מה איתי

קאלרז

New member
מה איתי

מאט ג'ונסון מ- The The אמר פעם, Everybody knows what's going on with the world But I don't even know what's going on With myself אני מרגישה שלא נשאר הרבה מהאישיות שלי אחרי שחתכתי ממנו. היו לנו שני תחומי עניין משותפים עיקריים שגידלנו ופיתחנו יחד, אחד מהם הוא אפילו הקריירה של שנינו, וכל אימת שאני צריכה לעסוק בהם אני נאלצת להיזכר בו ולחשוב עליו. אני כבר לא יודעת עד כמה הם שלי ואם לא התאהבתי בתחביבים האלו בגלל היותו לצידי. אני שוקלת לפרושף לחלץ מעליי את נשל הנחש הזה. להמציא את עצמי מחדש איכשהו. לעזוב את כל החיים שבניתי איתו, כי הכל כואב מידי. אין לי לאן ללכת כרגע, אבל אני חייבת. ק'

Betterfly

New member
אני יודעת כמה זה נשמע מפתה

אני הייתי מציעה לך לא לזנוח את תחומי העניין שלך רק כי הם משותפים לכם, בעתיד זה כנראה ישתלם לך
.

קאלרז

New member
אין עתיד.

יש רק עוד ועוד ימים שמתחילים ולא נגמרים. אני רק מחכה לחיזור למיטה ולישון, ואז לא מצליחה להירדם. בשבת ישנתי 14 שעות רצוף . כל הבגדים מוטלים על הרצפה. לא עשיתי כביסה כבר חודשיים. הפלתי חבילת דפי A4 בפעם האחרונה שהוא היה כאן. אני לא מסוגלת להביא את עצמי להרים אותה. היא פשוט הולכת ומתפזרת לאיטה בכל החדר, דפים לבנים וריקים שמתלכלכים עם כל יום שעובר. אני רבה עם כולם. מנתקת את הטלפון בפרצוף לאנשים שאכפת לי מהם. לפעמים הם מנתקים לי כי נמאס להם לשמוע ממנו. אני נשארת בעבודה עד שכולם הולכים ועורך ראשי אומר לי "תישני קצת". אבל אני לא מצליחה לעבוד. אני סתם יושבת ובוהה בצג המרצד, מחכה שמשהו שוב יקרה ויציל אותי, כמו שהוא הציל פעם. לא עמדתי בגמילה שלי (נורית צריכה להתבייש בי) וניסיתי להתפייס איתו בסופשבוע. הוא לא שום קשר איתי רוצה יותר . סבתא שלי (האדם היחיד שאפשר לספר לו דברים מבלי שהוא ישתמש בהם נגדי) אומרת שאולי הוא עוד יחזור. דברים כל הזמן משתנים, אנשים משתנים, זוגות חוזרים אחרי 10 שנים גם. אני מאוד מצטערת אם זה נשמע תבוסתני, אבל זה הדבר היחיד שיש לי להיאחז בו. זה הסיכוי היחיד שלי. ענבל פרלמוטר כתבה שיר שמתחיל במילים "עוד מעט, אחרי שכולכם תתאבדו", אבל בסוף היא זו שמתה וכל השאר נשארו בחיים. "ואני אתגעגע, ואני אשתגע".

היייי קאלרז

למה הפכת אותי? לקלגס ההימנעות? בעברי המפואר נרשמו לא מעט זחילות לכיוון הלא ראוי... אין לזה הסבר, אבל יום אחד תקומי ותאספי את עצמך מהרצפה. זה יקרה. ותנסי , ממש תנסי להתרכז רק ב 24 השעות הקרובות. ככה קל יותר להתמודד. את מוזמנת לפנות אלי במסרים אם עולה לך גל בלתי נסבל של יסורים. וקאלרז, שינה של 14 שעות עושה נהדר לעור הפנים . כמו שאמא נורית אומרת: אין רע בלי טוב.

אני קצת מבולבלת

איך הספקת להמציא לעצמך קאריירה ולעשות כל כך הרבה דברים בשבילו כשהייתם יחד רק חודש? התבלבל לי משהו?

קאלרז

New member
לא התבלבלת.

היינו ביחד רישמית חודש. זה בא לי בתקופת מעבר בחיים, ולא השלמתי את המעבר הזה בגללו. הלכתי בכיוון שונה לגמרי. המשכנו להתראות גם אחרי זה על תקן ידידים (וכן, היה גם סקס בעניין כמה וכמה וכמה פעמים) חצי שנה. בחצי שנה הזו החיים שלי השתנו באופן בלתי הפיך. אני מודה שלא תכננתי לעשות מזה מקצוע, אבל עכשיו אני עובדת בזה במשרה מלאה וכל הזמן מקבלת עוד הצעות עבודה כאלו. כנראה שיש מחסור בתחום הספציפי הזה. ברשותכן אני לא ארחיב כדי לא לחשוף את עצמי.

למעלה