבית"ארונות,ספות,מחשב,וכו'. ט- "תוריד ת'כלב,תתלה ת'כביסה,צ'טוף ת'כלים,ותכין לי נס בבקשה..." י- "רם אורן סופר גדול בחיי!!"
בנתיים זה הכל.. המשך יבוא.. ותזכרו שכל אחד יכול בסוף ליפול על מרוקאית.

א ל ט ע

New member
הצ'..זה שלה לא שלי..אבל!!כנס וקרא..

אומרים שהרומנים הם המרוקאים של אירופה.. as you wish my little fish יום מקסים שיהיה לך "זהב לבן"

חחחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

והתרנגולות הטריפוליטאית יותר גרועות, אתה לא יודע ממה אני סובלת, תגיד תודה, אצלך החיים הם גן-של-שושנים... רק תזהר מהקוצים בדרך.

מה היא רוצה...

ולמה אתה שואל את זה כאן? אני חושבת שהיא עושה בדיוק מה שהיא רוצה,לא ??? ככה לפחות אני מבינה מהכתוב. עכשיו מה אתה רוצה?

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

בוא נתחיל מזה - ציינת שאשתך מרוקאית ושתי שורות אחר כך ציינת שהאוכל שלה לא משהו. אי לכך ובהתאם לזאת, אין שום קשר לזה שהיא מרוקאית כי למרוקאים יש אחלה אוכל!!!! אממ, וזהו.

סקארלט היקרה... ../images/Emo3.gif

את לא קולטת את הסתירות בדברים, שהוא כתב? - סתם חומד לצון, לא רציני באף מילה שלו, סתם מחפש במי להתגרות, אגב, זו בדיחה די מוכרת... לא מגיעה תגובה רצינית (מה קרה נדבקת מהרצינות התהומית שלי? - התחלפנו?)

א ל ט ע

New member
סקארלט היקרה מכל..../images/Emo140.gif

מכירה את השעות הקטנות של הלילה שאדום ושורף בעיניים?? אז ..אז כתבתי את זה,שהעייפות טיפטפה,טיפין,טיפין.. לציין..אני אוהב את המרוקאית שלי..

Vdrums

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד.

אוכל לא משהו... כבד לאללה ומלא בשמן... בכל מקרה אדון אלטע, לא הבנתי למה היית צריך לציין שאישתך מרוקאית? מה זה משנה?

א ל ט ע

New member
תראה לי פולניה שעושה את זה???

תומר יקירי.. הנשוי אתה?. אם אכן כך הדבר..אז לא נשוי למרוקאית אתה..אחרת היית מבין אם לאו..אל תתחתן עם אחת!!!!

אם אתה כל-כך אוהב את ה...

המרוקאית שלך, אז איך זה, שלאחרים אתה מציע, שלא יתחתנו עם מרוקאיות? ועוד: "אל תתחתן עם אחת", יעני: "צ'מע, מותק, קח כמה לא אחת, כי זה לא מספיק."

למעלה